misterspauls Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Nie Czy lubicie zimę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Jeśli to jest prawdziwa zima a nie jakaś plucha. Oglądałeś Kości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Tak i uwielbiałam ten serial. Czy boisz się ciemności? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Jeśli jestem w miejscu, które znam, to nie. Gorzej jak pójdę na zewnątrz lub będę w nieznanym otoczeniu. Czytałeś książki Kathy Reichs? *serial się nie liczy* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Tak, miałam taką okazję. Czy mając możliwość cofnięcia się w czasie, zrobiłabyś to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Ciężki temat. Zawsze by zapewne było coś do naprawiania. Ale wiedząc, że popełniłam wiele naprawdę sporych błędów... Też zależy czy cofając czas bym pamiętała to wszystko... Bo jeśli bym cofnęła i siebie to w ogóle nie ma sensu. Ale jeśli bym miała to pamiętać to za bardzo by korciło. Na pewno bym skorzystała. Potrafisz słuchać jednej piosenki przez parę godzin w kółko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Raczej nie. Zdarzyło ci się kiedyś usnąć np. w pracy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Yyyy... Tak, mimo że mojej pracy ciągle się coś dzieje i nawet nie można na chwilę usiąść Lubisz syropy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Tak, lubię. Myślisz czasem nad zrobieniem tatuażu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Dawniej tak, dzisiaj NIE Czy uważasz Nietzscheańską koncepcję nadczłowieka za słuszną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 W pewnym sensie Uważasz, że ludzie powinni się ulepszać za pomocą technologii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 (edytowany) Tak Spoiler @Cerssie Zadajemy tutaj pytania, na które można odpowiedzieć TAK lub NIE Czy myślisz, że wszechświat jest skończony? Edytowano Styczeń 24, 2019 przez Cheerful Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Nie, nie wydaje mi się. Czy wierzysz, że incydent w Roswell naprawdę miał miejsce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 (edytowany) Nie... coś się tam wydarzyło, ale wątpię by to byli obcy. Chociaż pewności nie mam. Uważasz, że atak na World Trade Center został wykorzystany przez rząd USA? Edytowano Styczeń 24, 2019 przez Starlight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Tak. Czytam sporo teorii spiskowych i wiele z nich wydaje się mieć sporo sensu. Ta o WTC jest jedną z tych bardziej prawdopodobnych. Czy wierzysz w duchy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Nie... bardziej prawdopodobne jest istnienie obcych hm raczej to pewnik. Czytasz o teoriach spiskowych dla zabawy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Trochę dla zabawy, trochę dla poszerzenia horyzontów. Głównie o tych mniej znanych, o których media podają przekłamane informacje. Czy przypominasz kogoś sławnego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Nie Lubisz słuchać staaaarych kawałków np. z lat 60-tych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Kocham. W szczególności te pochodzące z lat 80-tych. Czy w ostatnim miesiącu byłeś w kinie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Nie, remontują kino w mojej miejscowości i zrobili prowizoryczną salę kinową w remizie na wsi, gdzie wyświetlają jakieś lukrowane bzdety dla dzieciaków... Podjadasz między posiłkami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Nie... ogólnie jem tylko rano i dopiero jak wrócę z pracy. Można powiedzieć, że trzymam linie. Uważasz, że mur na granicy USA i Meksyku to dobre rozwiązanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Nie, nie wiem, w sumie nie mam zdania Czy uważasz, że Platon miał słuszność wysnuwając koncepcję piękna idealnego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 !!! TAK !!! Spoiler @Cerssie POBUDKA! To zabawa TAK czy NIE! Masz kamerę cyfrową? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Nie... dawno temu miałem ale teraz już nie. Również uważasz, że religie i moralność blokują rozwój nauki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Tak Wiesz o tym że mam swojego vbloga? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się