misterspauls Napisano Wrzesień 22, 2018 Share Napisano Wrzesień 22, 2018 Dzięki.Nie wiedziałem ile ma lat.Tylko zgadywałem.Ale historia którą napisałaś też jest spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurora Borealis Napisano Wrzesień 22, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 22, 2018 Spoko. Zaruwno syn Sombry jak i Aurora są nastoletnimi kucykami, lecz niwiem ile lat mają, bo niewiem zupełnie ile lat powinni mieć by byli nastolatkami, kucyki chyba żyją badzo bardzo długo, o wiele dłużej niż ludzie. Czy ktoś ma pomysł na imie syna Sombry, powinno być raczej takie mroczne 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Wrzesień 22, 2018 Share Napisano Wrzesień 22, 2018 Night Shard ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurora Borealis Napisano Wrzesień 22, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 22, 2018 Dobre, ale mam też np. Crystal Shadow. Choć wydaje mi się troche oklepane. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Wrzesień 22, 2018 Share Napisano Wrzesień 22, 2018 Może Light Dark lub Shing Krang lub Kings Wonks? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurora Borealis Napisano Wrzesień 22, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 22, 2018 Też bardzo fajne. Light Dark mi się podoba, ale to jeszcze nic nie przesądza. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Wrzesień 22, 2018 Share Napisano Wrzesień 22, 2018 Spoko.To tylko propozycja.Też miałem problem z pisaniem fanficów ale jakoś się nauczyłem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 6, 2018 Share Napisano Październik 6, 2018 Dnia 22.09.2018 o 18:56, Aurora Borealis napisał: Spoko. Zaruwno syn Sombry jak i Aurora są nastoletnimi kucykami, lecz niwiem ile lat mają, bo niewiem zupełnie ile lat powinni mieć by byli nastolatkami, kucyki chyba żyją badzo bardzo długo, o wiele dłużej niż ludzie. Czy ktoś ma pomysł na imie syna Sombry, powinno być raczej takie mroczne Mam kilka: - Nightmare Bowler - Mystic Boater - Dark Hood - Sombra Jr. PS. Ty na serio nie widzisz tych podkreśleń? Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 6, 2018 Share Napisano Październik 6, 2018 Po co kierujecie posty bezpośrednio do niej skoro ma bana i raczej tego nie zobaczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 6, 2018 Share Napisano Październik 6, 2018 O, tego nie wiedziałem. Szkoda, że zbanowani nie są jakoś oznaczeni (np. specjalna ranga, albo obrazek związany z reputacją). 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 6, 2018 Share Napisano Październik 6, 2018 Oczywiście twórczość dalej możecie komentować, bo jest co. Autorka ma spory potencjał, chociaż widać amatorszczyznę. Szkoda, że złamała w ten sposób regulamin. Bardzo mi się jej arty mimo niedoskonałości podobały, ale bardzo kreatywne były w większości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 6, 2018 Share Napisano Październik 6, 2018 (edytowany) Z tego, co pamiętam dziewczyna pisała, że jest dysgraficzna i ma dysleksję przez co nie widzi swoich błędów. Dlatego ten ban? Edytowano Październik 6, 2018 przez Grzegorz_Nikodem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 6, 2018 Share Napisano Październik 6, 2018 (edytowany) Primo nie dostała bana za błędy językowe (wtf?). Secundo ja także mam i dysgrafię i dysleksję, nie zwalniają one z przestrzegania regulaminu, szczególnie gdy przeglądarki i klawiatury na komórce podkreślają byki na czerwono, te schorzenia UTRUDNIAJĄ pisanie, sprawiają że człowiek potrzebuje więcej czasu napisanie, a nie uniemożliwiają poprawne pisanie. Tertio nie sądzisz, że to nie temat do rozważań o czyimś banie? Kolejny spam będzie karany. Btw dysleksja nie polega na nie dostrzeganiu błędów. Edytowano Październik 6, 2018 przez PervKapitan 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się