Starlight Sparkle Napisano Luty 4, 2019 Share Napisano Luty 4, 2019 Celestio... co z nim się dzieje. Tak jest Ty nasza forumowa Minuette. Lubisz Trolle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 4, 2019 Share Napisano Luty 4, 2019 Nie Brałeś już prysznic? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Luty 5, 2019 Share Napisano Luty 5, 2019 (edytowany) Wiesz co tak, brałem już prysznic o 4.00. Dbasz o higienę jamy ustnej ? Spoiler Edytowano Luty 5, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 5, 2019 Share Napisano Luty 5, 2019 Tak, oczywiście. Szczotkuję i płuczę Lubisz krakowską podsuszaną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 5, 2019 Share Napisano Luty 5, 2019 Praktycznie nie jem mięsa... oczywiście pomijając wyjątki, jak zamawiam pizze lub inne fast foody, ale Tak lubię. Uważasz, że możesz coś wyjątkowego zaoferować światu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 5, 2019 Share Napisano Luty 5, 2019 Tak Lubisz rozpakowywać paczki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 5, 2019 Share Napisano Luty 5, 2019 Bardzo... Fajnie jest coś dostać, nawet jak samemu się to zamówiło. Ta chwila, gdy pierwszy raz widzisz to na żywo. Często coś zamawiasz z internetu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 5, 2019 Share Napisano Luty 5, 2019 Tak. Nawet ostatnio zamówiłem fajne gadżety MLP :3 Czy lubisz zieloną herbatę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 5, 2019 Share Napisano Luty 5, 2019 Bardzo... Nie piję dużo herbaty, ale jeśli już to zawsze mam schowane gdzieś jakieś specjalne rodzaje. Często dajesz się ponieść emocjom? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 5, 2019 Share Napisano Luty 5, 2019 Nie. Golisz się codziennie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 5, 2019 Share Napisano Luty 5, 2019 nie, chodzę zarośnięty; Nosisz okulary? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 5, 2019 Share Napisano Luty 5, 2019 Nie... Można Cię nazwać pracusiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 5, 2019 Share Napisano Luty 5, 2019 Nie, ale pracuję nad tym Jesteś na ogół wesoły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 5, 2019 Share Napisano Luty 5, 2019 nie... chciałbyś się urodzić ponownie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Mam, dostałam je prawdopodobnie ponad dekadę temu. Nadal bardzo dobrze się prezentują. Czy lubisz grać w szachy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Lubię i często gram. Mam nawet własny zestaw takich rzeźbionych szachów. Lubisz programy kulinarne? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Uwielbiam. Usiłuję się w ten sposób zmobilizować do nauki gotowania. Jak dotąd, bez większych efektów, ale nie tracę wiary. Spoiler Aj, szachy są cudowne. Wspaniale widzieć, że ktoś je docenia. Czy masz czasem wrażenie, że urodziłeś się zbyt późno i nie przynależysz do obecnej epoki? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Tak Masz zawsze chusteczki higieniczne pod ręką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Raczej tak, jestem osobą z wiecznym katarem, zwłaszcza w czasie zimy. Czy zawsze nosisz ze sobą słuchawki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Nie. Chyba, że zamierzałbym czegoś słuchać Stałaś kiedyś pod wodospadem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Nie, ale zawsze o tym marzyłam. Woda fascynuje mnie w każdym wydaniu, a wodospady są przepiękne. Czy kiedykolwiek się przeprowadzałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Raz w życiu - jak byłem małym berbeciem Czy powiedziałaś kiedyś coś w grupie, po czym żałowałaś, że się w ogóle odezwałaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Wielokrotnie. Zaczynam dużo mówić, kiedy poczuję się pewnie w jakiejś grupie, co potem często okazuje się być błędem. Czy doświadczyłeś kiedyś jakiegoś zjawiska paranormalnego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Nie... ale czekam i może w końcu Cheerful zaakceptuje swoje pochodzenie od podmieńców i to będzie dopiero zjawisko paranormalne. A zapytam z ciekawości... czy Ty doświadczyłaś jakiegoś zjawiska paranormalnego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Tak, gdyż inaczej tego nie można nazwać. Ani wytłumaczyć. Straciłeś kiedyś przyjaciela? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się