Starlight Sparkle Napisano Marzec 15, 2019 Share Napisano Marzec 15, 2019 Nie... ja nie zwracam uwagi na zdanie innych. Czy jesteś inna niż "normalni" ludzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Marzec 15, 2019 Share Napisano Marzec 15, 2019 Jeśli ufać w tej kwestii zdaniu moich znajomych i rodziny, to tak. Przynajmniej są obiektywni. Czy widok deszczu za oknem bywa dla Ciebie kojący? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Marzec 15, 2019 Share Napisano Marzec 15, 2019 Zdecydowanie tak; Jesteś typem pracoholika? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Marzec 15, 2019 Share Napisano Marzec 15, 2019 Nie, nie wydaje mi się. Czy zdarza Ci się udawać kogoś innego, by zaimponować jakiejś osobie, która w jakikolwiek sposób jest dla Ciebie ważna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Marzec 15, 2019 Share Napisano Marzec 15, 2019 Nie, jestem sobą i nikogo nie udaje Czy lubicie lody cytrynowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 15, 2019 Share Napisano Marzec 15, 2019 Tak, smaczne są Czy myślisz, że kiedyś porzucisz fandom? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Marzec 15, 2019 Share Napisano Marzec 15, 2019 (edytowany) Nie wiem, zobaczymy co przyszłość przyniesie Czy lubicie nasze forum? Edytowano Marzec 15, 2019 przez misterspauls Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 15, 2019 Share Napisano Marzec 15, 2019 Tak. Jesz ryby w piątek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 15, 2019 Share Napisano Marzec 15, 2019 Tak... czasem, bo nie lubię ryb. Chodzisz do kościoła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Marzec 15, 2019 Share Napisano Marzec 15, 2019 Nie. Czy jesteś wierzący? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Marzec 15, 2019 Share Napisano Marzec 15, 2019 Nie Czy chciałbyś aby wszelkie religie ze świata poszły precz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 15, 2019 Share Napisano Marzec 15, 2019 Może nie wszystkie, ale niektóre na pewno... więc Nie. Czy wystraszyłbyś się, gdyby ktoś odkrył jednak istnienie boga? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Marzec 16, 2019 Share Napisano Marzec 16, 2019 (edytowany) Nie, ponieważ zawsze wierzyłem w istnienie siły wyższej. Lubisz zadawać trudne pytania na ,które nikt nie lubi odpowiadać ? Edytowano Marzec 16, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 16, 2019 Share Napisano Marzec 16, 2019 Nie Zmieniasz szczoteczkę do zębów albo końcówki do szczoteczki maksymalnie co 3 miesiące jak nakazują stomatolodzy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Marzec 16, 2019 Share Napisano Marzec 16, 2019 Chyba nawet częściej... moja szczoteczka dosyć szybko się tępi, ale to pewnie dlatego, że za silno naciskam. Czy spadłeś kiedyś z dużej wysokości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Marzec 16, 2019 Share Napisano Marzec 16, 2019 (edytowany) Tak z całych 70 m ,ale to był skok na bungee . Otaczasz się głupimi ludźmi, aby wyglądać na mądrego ? Edytowano Marzec 16, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 16, 2019 Share Napisano Marzec 16, 2019 Nie otaczam się nimi, oni sami do mnie lgną Znasz kogoś o takim usposobieniu jak Dashie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Marzec 16, 2019 Share Napisano Marzec 16, 2019 (edytowany) Niekoniecznie, ale znam kogoś kto pasowałby do hybrydy Pinkie i Dashie. Lubisz ciasto z czekoladą ? Edytowano Marzec 16, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 17, 2019 Share Napisano Marzec 17, 2019 Tak Czy po zakończeniu G4 odejdziesz z fandomu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Marzec 17, 2019 Share Napisano Marzec 17, 2019 Nie Czy lubisz sernik na zimno? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 17, 2019 Share Napisano Marzec 17, 2019 Tak Śniło Ci się coś związanego z kucykami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Marzec 17, 2019 Share Napisano Marzec 17, 2019 (edytowany) Tak, nawet dzisiaj i wiecie co zrobię z tego nowego ff . Był ktoś tu z obecnych ,nad był morskim okiem w Tatrach ? Edytowano Marzec 17, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 17, 2019 Share Napisano Marzec 17, 2019 Nie wiem jak inni obecni, którzy chyba są teraz nieobecni, ale ja nie byłem Czy gardzisz swoimi słabościami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 17, 2019 Share Napisano Marzec 17, 2019 Nie. Czy myślisz, że można osiągnąć perfekcję? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 17, 2019 Share Napisano Marzec 17, 2019 Nie. Czy myślisz, że dobrze myślisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się