Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 16, 2019 Share Napisano Styczeń 16, 2019 Tak, tutaj jest jego najnowsze zdjęcie: Spoiler Stanąłeś kiedyś w czyjejś obronie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 16, 2019 Share Napisano Styczeń 16, 2019 (edytowany) Nie, nawet nie wiem co to za gra Popłakałeś się kiedyś grając w jakąś grę? Spoiler Ja prawie tak. W zakończeniu prologu The Last of Us... Cholera, ale bo było mocne (na samą myśl oczy mi się pocą ) Edytowano Styczeń 16, 2019 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 16, 2019 Share Napisano Styczeń 16, 2019 Tak. Jakieś setki tysiące miliony razy przy serii Metal Gear. Lubisz nosić obcisłe ubrania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 16, 2019 Share Napisano Styczeń 16, 2019 Nie Lubisz bawić się ludźmi? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 16, 2019 Share Napisano Styczeń 16, 2019 Nie... Lubisz nawiązywać nowe znajomości przez internet? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 16, 2019 Share Napisano Styczeń 16, 2019 Tak Lubisz programy historyczne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 16, 2019 Share Napisano Styczeń 16, 2019 (edytowany) Tak Jak najbardziej tak, fascynuje mnie historia i to co działo się w przeszłości . Czy potrafisz manipulować ludźmi i przekonywać ich do swoich racji , aby spełniali twoje polecenia ? Edytowano Styczeń 16, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 16, 2019 Share Napisano Styczeń 16, 2019 Nie... Czy czujesz się przez kogoś manipulowany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 16, 2019 Share Napisano Styczeń 16, 2019 Nie Czy czujesz się obserwowany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 16, 2019 Share Napisano Styczeń 16, 2019 Nie, nawet kamerkę internetową mam zaklejoną, także ten... Czy czujesz się gorszy w porównaniu z innymi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 16, 2019 Share Napisano Styczeń 16, 2019 Nie Czasem nawet lepszy Wierzysz w duchy, zjawiska paranormalne, religie czy naukę? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 16, 2019 Share Napisano Styczeń 16, 2019 Naukę. Masz swój rozum czy powtarzasz mądrości po kimś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 16, 2019 Share Napisano Styczeń 16, 2019 Tak , rozum , własny mam i głowę na miejscu też, Czy, w internecie powstrzymujesz się od pisania wszystkiego co przyjdzie ci na myśl ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 16, 2019 Share Napisano Styczeń 16, 2019 Oczywiście, że tak Nie chciałbym zaliczać blokad lub banów za każdym razem, gdy się wypowiem Jest coś, czego bardzo się wstydzisz i nie chcesz, żeby wyszło na jaw? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 16, 2019 Share Napisano Styczeń 16, 2019 (edytowany) Tak . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . O przepraszam miałem retrospekcje . Czy jesz lody w zimie ? Edytowano Styczeń 16, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 16, 2019 Share Napisano Styczeń 16, 2019 Czasem tak Czy masz zamiar położyć się przed 2? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 16, 2019 Share Napisano Styczeń 16, 2019 Nie. Nigdy w życiu! Masz zamiar kupić sobie jakiś nowy sprzęt w najbliższym czasie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 16, 2019 Share Napisano Styczeń 16, 2019 Tak... pada ładującego do Switcha. Uważasz, że PC jest lepszy od konsoli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Tak Nagrywałeś kiedyś swój głos dla zabawy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Nie Chciałeś kiedyś zostać aktorem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Tak Spoiler Grałem nawet kilka razy w paradokumentach Chciałeś zostać piosenkarzem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Nie kompozytorem Lubisz słuchać filmików ASMR? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Tak Lubisz oglądać "Yoga challenge" w wykonaniu młodych dziewczyn? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Nie widziałem jeszcze więc nie Lubisz oglądać na youtube jak ktoś gra i komentuje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Tak Subskrybujesz więcej niż 50 kanałów na YT? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się