Killer Poke Napisano Lipiec 18, 2019 Share Napisano Lipiec 18, 2019 zależy w jakiej religii, ale dla beki pewnie tak Mimowolnie co jakiś czas masz tendencje do ponownego podejmowania wyzwania mimo iż wcześniej ci się nie udawało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 18, 2019 Share Napisano Lipiec 18, 2019 Tak. Chciałbyś być zawodowym graczem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 18, 2019 Share Napisano Lipiec 18, 2019 Nie... jak czytałem o graczach w Star Crafta co grają po 16 godzin dziennie w jedną grę. Zanudziłbym się. Chciałbyś być piłkarzem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 18, 2019 Share Napisano Lipiec 18, 2019 Nie Chciałbyś być kierowcą wyścigowym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 18, 2019 Share Napisano Lipiec 18, 2019 Nie Chciałbyś być astronautą? Spoiler Ja tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 18, 2019 Share Napisano Lipiec 18, 2019 Nie Lubisz Twilight? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Lipiec 18, 2019 Share Napisano Lipiec 18, 2019 uwielbiam jesteś czyściochem? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 18, 2019 Share Napisano Lipiec 18, 2019 Tak Czy na ogół dogadujesz się z ludźmi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 18, 2019 Share Napisano Lipiec 18, 2019 Tak. Akceptujesz siebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Lipiec 18, 2019 Share Napisano Lipiec 18, 2019 Tak Jesteś zmęczony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 18, 2019 Share Napisano Lipiec 18, 2019 Troszkę. Jesteś ciekawska? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Lipiec 19, 2019 Share Napisano Lipiec 19, 2019 (edytowany) Tak Czy za nadto rozmyślasz nad nieistotnymi wyborami ? Na przykład nad wyborem podkoszulka, który będziesz nosić pod kurtką w zimę ? Edytowano Lipiec 19, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 19, 2019 Share Napisano Lipiec 19, 2019 Tak Masz tak czasem, że zamyślasz się nagle i rozważasz różne wersje swojego przyszłego życia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Lipiec 19, 2019 Share Napisano Lipiec 19, 2019 Nie mam na odwrót, rozmyślam jak moje życie mogło by się potoczyć, gdybym zrobił to i owo w przeszłości. Pijesz teraz coś ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 19, 2019 Share Napisano Lipiec 19, 2019 Tak Oranginę Czy lubisz Wielkie Potwory (Kaiju) ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 20, 2019 Share Napisano Lipiec 20, 2019 Tak. Czy czujesz się w pewnym sensie uzależniony od tego forum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 20, 2019 Share Napisano Lipiec 20, 2019 Tak troszeczkę Czy lubisz denerwować ludzi ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 21, 2019 Share Napisano Lipiec 21, 2019 Nie. Czy pragniesz tak bardzo kontynuacji danej serii (obojętnie czy serial, gra, książka czy film), ale nie zapowiedzieli kolejnej części i nie zapowiada się na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 21, 2019 Share Napisano Lipiec 21, 2019 Tak. Czy lubisz pływać ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Lipiec 21, 2019 Share Napisano Lipiec 21, 2019 nie i nawet nie umiem. Czy uważasz siebie za patusa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 21, 2019 Share Napisano Lipiec 21, 2019 Nie Czy bijesz się o pilota Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Lipiec 21, 2019 Share Napisano Lipiec 21, 2019 nie (nigdy nie walczyłem o pilota, ponadto telewizora pozbyłem się jakiś czas temu) Czy kuce w nowej odsłonie powinny być w 3d? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 21, 2019 Share Napisano Lipiec 21, 2019 Odpowiem jak wielki wrzód plocie Europy Adolf H. - Nein Nein Nein. Czy dla dziewczyny/chłopaka przestałbyś być brony/pegasis ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 21, 2019 Share Napisano Lipiec 21, 2019 Jeśli w ogóle uznać mnie za brony/pegasis... To nie. Ale moja dziewczyna nie jest na tyle tępa, żeby kazać mi przestać coś lubić co lubię z jakiegokolwiek powodu. Lubisz deszcz? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 21, 2019 Share Napisano Lipiec 21, 2019 (edytowany) tak, a zwłaszcza burzę na Krymie, jest to praktycznie jak prysznic Czy lubisz Metal ? Edytowano Lipiec 21, 2019 przez Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się