Starlight Sparkle Napisano Luty 8, 2019 Share Napisano Luty 8, 2019 Nie... zabawni tak, ale nie przerażający. Uważasz, że Ameryka jest lepsza od Europy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 8, 2019 Share Napisano Luty 8, 2019 (edytowany) Spoiler Cholera! Posty się pomieszały! Nie. Edytowano Luty 8, 2019 przez Cheerful Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 8, 2019 Share Napisano Luty 8, 2019 Niekoniecznie. Ma swoje zalety i chciałabym tam kiedyś wyjechać, ale ogólnie to raczej Europa ma więcej uroku. Czy jesteś przyjacielem zwierząt? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 8, 2019 Share Napisano Luty 8, 2019 Tak... Uwielbiam zwierzęta, a i one mnie chyba lubią. Miałaś kiedyś gryzonia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 8, 2019 Share Napisano Luty 8, 2019 Niestety, ale nie. Zawsze chciałam mieć szynszylę, a zamiast tego rodzice byli skłonni się zgodzić co najwyżej na rybki. Obecnie mam kota, najcudowniejsze zwierzę pod słońcem. Chciałbyś zobaczyć na żywo Wielką Rafę Koralową? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 8, 2019 Share Napisano Luty 8, 2019 (edytowany) Oczywiście... póki jeszcze istnieje to warto. Może kiedyś z kimś... Spoiler Kocie panowanie nad Twoim życiem to fakt Lubisz małe kociaki? Edytowano Luty 8, 2019 przez Starlight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 8, 2019 Share Napisano Luty 8, 2019 TAK Czy czujesz się ociupinkę uzależniony od forum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 8, 2019 Share Napisano Luty 8, 2019 (edytowany) Więcej niż ociupinkę, to wręcz niepokojące. I mały kotek, jeśli już mam wybierać. Kiedyś byłam psiarą, obecnie straszna ze mnie kociara. Czy lubisz lampki dekoracyjne w pomieszczeniach? Edytowano Luty 8, 2019 przez Cerssie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 8, 2019 Share Napisano Luty 8, 2019 Tak... Chciałabyś wziąć kiedyś udział w rekonstrukcji historycznej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 8, 2019 Share Napisano Luty 8, 2019 Tak, mogłoby to być ciekawe doświadczenie. Zawsze fascynowało mnie to, z jakim zaangażowaniem i sercem ludzie do tego podchodzą. Chciałbyś kiedyś wystąpić na scenie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 9, 2019 Share Napisano Luty 9, 2019 (edytowany) Tak, a występowałem nie raz Spoiler Ma się te geny gwiazdy! Chciałabyś stać pod sceną, gdybym ja występował? Edytowano Luty 9, 2019 przez Cheerful Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 9, 2019 Share Napisano Luty 9, 2019 Tak... Teatr z Cheerfulem Chciałbyś jeszcze wrócić do występowania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 9, 2019 Share Napisano Luty 9, 2019 Tak. Uwielbiałam bycie częścią koła teatralnego w szkole. Czy masz dobrą pamięć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 9, 2019 Share Napisano Luty 9, 2019 (edytowany) 3 minuty temu, Starlight Sparkle napisał: Tak... Teatr z Cheerfulem Spoiler Nie do Ciebie to pytanie było Spoiler Tak. W pewnym sensie nadal występuję jakby co... Tak, mam aż za dobrą pamięć - to moja największa zaleta, jak i wada. Zaleta, bo zapamiętuję to, co przeczytam, ale wada, bo pamiętam to, co złe Szczotkowałeś dzisiaj zęby? Edytowano Luty 9, 2019 przez Cheerful Sparkle 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 9, 2019 Share Napisano Luty 9, 2019 Jasne Używasz szczoteczki sonicznej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 9, 2019 Share Napisano Luty 9, 2019 Tak. Lubisz to uczucie odświeżenia w jamie ustnej po wyczyszczeniu zębów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 9, 2019 Share Napisano Luty 9, 2019 Tak... Nie myślałeś by zostać dentystą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Luty 9, 2019 Share Napisano Luty 9, 2019 Nie. Czy lubisz się przebierać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Luty 9, 2019 Share Napisano Luty 9, 2019 Tak Czy lubicie jeść czosnek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Luty 9, 2019 Share Napisano Luty 9, 2019 Tak. Lubisz ostrą papryczkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 9, 2019 Share Napisano Luty 9, 2019 Raczej nie przepadam. Lubisz pić kakao? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 9, 2019 Share Napisano Luty 9, 2019 Tak Lubisz przeglądać wiadomości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Luty 9, 2019 Share Napisano Luty 9, 2019 (edytowany) Tak, rzadko coś dostaje więc na ogół się cieszę jak, coś przychodzi do mnie. Masz wybujałą wyobraźnie, tak bardzo, że manifestuje się ona w świecie rzeczywistym ? Spoiler Nie mylić z halucynacjami i środkami odurzającymi, efekt łatwiej uzyskać za pomocą kartonowego pudła. https://www.fimfiction.net/story/223668/scootaloo-and-the-danger-death-box-4000 Edytowano Luty 9, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 9, 2019 Share Napisano Luty 9, 2019 Zdecydowanie tak! Czasem to bywa problematyczne, ale funkcjonuję w ten sposób całe moje życie. Czy najpierw mówisz, a potem myślisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Luty 9, 2019 Share Napisano Luty 9, 2019 Tak, zdarza mi się, czasami wynikają z tego nieprzyjemne sytuacje . Lubisz, jeść dziwne rzeczy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się