Starlight Sparkle Napisano Maj 1, 2019 Share Napisano Maj 1, 2019 Zamiar mogę mieć, ale czasu raczej nie. Czy chciałeś kiedyś uczestniczyć w jakiś rekonstrukcjach historycznych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 1, 2019 Share Napisano Maj 1, 2019 Ble Ja nie nazywam się Cahan, co by mnie to jarało Robiłeś zdjęcia ostatnio? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Maj 1, 2019 Share Napisano Maj 1, 2019 Tak... uszkodzeń do zgłoszenia reklamacyjnego Nosiłeś ostatnio coś ciężkiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 1, 2019 Share Napisano Maj 1, 2019 Nosiłem zwłoki ludzkie, ale nie były ciężkie Chciałbyś, żeby kościół katolicki został opodatkowany? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Maj 1, 2019 Share Napisano Maj 1, 2019 Każdy kościół. Chciałbyś by był całkowity rozłam państwa od kościoła? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 1, 2019 Share Napisano Maj 1, 2019 Tak! Czy zagłosujesz na prawicę w kolejnych wyborach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Maj 1, 2019 Share Napisano Maj 1, 2019 (edytowany) Nie Chyba nikt nie zyska mojego głosu. Czy chciałbyś, by religie zniknęły? Edytowano Maj 1, 2019 przez Starlight Sparkle 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 2, 2019 Share Napisano Maj 2, 2019 Tak, tak tak Czy uważasz że demokracja nadal działa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 2, 2019 Share Napisano Maj 2, 2019 Nie Nauczyciele dostaną podwyżki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.J Sparkle Napisano Maj 2, 2019 Share Napisano Maj 2, 2019 Nie Czy oglądałeś mecz hokeja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Maj 3, 2019 Share Napisano Maj 3, 2019 Kiedyś dawno temu... Czy oglądałeś End Game? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 4, 2019 Share Napisano Maj 4, 2019 Oglądałem i zrozumiałem. Czy uważasz, że nadużywasz prądu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Maj 4, 2019 Share Napisano Maj 4, 2019 Nie, w tych kwestiach jestem do bólu oszczędny Gdybyś zauważył starszą panią na światłach, przeprowadził byś ją na drugą stronę ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 4, 2019 Share Napisano Maj 4, 2019 Staram się szczerze pomagać ludziom, to poczekałbym z nią na zielone i wtedy bym ostrożnie przeprowadził. Czyli w skrócie tak xd Czy dbasz o zieleń? . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 4, 2019 Share Napisano Maj 4, 2019 Czy ja wiem... nigdy jakoś nie miałem potrzeby przecierania nasączoną mr Muscle'm szmatką zielonego światła sygnalizacji świetlnej więc chyba nie. Twoim zdaniem ekologiczne źródła energii są opłacalne? (fotowoltaiki, turbiny wiatrowe itp) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.J Sparkle Napisano Maj 4, 2019 Share Napisano Maj 4, 2019 W sumie jeśli jest to w korzystnych terenach wybudowane to tak. Czy muzyka może cię doprowadzić na szczyt? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 4, 2019 Share Napisano Maj 4, 2019 Ooo taaak! Czy lubisz leżeć bez końca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.J Sparkle Napisano Maj 4, 2019 Share Napisano Maj 4, 2019 Lubię aż za bardzo Czy poświęciłbyś siebie w imię nauki (lub Twilight)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 4, 2019 Share Napisano Maj 4, 2019 Nie. Jestem zbyt cenny na poświęcanie się nauce A Twilight nie jest w moim typie Czy na siłę doczytywałeś książkę, która była diabelnie nudna, ale po prostu chciałeś ją skończyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 5, 2019 Share Napisano Maj 5, 2019 Nie. Ale kiedyś pożyczyłem książkę i nie otwierałem póki nie trzeba było oddać xd Czy tańczyłeś kiedyś czaczę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 14, 2019 Share Napisano Maj 14, 2019 Nie. Czy oglądałeś film Sekielskich? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 16, 2019 Share Napisano Maj 16, 2019 W sumie nie wiem kim są Siekelscy, więc pewno nie. Czy oglądałeś filmy Michałkowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 16, 2019 Share Napisano Maj 16, 2019 3 godziny temu, Po prostu Tomek napisał: W sumie nie wiem kim są Siekelscy, więc pewno nie. Spoiler Dziennikarze, nakręcili kilka dni temu film dokumentalny o pedofilii w kościele katolickim w Polsce Tylko nie mów nikomu, który ma aktualnie 17 mln wyświetleń i o którym trąbią wszystkie media, na całym świecie. Tak, widziałem Spaleni słońcem i pamiętam jak przez mgłę Cyrulika. Dobre kino. Czy odczuwasz działanie "biometru niekorzystnego"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 16, 2019 Share Napisano Maj 16, 2019 Nie, u mnie wsio w pariadkie xD Kolczykowałeś/aś się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 17, 2019 Share Napisano Maj 17, 2019 Nie Zrobiłeś coś ostatnio, czego nie chciałeś zrobić, ale jakieś wewnętrzne instynkty z Tobą zwyciężyły? :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się