SwinkiPinki Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Tak. Team Mickiewicz! Śpiewasz pod prysznicem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Nie. Tańczysz czasem przy sprzątaniu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Nie Oglądasz Elif? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Nie. Oglądałaś mlp film w kinie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Niestety nie Czytałaś "Dzielna Do i napiętnowany złodziej z Maraporu"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Nie, i nie mam zamiaru Byłeś na zagranicznej wycieczce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Tak. W paryskim Disneylandzie *-* i udałabym się tam jeszcze raz. Czy pijesz dużo alkoholu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Nie, jestem abstynentem. Czy wyjeżdżasz gdzieś na ferie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Ferie już mnie, niestety, nie dotyczą. Czy lubisz podróżować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Nie bardzo, to pakowanie, planowanie, pośpiech i jeszcze czas podróży mnie wykańczają Czy czujesz się uzależniona od przeglądania internetu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Czasem tak, aczkolwiek potrafiłabym się odciąć, gdybym stwierdziła, że przekraczam już pewne granice. Czy posiadasz w domu zwierzęta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Kiedyś... świnka morska, chomik, rybki. Czy piszesz fanfiki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Nie. Chodził ci kiedyś pająk po plecach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Mam nadzieję, że nie! Czy jest jakaś aplikacja, bez której nie potrafisz funkcjonować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Nie. Jest coś co cię uspokaja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Muzyka Lubisz polskie filmy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Tak. Byłaś kiedyś na czyjmś ślubie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Tak.. Siostry i kolegi Umiesz tańczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Tak przynajmniej inni mi to mówią. Chciałabyś wiedzieć co inni o tobie myślą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Cały czas. Przydałaby mi się zdolność telepatii. Byłaś kiedyś świadkiem jakichś zjawisk paranormalnych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Nie... zjawiska paranormalne zwykle można wyjaśnić. Chciałabyś zobaczyć ducha? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Bardzo. Zawsze chciałam być medium. Lubisz horrory o duchach? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Lubię o duchach i opętaniach Zawsze śmiesznie pokazują te stworki Boisz się, gdy oglądasz horror? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Moja przyjaciółka to maniaczka horrorów i pokazywała mi je od dzieciaka. Zahartowałam się już dawno. Będąc na „Zakonnicy” śmiałam się przez cały seans. Lubisz teorie spiskowe? Swoją drogą, one bywają bardziej przerażające. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Tak. Ciekawe są. Boisz się klaunów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się