Danio Doża Venucci Napisano Maj 18, 2019 Share Napisano Maj 18, 2019 Tak, nie mam dość silnej woli... Zmuszasz się czasem do czegoś, czego bardzo nie chcesz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 18, 2019 Share Napisano Maj 18, 2019 tak, do tolerowania ludzi w moim otoczeniu którzy mnie wnerwiają; Przestrzegasz ograniczeń prędkości na drogach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Maj 18, 2019 Share Napisano Maj 18, 2019 Nie muszę, bo nie mam jak, brak prawka i samochodu. Ciekawi cię jak działa wszechświat ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 19, 2019 Share Napisano Maj 19, 2019 Ciekawi. Nie chce Ci się spać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Maj 19, 2019 Share Napisano Maj 19, 2019 Nie, mam całkowicie rozregulowany zegar biologiczny, dziś wolne więc zdecydowałem się nie spać i to naprawić. Często zarywasz nocki ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 19, 2019 Share Napisano Maj 19, 2019 Tak Boisz się, że forum runie, a z nim cały fandom? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Maj 19, 2019 Share Napisano Maj 19, 2019 Tak, wiadomy jest to niestety fakt , który zapewne kiedyś nadejdzie ( mniemy nadzieje, że forum doczłapie do G5) Wierzysz w powstanie G5 ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 19, 2019 Share Napisano Maj 19, 2019 Ja nie wierzę, JA TO WIEM, że będzie G5 Zrobisz coś pożytecznego w tę niedzielę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Maj 19, 2019 Share Napisano Maj 19, 2019 Nie, wszystko co mogłem zrobić pożytecznego wykonałem w sobotę. Masz jakieś plany na tę niedzielę ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 19, 2019 Share Napisano Maj 19, 2019 Opierniczać się Lubisz w ogóle cokolwiek planować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 19, 2019 Share Napisano Maj 19, 2019 tak, bardzo; Lubisz nosaczowe memy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 19, 2019 Share Napisano Maj 19, 2019 Nie. Lubisz takie grile czy pikniki na świeżym powietrzu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 19, 2019 Share Napisano Maj 19, 2019 Tak. Czy obecna niedziela jest dla Ciebie leniwa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Maj 19, 2019 Share Napisano Maj 19, 2019 Tak, teraz już tak. Potrzebujesz czasem do czegoś solidnej zachęty ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.J Sparkle Napisano Maj 19, 2019 Share Napisano Maj 19, 2019 (edytowany) Jest istotne,bo daje przedstawia mi inny świat,ale nie jest ważniejsze od realnego. Czy gdybyś mógł przenieść się w czasie, zmieniłbyś coś? Edytowano Maj 19, 2019 przez C.J Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 19, 2019 Share Napisano Maj 19, 2019 Oczywiście, ale trzeba zajebiście uważać na efekt motyla, więc nikt i tak nic by nie wiedział. Czy masz w domu jeden własny zegarek [o ile mieszkasz z kimś?] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Maj 19, 2019 Share Napisano Maj 19, 2019 Mam... Czy masz w domu stary komputer, ale nie pc tylko bardziej Amiga, ZX Spectrum albo Commodore 64? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 19, 2019 Share Napisano Maj 19, 2019 Nie mam. Czarował ktoś kiedyś wahadełkiem nad Tobą wbrew Twojej woli? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Maj 20, 2019 Share Napisano Maj 20, 2019 Nie... I całe szczęście Nie ufam takim sztuczkom tak samo, jak wróżbicie M. Czy czytasz czasem horoskopy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 20, 2019 Share Napisano Maj 20, 2019 Nie. Modlisz się? Nie jakoś turbo głośno na pokaz, tylko sam dla siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 20, 2019 Share Napisano Maj 20, 2019 jestem ateistą więc... NIE Gdyby nastąpiły kolejne rozbiory Polski wyemigrowałbyś na Białoruś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 20, 2019 Share Napisano Maj 20, 2019 Nie. Czy majsterkujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 21, 2019 Share Napisano Maj 21, 2019 Nie. Jedynym moim osiągnięciem jest wmontowanie dysku do laptopa, ale to chyba się nie liczy Czy lubisz stawać na wysokości zadania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Maj 21, 2019 Share Napisano Maj 21, 2019 Tak w rzadkich momentach mojego życia, kiedy udaje mi się to zrobić, przynosi mi to niespotykaną satysfakcję. Masz problem z nakłonieniem się do pracy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 21, 2019 Share Napisano Maj 21, 2019 Nie, życie mnie zmusiło, aby pracować i nie ma uproś Pamiętasz o mamie w Dniu Matki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się