Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 11, 2018 Share Napisano Wrzesień 11, 2018 Spoiler Królestwo Węgier w granicach sprzed traktatu w Trianon. Traktat był chyyyba w 1918 roku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 16, 2018 Share Napisano Wrzesień 16, 2018 Każdy kto napisał że to Węgry zyskuje jeden punkt oto następny kraj : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 16, 2018 Share Napisano Wrzesień 16, 2018 Spoiler Wydaje mi się, że to Osmańska Turcja u szczytu potęgi. Ale wydaje mi się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 16, 2018 Share Napisano Wrzesień 16, 2018 Imperium Osmańskie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 16, 2018 Share Napisano Wrzesień 16, 2018 Spoiler Imperium Ottomanów bodajże z roku 1683, ale pewności nie mam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ConQrM Napisano Wrzesień 16, 2018 Share Napisano Wrzesień 16, 2018 Spoiler ottomans! Imp Osmańskie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 24, 2018 Share Napisano Wrzesień 24, 2018 Każdy kto napisał że to Imperium Osmańskie zyskuje jeden punkt oto następny kraj: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 24, 2018 Share Napisano Wrzesień 24, 2018 (edytowany) Spoiler Aż się sam zdziwiłem, że kojarzę to cudo. Saksonia. Edytowano Wrzesień 24, 2018 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ConQrM Napisano Wrzesień 24, 2018 Share Napisano Wrzesień 24, 2018 Spoiler Czy to jest Saksonia? Tylko znowu, granice współczesne, trochę musiałem pogłówkować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 24, 2018 Share Napisano Wrzesień 24, 2018 Spoiler Saksonia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 6, 2018 Share Napisano Październik 6, 2018 Każdy kto napisał że, to Saksonia dostaje jeden punkt. następny kraj : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 6, 2018 Share Napisano Październik 6, 2018 Spoiler Znam to z Europa Universalis... Katalonia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ConQrM Napisano Październik 7, 2018 Share Napisano Październik 7, 2018 Spoiler Katalonia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 7, 2018 Share Napisano Październik 7, 2018 Spoiler Katalonia, za dużo gier strategicznych i historycznych filmików xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 30, 2018 Share Napisano Październik 30, 2018 Każdy kto napisał że, to Katalonia zyskuje jeden punkt. Następny kraj : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 30, 2018 Share Napisano Październik 30, 2018 Cypr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ConQrM Napisano Październik 30, 2018 Share Napisano Październik 30, 2018 Spoiler To oczywiście jest Turcja południowa Znaczy się Cypr, to chciałem powiedzieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 30, 2018 Share Napisano Październik 30, 2018 Spoiler To Cypr... rany jak to było ciężko podbić w Crusader Kings 2. Za długo trwało oblężenie i zawsze dochodziło jakieś wsparcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Październik 30, 2018 Share Napisano Październik 30, 2018 Spoiler Na pewno to Cypr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 5, 2019 Share Napisano Styczeń 5, 2019 Każdy kto napisał że to Cypr zyskuje jeden punkt, przez brak czasu nie kontynuowałem zabawy, ale teraz w miarę możliwości postaram się wstawiać nowe państwa jak napisałem w opisie co 2 dni. Następny kraj: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 5, 2019 Share Napisano Styczeń 5, 2019 Spoiler Rzeczpospolita Obojga Narodów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ConQrM Napisano Styczeń 5, 2019 Share Napisano Styczeń 5, 2019 Spoiler The Commonwealth of kingdom of Poland and grand principality of Lithuania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Styczeń 5, 2019 Share Napisano Styczeń 5, 2019 (edytowany) Spoiler Królestwo Polskie i Wielkie Księstwo Litewskie. To był ten jeden jedyny moment gdy mieliśmy dostęp do morza czarnego Edytowano Styczeń 5, 2019 przez Akouu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 5, 2019 Share Napisano Styczeń 5, 2019 Spoiler 19 minut temu, Akouu napisał: To był ten jeden jedyny moment gdy mieliśmy dostęp do morza czarnego Tak zasadniczo to nie mieliśmy, bo brakowało nam ok 20 km do owego morza, ale byliśmy blisko. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 6, 2019 Share Napisano Styczeń 6, 2019 Spoiler Rzeczpospolita Obojga Narodów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się