Victoria Luna Napisano Październik 7, 2018 Autor Share Napisano Październik 7, 2018 44 minuty temu, Grzegorz_Nikodem napisał: Jak to dobrze, że mimo obowiązków znajdujesz czas na tworzenie pięknych prac Imponujący art Jest to dosyć trudne, zwłaszcza teraz ._." Dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 7, 2018 Share Napisano Październik 7, 2018 Ten art jest piękny. Szkoda, że nie zrobili tego w czasie wakacji tylko teraz... no ale co poradzić. Przyznam się, że na samym początku jak zobaczyłem kawałek zdania o ostatnim arcie to mnie zmroziło... ale potem było lepiej. Niechciałbym przeczytać czegoś w stylu, że to Twój ostatni art. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Październik 13, 2018 Autor Share Napisano Październik 13, 2018 (edytowany) Prezent dla mojej znajomej z okazji jej urodzin Mam nadzieję że (nie) jest za bardzo straszny ^^ Spoiler · · · Dnia 8.10.2018 o 00:21, Starlight Sparkle napisał: Przyznam się, że na samym początku jak zobaczyłem kawałek zdania o ostatnim arcie to mnie zmroziło... ale potem było lepiej. Niechciałbym przeczytać czegoś w stylu, że to Twój ostatni art. Nie planuję zrezygnować z rysowania ponieważ za bardzo się wciągnęłam ^^ Edytowano Październik 13, 2018 przez Victoria Luna 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 13, 2018 Share Napisano Październik 13, 2018 Ach, jakie to creepy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Październik 14, 2018 Autor Share Napisano Październik 14, 2018 21 godzin temu, Grzegorz_Nikodem napisał: Ach, jakie to creepy! Nie wierzę ci xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 14, 2018 Share Napisano Październik 14, 2018 Praca bardzo fajna i ładnie narysowana, ale zgodzić się muszę z Grzegorzem, że to jest creepy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Październik 31, 2018 Autor Share Napisano Październik 31, 2018 Urodzinowy art. Spoiler 3 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 31, 2018 Share Napisano Październik 31, 2018 Jeju jaka ona słodka Świetny rysunek i te Twoje charakterystyczne pyszczki kucyków. Wystarczy rzut oka i już wiadomo komu należą się gratulacje. Bardzo fajnie zrobiona grzywa i to puchate uszko... aż by się chciało podrapać. Kolejną sprawą są bardzo dobrze wykonane oczy... długie rzęsy i różowy kolor fajnie podkreśla je i zwraca uwagę. W całym obrazku jest tylko jedna rzecz, którą bym poprawił. Otóż jak róg kucyka schodzi w dół i łączy się z głową to z jednej strony fajnie ukryte jest to za grzywą, ale z drugiej strony kończy się zbyt ostro. Uważam, że kreska powinna być delikatnie zgięta by łagodnie łączyła się z łepkiem kucyka. To tylko moje zdanie i sugestia... można zawsze przetestować, ale nie narzucam, a i nie psuje mi to odbioru bowiem art jest świetny 9/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Listopad 4, 2018 Autor Share Napisano Listopad 4, 2018 Każdemu zdarza się gorszy dzień ^^ Powiem szczerze, że zrobiłam ten art na opak i szybko xdd · · · Spoiler Bogaty kuń ubrany w złotko z budżetu Ceśki na ciastka nadciąga 2 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Styczeń 31, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2019 Hańba mi po raz drugi! Nie było mnie tutaj aż od listopada?! Czemu nie krzyczeliście na mnie? Mniejsza... Ostatnio zrobiłam dwa rysunki, z czego jeden był skończony dwa tygodnie temu, ale że ja to ja, dopiero teraz wrzuciłam go na DeviantArta... Enjoy! Spoiler Spoiler 2 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Styczeń 31, 2019 Share Napisano Styczeń 31, 2019 <Krzyczy, że nie ma artów, i powinnaś się wziąć do roboty > 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 31, 2019 Share Napisano Styczeń 31, 2019 2 godziny temu, Victoria Luna napisał: Hańba mi po raz drugi! Nie było mnie tutaj aż od listopada?! Czemu nie krzyczeliście na mnie? Może uznaliśmy, że prawdziwa sztuka potrzebuje czasu, aby dojrzeć, a popędzanie artysty temu nie służy... Ps. śliczne kwiatuszki, magiczny Kirin! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 31, 2019 Share Napisano Styczeń 31, 2019 Jeśli chcesz możemy Ci aktywować usługę Cheerful alarm... co tydzień będzie krzyk na PW. Ale nie wiem, czy rozsądnie jest się na to godzić. Jeśli zaś chodzi o rysunki, to kwiatki są świetne... Kirin natomiast to zupełnie inna historia. Jest po prostu śliczny. Ta grzywa i te kopytka super. I podpis mi się rzucił w oczy... za to przy kwiatkach jest taki niewidoczny i trzeba było go poszukać. