Starlight Sparkle Napisano Luty 17, 2019 Share Napisano Luty 17, 2019 (edytowany) Tak... I nie znalazłam Spoiler No co... sam do mnie piszesz w tej formie. Zwiedzałeś kiedyś jakieś zabytki? Edytowano Luty 17, 2019 przez Starlight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 17, 2019 Share Napisano Luty 17, 2019 1 minutę temu, Starlight Sparkle napisał: No co... sam do mnie piszesz w tej formie. Spoiler Ale wiem, że tak lubisz Skarbie Tak. Nuda Pojechałeś sobie gdzieś kiedyś ot tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 18, 2019 Share Napisano Luty 18, 2019 Tak I było fajnie... Spoiler 2 minuty temu, Cheerful Sparkle napisał: Ukryj treść Ale wiem, że tak lubisz Skarbie Skąd takie przypuszczenie? Namówił Cię ktoś kiedyś na obejrzenie super filmu, który okazał się totalną porażką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 18, 2019 Share Napisano Luty 18, 2019 1 minutę temu, Starlight Sparkle napisał: Skąd takie przypuszczenie? Spoiler Przecież sam mi to kiedyś przyznałeś Nie, sam sobie dobieram filmy i oglądam te, które mnie interesują Spoiler Prędzej mnie zdarzyło się namówić kogoś do filmu, który nam nie przypasował Czujesz się senny? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Luty 18, 2019 Share Napisano Luty 18, 2019 Tak i zaraz idę spać Zamawiałeś ostatnio coś przez internet? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 18, 2019 Share Napisano Luty 18, 2019 1 minutę temu, Kucykowa MLP napisał: Tak i zaraz idę spać Spoiler Dobranoc! Kolorowych snów! Tak Lubisz gry karciane? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Luty 18, 2019 Share Napisano Luty 18, 2019 (edytowany) Tak Lubisz oglądać stare filmy? Spoiler To już ostatnie pytanie na dzisiaj. Dobranoc! Edytowano Luty 18, 2019 przez Kucykowa MLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 18, 2019 Share Napisano Luty 18, 2019 Tak, bardzo Śniły Ci się kiedyś kucyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 18, 2019 Share Napisano Luty 18, 2019 Kilka razy... Spoiler Opowiedzieć? Czujesz, że coś wymknęło Ci się spod kontroli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Luty 18, 2019 Share Napisano Luty 18, 2019 Nie. Czy chciałbyś poświecić tysiące godzin na nauczenie się sztuki przetrwania oraz walki wręcz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 18, 2019 Share Napisano Luty 18, 2019 Może niekoniecznie tysiące, ale te umiejętności okazują się często być bardzo przydatne w życiu, więc byłabym skłonna poświęcić trochę czasu na ich doskonalenie. Czy dostrzegasz większy sens w swoim życiu i tym, czym się zajmujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 18, 2019 Share Napisano Luty 18, 2019 Nie. To po prostu "pracuj i zarabiaj żeby nie żyć na garnuszku rodziców" Czy dostałeś coś na walentynki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 18, 2019 Share Napisano Luty 18, 2019 Dostałam czekoladki od ojca i kwiaty od kolegi z pracy. Spoiler A myślałam, że plotki innych pracowników, że ze sobą kręcimy są bezpodstawne. Trochę niezręcznie teraz będzie, bo muszę jakoś zareagować i to uciąć raz na zawsze. Czy zdarza ci się tracić poczucie czasu podczas wykonywania pozornie błahych czynności? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Luty 18, 2019 Share Napisano Luty 18, 2019 Tak. Czy lubisz polskie gry wideo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 18, 2019 Share Napisano Luty 18, 2019 Tak! Uważam, że powinny być bardziej znane zarówno w naszym kraju, jak i na świecie, bo zdecydowanie na to zasługują. Czy chciałbyś kiedyś przeprowadzić wywiad ze swoim idolem lub autorytetem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Luty 18, 2019 Share Napisano Luty 18, 2019 Tak Masz swojego ulubionego youtubera? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Luty 18, 2019 Share Napisano Luty 18, 2019 Nie... Czy uważasz, że serwis YouTube kiedyś był lepszy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 18, 2019 Share Napisano Luty 18, 2019 Nie. Czy myślisz, że za bardzo przeżywasz to, co widzisz w internecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Luty 18, 2019 Share Napisano Luty 18, 2019 Kiedyś tak. Czy chciałbyś być królem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 18, 2019 Share Napisano Luty 18, 2019 Na chwilę - tak. Ale nie na stałe, jestem chyba zbyt znerwicowana, by pełnić taką funkcję. Czy jesteś fanem horrorów psychologicznych, jak choćby „Dziecko Rosemary”? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Luty 18, 2019 Share Napisano Luty 18, 2019 Fanem może nie, ale zdarzają się fajne tytułu. Tego powyżej nie znam. Czy kojarzysz gry typu exe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 19, 2019 Share Napisano Luty 19, 2019 Tak Czy byłeś kiedyś przesłuchiwany na komisariacie policji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 19, 2019 Share Napisano Luty 19, 2019 Nie Czy chciałbyś pracować w policji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 19, 2019 Share Napisano Luty 19, 2019 NIE Chciałbyś dać buzi miss Polski? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 19, 2019 Share Napisano Luty 19, 2019 Nie Chciałbyś by w tej chwili stał przed Tobą kubeczek z zimną coca colą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się