Kucykowa MLP Napisano Maj 21, 2019 Share Napisano Maj 21, 2019 Zawsze Boisz się tego co się stanie w przyszłości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 21, 2019 Share Napisano Maj 21, 2019 Nie, co ma być, to będzie Wracasz jeszcze czasem do starych odcinków MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Maj 21, 2019 Share Napisano Maj 21, 2019 Czasem tak ale nie za często Masz dzisiaj zły dzień? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 21, 2019 Share Napisano Maj 21, 2019 Nie, całkiem taki... neutralny Czy czujesz się rozpieszczana? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Maj 21, 2019 Share Napisano Maj 21, 2019 Nie Masz problemy ze snem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Maj 21, 2019 Share Napisano Maj 21, 2019 Pytanie za milion bitów, marek czy czego to kucyki używają za środek płatniczy. Tak i to duży. Czy znasz jakiś skuteczny sposób na zaśnięcie? Spoiler Oczywiście poza tym liczeniem owiec to zna każdy, nie liczenie kucyków nic nie pomaga ma nawet odwrotny skutek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 21, 2019 Share Napisano Maj 21, 2019 (edytowany) Tak. Nie siedź do późna prze komputerem, zmęcz się w ciągu dnia, jedz minimum dwie godziny przed snem i zażyj np. Apap NOC - efekt murowany Jesz dużo słodyczy? Edytowano Maj 21, 2019 przez Cheerful Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Maj 21, 2019 Share Napisano Maj 21, 2019 Chce powiedzieć, że nie bo trzymam się diety, ale kiedy odwracam się i parzę w prawo widzę dowody moich zbrodni przeciw zdrowemu żywieniu. Więc tak przyznaję się, jestem winny wielokrotnych zbrodni przejadania się słodkościami. Lubisz smak kaktusa ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Maj 21, 2019 Share Napisano Maj 21, 2019 Tak lubię np. Lody kaktusowe i sok Doświadczyłeś kiedyś zjawisk paranormalnych? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Maj 21, 2019 Share Napisano Maj 21, 2019 Nie. Czy wystraszyłeś kogoś dotkliwie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Maj 21, 2019 Share Napisano Maj 21, 2019 Nie nigdy Wstydzisz się tego że jesteś w fandomie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Maj 21, 2019 Share Napisano Maj 21, 2019 Tak nie do końca jestem xd Czy jesteś przygotowany na sesję, jeżeli masz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 21, 2019 Share Napisano Maj 21, 2019 już od 9 lat sesja mi nie straszna, ale zdał bym sobie jeszcze raz taki egzaminek chociażby z automatyki Będzie deszczowe lato? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Maj 21, 2019 Share Napisano Maj 21, 2019 Mam nadzieje, że nie będzie dobrze jeśli teraz trochę pogoda poszaleje z deszczem, później w środku lata i pod koniec może spaść mniej deszczu . Boli cię gardło ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 22, 2019 Share Napisano Maj 22, 2019 Nie. Czy wiesz, że zażywanie wysokich dawek witaminy b6 działa wspomagająco przy leczeniu nerwic i depresji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Maj 22, 2019 Share Napisano Maj 22, 2019 Nie wiedziałam Chodzisz na siłownię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 22, 2019 Share Napisano Maj 22, 2019 Tak! Zabawne, że pytasz, bo właśnie stamtąd wróciłem Lubisz płacić przelewem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 23, 2019 Share Napisano Maj 23, 2019 Zbliżeniowo to chyba rodzaj przelewu, a płacę jeśli muszę bo takie czasy, więc tak. Czy pijesz czasem jakieś herbatki ziołowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Maj 23, 2019 Share Napisano Maj 23, 2019 Nie... Robisz czasem jakieś eksperymenty kulinarne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 23, 2019 Share Napisano Maj 23, 2019 Jeśli spalenie indyka można podpiąć pod "eksperyment kulinarny", to tak! Czy śniło Ci się, że jesteś zakochany? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Maj 23, 2019 Share Napisano Maj 23, 2019 Tak Śnił ci się ostatnio koszmar? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Maj 24, 2019 Share Napisano Maj 24, 2019 Nie... Ja nie mam koszmarów. Czy boisz się ludzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 24, 2019 Share Napisano Maj 24, 2019 Nie, to ludzie boją się mnie Wkurza Cię deszcz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Maj 24, 2019 Share Napisano Maj 24, 2019 Nie Uwielbiam, jak pada. Lubisz upały? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 24, 2019 Share Napisano Maj 24, 2019 Nie, to już wolę, żeby było pochmurnie Smarujesz się jakimiś mazidłami? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się