Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Tak jem je z szeroką gamą dżemów owocowych. Potrafisz wypić kwasek cytrynowy, używany zazwyczaj do rozpuszczania kamienia w czajnikach ? Spoiler P.S. Wie ktoś może czy istnieje dżem cytrynowy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Nie Czy się wstydzisz że jesteś Bronym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Nie. Cieszę się że nim jestem i mam w nosie co inni o tym myślą. Umiesz pływać? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Nie umiem Co wolisz cytrynę? Czy batonik? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Batonik. Nie lubie cytryn 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 @misterspaulsTrzymajmy się zasad gry, bo na to nie da się odpowiedzieć tak czy nie. Od X czy Y jest osobna gra.@Kucykowa MLPCiebie też się tyczy trzymanie zasad gry, po odpowiedzi zadajemy pytanie. Lubisz tosty? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 (edytowany) Cytat @misterspaulsTrzymajmy się zasad gry, bo na to nie da się odpowiedzieć tak czy nie. Od X czy Y jest osobna gra. Teraz wiem jak się gra. Tak Czy umiesz grać na gitarze? Edytowano Styczeń 20, 2019 przez misterspauls Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Nie. Grałeś kiedyś w grę przez całą noc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Nie Czy piszesz własnego fanfika? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Tak, piszę, ale nie jest jeszcze gotowy i wymaga korekty. Jutro wcześnie wstajesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Nie. Idę do pracy na 10, a co za tym idzie obejdzie się bez budzika. Czy wrzuciłeś kiedyś przez pomyłkę cytrynę do kawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 TAK Rozumiesz zasady tej gry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 (edytowany) Przed chwilą zwracałam Ci na to uwagę, wtf? Odpowiem więc na pytanie Triste. Grzesia Nie. Nie piję za często kawy, a do herbaty nie daję cytryny. Co wy macie z tymi cytrynami? Tak Grasz w jakąś grę przeglądarkową? Edytowano Styczeń 20, 2019 przez PervKapitan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 wiem jak to się gra ale za szybko piszecie i nie wyrabiam pisać. Nie Lubisz jeść gofry? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 (edytowany) Nie, wolę lody miętowe albo cytrynowe Kochasz jeść ? Edytowano Styczeń 20, 2019 przez Danio Doża Venucci 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Tak. Ale bez przesady. Masz swojego ulubionego youtubera? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 (edytowany) Tak, uwielbiam oglądać Roja i jego serie z horrojkowych bredni. Planujesz, kiedyś wrócić i przeczytać ponownie pierwszy fanfic, jaki kiedykolwiek czytałeś ? Edytowano Styczeń 20, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Nie, ponieważ nie pamiętam który był tym pierwszym. Prawie siedem lat w fandomie zrobiło swoje Masz Spotify premium? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Nie Masz lęk wysokości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 (edytowany) Tak, choć nigdy nie sprawdzałem, zakładam, że tak. Graliście, kiedyś w pokemony ? Edytowano Styczeń 20, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Tak. Mam Pokemon X i lubię do niej wracać. Czy dałeś się nabrać oszustowi np. na Allegro (i innym serwisie)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 (edytowany) Nie, kilka razy korzystałem z allegro, ale nic takiego mi się nie zdarzyło. Przedobrzyłeś, kiedyś z cukrem ? Edytowano Styczeń 20, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Nie. Czy masz swojego idola w realu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 (edytowany) @Danio Doża Venucci Tak! Żarłem słodkie aż do uczucia takiego mrowienia po twarzy i głowie! @Kucykowa MLP Nie w sumie Obawiasz się, że kucykowy fandom zaniknie? Edytowano Styczeń 20, 2019 przez Cheerful Sparkle 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Nie. Choć raczej się nad tym nie zastanawiałam. Masz swoje hobby? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się