Youkai20 Napisano Grudzień 20, 2018 Share Napisano Grudzień 20, 2018 Spoiler B Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Grudzień 20, 2018 Share Napisano Grudzień 20, 2018 Spoiler D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchar Napisano Styczeń 11, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2019 Dobra, trochę nas tu nie było, jednak teraz mam nadzieję, że się to zmieni i dołorzę wszelkich starań aby odpowiedzi w końcu zaczęły pojawiać się regularnie. - Miło to słyszeć- Zachichotała szara klacz. Poprawna odpowiedź to "B. Lady Pank" Odpowiedzi takiej udzielił @Youkai20, ponownie jako pierwszy i jednocześnie w rankingu jest na równi ze @Stormy Mood. - Gratuluję. To co? Teraz ja. Ile pedałów posiada fortepian koncertowy? A. Cztery B. Trzy C. Dwa D. Fortepian koncertowy nie posiada pedałów Powodzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Styczeń 11, 2019 Share Napisano Styczeń 11, 2019 Tym razem to będzie strzał... Spoiler B Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchar Napisano Styczeń 25, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2019 - Poprawnej odpowiedzi mimo strzelania udzielił ponownie @Youkai20. Jest to odpowiedź "B. Trzy". Heh, jako jedyny... Ląduje jednocześnie na górze punktacji, gratuluję W takim razie, teraz ja: Który z kompozytorów urodził się najpóźniej? A. Stanisław Moniuszko B. Wolfgang Amadeusz Mozart C. Jan Sebastian Bach D. Fryderyk Chopin 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Rany, może zacznę grać w loteriach... Ciekawe czy znów poprawnie strzelę: Spoiler A Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 (edytowany) Wyciągam rewolwer i celuje. Spoiler D Edytowano Styczeń 26, 2019 przez darkblodpony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thasimathi Napisano Luty 14, 2019 Share Napisano Luty 14, 2019 *Zagląda do tematu* Strzelę też sobie Spoiler B 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchar Napisano Luty 14, 2019 Autor Share Napisano Luty 14, 2019 *Patrzą na zabawę* Trzeba by tu coś zrobić, tu za długo się nic nie dzieje... - Tak, zdecydowanie. Przez te koncerty zupełnie straciłam poczucie czasu, nie zauważyłam,że to już tak długo... No niestety @Youkai20szczęście nie utrzymuje się wiecznie, bo poprawna odpowiedź to "D. Fryderyk Chopin". Nie znaczy to oczywiście, że musisz rezygnować z zabawy - Ta dziura zawsze tu była?- Spytała Octavia patrząc na niewielki otwór w ścianie. Zapewne to od strzału @darkblodpony... Na przyszłość prosimy jednak o nie używanie tutaj broni palnej, bo mimo celnego strzału może przejść... na wylot - Widzę również naszą uczestniczkę @Stormy Mood! Miło, że wróciłaś, zapraszamy -Teraz moja kolej zadawania pytań, tak? Niech będzie coś z nieco bliższych mi tematów: Ile strun posiada wiolonczela? A. 2 B. 3 C. 4 D. 5 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Luty 14, 2019 Share Napisano Luty 14, 2019 Trafiłem!!! :-) Ale, że nie mogę strzelać to wezmę teraz i zakreślę losową odpowiedź... Spadła bomba do piwnicy... Spoiler C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Luty 15, 2019 Share Napisano Luty 15, 2019 Spoiler C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchar Napisano Marzec 10, 2019 Autor Share Napisano Marzec 10, 2019 Tak... Ustalanie terminów wybitnie mi nie wychodzi... -Tja... Może po prostu powiem, że nowe pytania nie będą pojawiać się według żadnego planu, tylko po prostu co jakiś czas Ale mniejsza o to. Tavi, podasz wyniki? - Oczywiście. Poprawną odpowiedzią jest odpowiedź "C. 4". Odpowiedzi takiej udzielili oboje odpowiadający, jednak @darkblodponybył tym razem szybszy Welp, moja kolej. Który z tych utworów nie jest autorstwa Aviciiego? A. Waiting for Love B. This is Life C. The Nights D. Wake me up 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Marzec 10, 2019 Share Napisano Marzec 10, 2019 Chyba wiem Spoiler A? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kao Napisano Marzec 10, 2019 Share Napisano Marzec 10, 2019 Spoiler B Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Marzec 10, 2019 Share Napisano Marzec 10, 2019 Spoiler B 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Marzec 10, 2019 Share Napisano Marzec 10, 2019 Oczywiście nic mi te utwory nie mówią, więc niech będzie np. Spoiler D 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 10, 2019 Share Napisano Marzec 10, 2019 Będę strzelał C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchar Napisano Marzec 14, 2019 Autor Share Napisano Marzec 14, 2019 - Witamy nowych uczestników zabawy, miło was gościć w naszej skromnej zabawie Mamy nadzieję, że nie będziecie się tu nudzić Prawidłową odpowiedzią jest odpowiedź "B. This is Life", ponieważ jest to utwór Amy Macdonald, a nie Aviciiego. - Kolejne pytanko ode mnie: Który z tych instrumentów nie zalicza się do grupy instrumentów dętych? A. Saksofon B. Flet poprzeczny C. Akordeon D. Organy stalaktytowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kao Napisano Marzec 14, 2019 Share Napisano Marzec 14, 2019 Spoiler D? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Marzec 14, 2019 Share Napisano Marzec 14, 2019 Spoiler C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchar Napisano Marzec 20, 2019 Autor Share Napisano Marzec 20, 2019 - Myślałam, że to będzie prostsze... Nie wszyscy się tak znają na muzyce jak Ty. - No może. Prawidłowa odpowiedź to "D. Organy stalaktytowe". Następnym razem spróbuję dać coś prostszego. No muszę Ci powiedzieć, że się dałem nabrać na te ograny, mogłabyś coś o nich opowiedzieć, to chyba niezbyt powszechny instrument? - Mogłabym i mam pewien pomysł... Ale to po koncercie. Chyba wiem co masz na myśli. Wyczekujcie zatem informacji, a ja przechodzę do kolejnego pytania. Które z wymienionych państw nie bierze udziału udziału w Eurowizji? A. Rosja B. Nowa Zelandia C. Szwecja D. Australia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Marzec 20, 2019 Share Napisano Marzec 20, 2019 Spoiler B i D ??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kao Napisano Marzec 20, 2019 Share Napisano Marzec 20, 2019 Spoiler B Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Marzec 22, 2019 Share Napisano Marzec 22, 2019 Spoiler B? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchar Napisano Czerwiec 2, 2019 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2019 Wiadomość Automatyczna Temat został zamknięty i przeniesiony do Archiwum Działowego 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts