Jump to content

Księżycowe Kredki czyli prace Junaka- wersja ołówkowo-farbkowa (i nie tylko)

Recommended Posts

14 godzin temu, Triste Cordis napisał:

Jak by to powiedział ROJO (youtuber taki) - "osz ty w życiu" :ohmy: To jest naprawdę piękne. Mam nadzieję, że twoja galeria stanie się mniej skromna, a bardziej ogromna

14 godzin temu, Grzegorz_Nikodem napisał:

Masz talent dziewczyno! :bronies:

Miniaturowa AJ jest obłędna! :aj3:

Dziękuję bardzo z całego serduszka <3 Tak jak wspomniałam, idą wakacje przez co będę miała więcej czasu na tworzenie nowych arcioszków :3

11 godzin temu, Starlight Sparkle napisał:

Troszkę mniej kwadratowe pyszczki i będzie cudnie... ale fakt miniaturowa AJ jest najlepsza :squee:

Czasami właśnie wychodzą mi aż za bardzo kwadratowe ale pracuję nad tym ^^'

Widzę, że bobasy robią furorę XD Chyba zrobię serię takich rysunków- znamy rodziców każdej z Mane6/7 więc co stoi na przeszkodzie xd

• Like 2

Ty to chyba się z kredkami w ręku urodziłaś lol.

Te kwadratowe pyszczki są kozackie w opór <3

Uwagi, które wymieniłaś przy każdym z rysunków... Kompletnie nie widać, że coś tam nie gra.

Nie jestem żadnym krytykiem,a tym bardziej artystą, ale panieee! Ubóstwiam te Lune w ciul.

• Upvote 1

10 godzin temu, Grzegorz_Nikodem napisał:

Jupi, jupi, jupi! :soawesome:

Plany planami ale może wypali xd

6 godzin temu, Dzidek Chan napisał:

Ty to chyba się z kredkami w ręku urodziłaś lol.

Te kwadratowe pyszczki są kozackie w opór <3

Uwagi, które wymieniłaś przy każdym z rysunków... Kompletnie nie widać, że coś tam nie gra.

Nie jestem żadnym krytykiem,a tym bardziej artystą, ale panieee! Ubóstwiam te Lune w ciul.

Dziękuję bardzo  :squee:

Twoje słowa sprawiają, że robi mi się cieplej na serduszku :rainhug:

Pozytywne opinie jak i krytyka są dla mnie równie ważne- te pierwsze motywuje mnie do dalszej pracy a wytykanie błędów pomaga je później eliminować :giggle:

Edited by Victoria Luna
  • Like 2

Powiem ci, że masz talent i genialnie rysujesz. Powiem ci więcej - to jest zbyt zajebiste. Naprawdę, widać że się mega starasz i masz wielki talent, a twoje rysunki są baaardzo przyjemne dla oka. O tyle o ile towarzysze wyżej bardzo polubili te kwadratowe pyszczki, to ja nie jestem w 100% przekonany, ale to bardziej kwestia gustu. Ale jeszcze raz podkreślę - to jest niesamowite, wszystko dopięte na ostatni guzik. Kłaniam się nisko. 

• Like 1

Dnia 19.06.2018 o 20:56, Ziemowit napisał:

Powiem ci, że masz talent i genialnie rysujesz. Powiem ci więcej - to jest zbyt zajebiste. Naprawdę, widać że się mega starasz i masz wielki talent, a twoje rysunki są baaardzo przyjemne dla oka. O tyle o ile towarzysze wyżej bardzo polubili te kwadratowe pyszczki, to ja nie jestem w 100% przekonany, ale to bardziej kwestia gustu. Ale jeszcze raz podkreślę - to jest niesamowite, wszystko dopięte na ostatni guzik. Kłaniam się nisko. 

4 godziny temu, swinkipinki napisał:

Prace są piękne! 

Widać,  że masz talent :fluttershy5:

Co do za dużych uszek,  według mnie nadają urok kucykom i wyglądają,  jakby były zrobione celowo. Kolorowanie 10/10

Dziękuje bardzo <3

Każdy ma swój gust w kwestii uszu czy pyszczków, jednak cieszę się, że moje arty mimo wszystko się podobają :squee:

• Upvote 1

Miałam chwilę czasu i ochotę na zrobienie coś nie-kucykowego więc wygrzebałam swoją książkę do rysowania i próbowałam podążać za instrukcją ^^'

Spoiler

Futerko wyszło mi nieco zbyt jednolicie plus lapki były dosyć... specyficzne... 

20180619_225954_1_by_victoria_luna-dcf88

Mam lenia na robienie kucykowych rysunków xd

3 minuty temu, Victoria Luna napisał:

Miałam chwilę czasu i ochotę na zrobienie coś nie-kucykowego więc wygrzebałam swoją książkę do rysowania i próbowałam podążać za instrukcją ^^'

Ukryj treść

Futerko wyszło mi nieco zbyt jednolicie plus lapki były dosyć... specyficzne... 

20180619_225954_1_by_victoria_luna-dcf88

Mam lenia na robienie kucykowych rysunków xd

Możesz poprawić link do rysunku? Chyba źle się wbił... :fluttershy4:

• Upvote 1

11 godzin temu, Grzegorz_Nikodem napisał:

Możesz poprawić link do rysunku? Chyba źle się wbił... :fluttershy4:

Mi normalnie działa... Jeszcze nie wrzuciłam go na Devca ponieważ trochę się boję że podczas skanowania ołówek się rozmarze; rysunek był robiony ołówkiem 6B który jest bardzo miękki. 

Jak tylko go opublikuję, poprawię link ^^

9 godzin temu, Starlight Sparkle napisał:

Mi link działa bardzo dobrze... A co do rysunku to jest super. Fajny puchaty kociak :squee: Mówisz nie kucykowego ależ to przecież może być Opal :yay:

Opal byłaby bardziej nadąsana i zjeżona xd

@Victoria Luna Nie no, czapki z głów 

Spoiler

SugdXdJ.gif

Rainbow Dash moim zdaniem wygląda lepiej (świetne pióra), ale i tak najlepsza jest Luna. Mam nadzieję, że narysujesz kiedyś Lyrę i pochwalisz się nią na forum. 

PS. Mam dla ciebie wyzwanie. :suspicious: Poziom "super ultra trudny jak cholera hard" - kucykowa wersja Aloy z Horizon Zero Dawn:

Bardzo lubię Sea Swirl ze wgd. na jej cutie mark i dresing, więc może i wcisnę Lyre (Bon Bon pewnie się wprosi xd)

18 godzin temu, Triste Cordis napisał:

Mam dla ciebie wyzwanie. :suspicious: Poziom "super ultra trudny jak cholera hard" - kucykowa wersja Aloy z Horizon Zero Dawn:

Spoiler

JampackedPerfumedEuropeanfiresalamander-size_restricted.gif.60995e4c404a3f138717eac2984011a2.gif

Challenge (probably) acceptet

Wcisnę to między Sea Swirl+Lyra+BonBon(?!), ychem, adoptem, commisionami a facetem xd

Ciasno jest ale daje radę :glut:

Edit

@Triste Cordisdigital czy traditional? Bo jak digital to zrobię taki nieco bardziej wypasiony art bo planuję ćwiczyć background 

Edited by Victoria Luna
  • Upvote 2
  • Haha 1

Ktoś już to napisał, ale powtórzę... bardzo ładne oczka i te rzęsy. Futerko tez ślicznie wyszło i ten kwadratowy pyszczek hmm chyba będzie znakiem rozpoznawczym. :yay:
Na pierwszym obrazku, głównie uwagę przykuwają oczy z długimi rzęsami... bardzo fajny efekt. Kolejna fajną sprawą są futrzaste uszka i ta grzywka. Chyba tylko skrzydełka troszkę za wysoko. :squee:

Drugi obrazek ma bardzo podobne, jeśli nie identyczne oczka i uszka. Fajny znaczek z filiżanką. Troszkę słabo wyszły kopytka, ale ogólnie cały obrazek jest bardzo dobry. :yay: