MaxyBlack Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Poprosiłbym ją aby opowiedziała mi ten koszmar, z doświadczenia własnego wiem, że to pomaga. A następnie pomógł jej stawić czoło tym nocnym marom. Uświadomił ją, że chodź to jest koszmar to nadal jest snem, a w śnie może robić co tylko zechce. Więc niech zamieni strach w śmiech. Dodatkowo zaproponował jej spanie ze mną. Może moja obecność jakos wypędzi z niej te nocne potwory które dręczą biedną klacz(bądźmy szczerzy przed moją twarzą każdy ucieka). Utuliłbym ją do snu głaskając po grzywie. i czuwał całą noc (popisałbym ff a potem sam zasnął ). Jeśli było by trzeba kupił nocną lampke którą bym jej włączał przed snem. I co najwazniejsze. KONIEC Z HORRORAMI PRZED SNEM! (O tuzinach cukierków nie wspomnę -.-) Link do komentarza
solaris Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 Uwaga, czas na wyniki! Tak, ale najpierw podsumowanie ostatniej kolejki: 7 - MaxyBlack (Rozmowa o koszmarze powinna być dobra, tak samo jak siedzenie przy łóżku, a lampka to świetny pomysł!) 6 - djsound (Twoja odpowiedź też jest dobra, ale widać że tutaj Maxy ma więcej do powiedzenia na ten temat) Każdy z Was dostaje po 5 punktów bonusu za to, że odpowiedzieliście. I podsumowanie po pytaniu: 45 - MaxyBlack 35 - Arjen 30 - Hedzio 23 - Neon 22 - Lisica 22 - djsound 18 - GumPony 14 - Kuoth 12 - Legion990 8 - FaithFire 6 - Darth Evill 4 - KorQ 4 - Kaoma 3 - Trum 2 - kasikam123 1 - Wolf Tak jak już pisaliśmy proszę o wysłanie na PW do mnie podania, wg kryteriów z poprzedniego posta. Proszony jest zwycięzca, MaxyBlack, następnie Arjen, Neon i Hedzio zrezygnowali, więc szczęśliwcami, którzy wyślą do mnie podania sa Lisica i djsound! Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts