Grento YTP Napisano Marzec 10, 2019 Share Napisano Marzec 10, 2019 No zdarza się... Czy lubisz śpiewać podczas kąpieli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Marzec 10, 2019 Share Napisano Marzec 10, 2019 Tak Dokuczano ci w podstawówce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Marzec 10, 2019 Share Napisano Marzec 10, 2019 Nie jakoś szczególnie. Chyba tak, jak każdemu. Czy zbudowałeś kiedyś fortecę ze śniegu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Marzec 10, 2019 Share Napisano Marzec 10, 2019 (edytowany) tak; Byłeś/aś zakochany/a platonicznie? Edytowano Marzec 10, 2019 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Marzec 11, 2019 Share Napisano Marzec 11, 2019 Tak. I był to do tej pory jedyny rodzaj zakochania, jaki mnie dotyczył. Straszne uczucie, nikomu nie polecam. Pozwoliłbyś z premedytacją umrzeć jednostce, by ratować grupę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 11, 2019 Share Napisano Marzec 11, 2019 Nie... chyba że wtedy umarłaby i ta jednostka i cała grupa to tak. Byłabyś w stanie przebaczyć komuś, kto Cię bardzo skrzywdził? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Marzec 11, 2019 Share Napisano Marzec 11, 2019 Nie. Jestem bardzo pamiętliwa. Potrafię utrzymywać poprawne stosunki z daną osobą, ale wciąż chować urazę. Czy zachowałbyś spokój, gdyby ktoś miał przeszukać twój telefon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 11, 2019 Share Napisano Marzec 11, 2019 Tak... nic tam takiego nie ma poza prawie 1500 artów z kucami. Czy masz jakieś tajemnice, które nikomu nie zdradziłaś albo tylko najbliższej osobie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Defiler Napisano Marzec 11, 2019 Share Napisano Marzec 11, 2019 Tak mam. Czy wiesz czym jest chaos? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 11, 2019 Share Napisano Marzec 11, 2019 Tak, żyję w Polsce, wiem czym jest chaos Lubisz załatwiać sprawy w urzędach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Marzec 11, 2019 Share Napisano Marzec 11, 2019 Nie znoszę. Po śmierci moją wieczną karą będzie zapewne załatwianie różnych spraw w takich miejscach. Czy lubisz załatwiać ważne sprawy przez telefon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Marzec 11, 2019 Share Napisano Marzec 11, 2019 Nie Czy lubicie wiejską pizze własnej roboty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Marzec 11, 2019 Share Napisano Marzec 11, 2019 Nie przepadam za składnikami z wiejskiej pizzy. Ale lubię taką domowej roboty, więc uznajmy, że tak. Czy lubisz składać origami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Marzec 11, 2019 Share Napisano Marzec 11, 2019 Nie. Czy masz czas na swoje hobby? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Marzec 11, 2019 Share Napisano Marzec 11, 2019 Nie mam ani czasu, ani tym bardziej chęci w chwili obecnej. Czy umiesz cieszyć się każdym dniem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 11, 2019 Share Napisano Marzec 11, 2019 Tak. Spoiler Chyba Czy jak zaczynasz spożywać kawałek czekolady, to nieświadomie pochłaniasz całą tabliczkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Marzec 11, 2019 Share Napisano Marzec 11, 2019 Ja już tego nawet nie robię nieświadomie, tylko z premedytacją, bo znam siebie zbyt dobrze. Czy jesteś zdania, że na drogach jeździ zbyt wielu niekompetentnych kierowców? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Marzec 11, 2019 Share Napisano Marzec 11, 2019 (edytowany) Nie mam jeszcze prawa jazdy, więc nie mogę mówić z doświadczenia, ale sądząc po ilości wypadków drogowych jestem skłony przyznać ci rację. Spoiler W skrócie tak, mamy za dużo baranów na drogach. Czy jesteś wcieleniem diabła i mrocznego pana razem wzięte i upakowane w jedno ciało ? Spoiler Co ? Takie pytanie musiało kiedyś paść . Edytowano Marzec 11, 2019 przez Danio Doża Venucci 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 11, 2019 Share Napisano Marzec 11, 2019 Nie... Raczej odwrotnością. Czy pociąga Cię zło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 11, 2019 Share Napisano Marzec 11, 2019 Tak Podpaliłeś coś kiedyś dla zabawy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Marzec 11, 2019 Share Napisano Marzec 11, 2019 Tak Czy oddawałeś kiedyś krew? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 11, 2019 Share Napisano Marzec 11, 2019 Nie. Wkurzał Cię kiedyś ktoś za samo to, że istnieje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 11, 2019 Share Napisano Marzec 11, 2019 Nie Myślałeś kiedyś by gruntownie zmienić swoje życie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Marzec 11, 2019 Share Napisano Marzec 11, 2019 Tak Czy Ty coś kombinujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Marzec 11, 2019 Share Napisano Marzec 11, 2019 Zawsze Czy masz dziś dobry humorek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się