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Styczeń 31, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2019 Dziękuję kochani 1 godzinę temu, Cheerful Sparkle napisał: Może uznaliśmy, że prawdziwa sztuka potrzebuje czasu, aby dojrzeć, a popędzanie artysty temu nie służy... Czasami warto rzucić we mnie książka czy uderzyć kijem Raz oberwałam książką od chemii od takiej nauczycielki wspierającej, która pomagała mi w nauce. Dzięki takiemu zabiegowi dostałam piątkę z testu 14 minut temu, Starlight Sparkle napisał: Jeśli chcesz możemy Ci aktywować usługę Cheerful alarm... co tydzień będzie krzyk na PW. Raczej raz na miesiąc wystarczy 15 minut temu, Starlight Sparkle napisał: Jeśli zaś chodzi o rysunki, to kwiatki są świetne... Kirin natomiast to zupełnie inna historia. Jest po prostu śliczny. Ta grzywa i te kopytka super. I podpis mi się rzucił w oczy... za to przy kwiatkach jest taki niewidoczny i trzeba było go poszukać. Martwiłam się, ponieważ bałam się że będzie aż za widoczny w przypadku plumerii. Natomiast przy Kirinie akurat tak wyszło xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 31, 2019 Share Napisano Styczeń 31, 2019 (edytowany) Wyszło bardzo dobrze... Niepotrzebnie się martwiłaś. Przy kwiatkach nie rzucił mi się w oczy, co jest plusem. Można było spokojnie obejrzeć rysunek bez zwracania uwagi na podpis autora. Natomiast przy Kirinie jest w idealnym miejscu i jak dla mnie naprawdę pasuje. Dlatego, że jest pod kątem idealnie z linią ogonka i podkreśla jeszcze bardziej cały rysunek. Duży plus za umiejscowienie go w tym miejscu. Edytowano Styczeń 31, 2019 przez Starlight Sparkle 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Styczeń 31, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2019 W trakcie pracy już szukam miejsce na podpis, jednocześnie nie mogąc się doczekać końca pracy i umieszcenia swojej sygnatury... To jest jeden z moich ulubionych momentów 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 31, 2019 Share Napisano Styczeń 31, 2019 A jaki jest ten najmniej lubiany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Luty 1, 2019 Autor Share Napisano Luty 1, 2019 Kiedy jakaś kreska pójdzie nie tak jak trzeba, lub gdy zauważę jakiś karygodny błąd po skończeniu pracy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Kwiecień 8, 2019 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2019 (edytowany) Tych cacuszek jeszcze nie ma na moim Deviancie :3 (I nie wiem czy będą XD) Spoiler Spoiler Edytowano Kwiecień 9, 2019 przez Victoria Luna 1 2 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Kwiecień 8, 2019 Share Napisano Kwiecień 8, 2019 Cudeńka! Zwłaszcza ta Lunka z białą grzywą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 8, 2019 Share Napisano Kwiecień 8, 2019 Super... jak zresztą zawsze Podoba mi się pierwszy rysunek. Ta grzywa, ogonek i skrzydła... jeju skrzydła są wykonane genialnie i z dbałością o szczegóły. Jedynie uważam, że pyszczek wyszedł dziwnie. Oceniłbym to na 8/10. Rysunek drugi i trzeci są do siebie bardzo podobne i ciekawe. Kucyki przedstawione jak dla mnie dostojnie, a skrzydła rozłożone majestatycznie. Hmm nigdy nie myślałem, że Daybreaker może być taka spokojna. To jest Daybreaker? 7/10. Ostatni rysunek jest podobny do pierwszego... również bardzo fajnie narysowane skrzydła. Na początku myślałem, że to Twilight... nasza mała kochana Twilight. Jednak później moją uwagę zwróciły ozdoby na kopytkach i to spojrzenie hmm czyżby to była księżniczka Twivine Sparkle? 9/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Kwiecień 9, 2019 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2019 (edytowany) Zrobiłam mały błąd, ponieważ księżniczki powinnam wrzucić do działy Digital... Kiedy to wrzucałam byłam tak śpiąca, że prawie zasnęłam, kiedy to wrzucałam ... Szybciutko poprawia gafę. Te księżniczki można było kupić w formie zakładek na Krakowskim Pony Meecie 18.2... W sumie mam jeszcze kilka, które nie poszły do pieca, więc jest jeszcze szansa ich zakupienia Jest jeszcze wersja z Dashie, lekko zmieniona ale też w formie zakładki. 11 godzin temu, Starlight Sparkle napisał: Hmm nigdy nie myślałem, że Daybreaker może być taka spokojna. To jest Daybreaker? Nope Postanowiłam zrobić redesing naszych księżniczek, by było nieco inne. Przyznam się, że bardziej się namęczyłam z tłem niż z samymi postaciami xD Właśnie zrobiłam skan mojego nowego dzieła (które nadal ma status WIP xD), więc, moje drogie kartofelki, łapcie arciocha z moją An :3 Spoiler Edytowano Kwiecień 9, 2019 przez Victoria Luna 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 9, 2019 Share Napisano Kwiecień 9, 2019 Bardzo ładne... taka puchata wprost do przytulania Te skrzydła są świetne, ale również przez ilość detali wyglądają troszkę jak gdyby były z innej bajki i bardzo przyciągają uwagę... dominują wręcz na rysunku. Sama postać jest bardzo fajnie narysowana tak delikatnie, a pyszczek chyba nieco zaokrąglony hm czyżby koniec się zbliżał kwadratowych pyszczków, dzięki którym bez problemu można było wskazać Twoje dzieła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Kwiecień 9, 2019 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2019 Dziękuję bardzo Testowałam pyszki "od góry" ale osobiście eksperyment zaliczam do nie udanych :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się