C.J Sparkle Napisano Maj 5, 2019 Share Napisano Maj 5, 2019 Moja reakcja wyglądała by tak: "Chyba przesadziłem z towarem bo mam, jakąś faze~~" Zastanowił się i spróbował to sobie wyjaśnić: A) Albo serio za dużo tego towaru B) Pewnie Discord~~ C)Jestem w alternatywniej rzeczywistości Jaka jest prawda, tego się nie dowiem. No dobra co byś zrobił gdybyś z niewiadomych tobie powodów trafił do zamku Twilight i miał za zadanie urato... i mógł zrobić co zechcesz? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Maj 5, 2019 Share Napisano Maj 5, 2019 Zmienił się w swoją ponysonę i tam pozostał... Co byś zrobił, gdybyś musiał zmierzyć się ze swoim najgorszym koszmarem albo oddać swoją przyszłość w ręce przypadkowej osoby? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Maj 7, 2019 Share Napisano Maj 7, 2019 (edytowany) To by zależało czy ta przypadkowa osoba niebyła, aby przypadkiem głównym bohaterem tej historii czy czymś podobnym... Ale wypadało by przynajmniej zmierzyć się z tym ,,Moim Najgorszym Koszmarem" w końcu ucieczka na nic by się zdała. Co byś zrobił, gdybyś nie bał się niczego i nikogo ? Edytowano Maj 7, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 7, 2019 Share Napisano Maj 7, 2019 Prawdopodobnie bym szybciej umarł, bo strach to część instynktu samozachowawczego. Ale jak się bawić to się bawić, zapewne zmieniłbym nieco rząd w swej ojczyźnie. Co byś zrobił, gdybyś kątem oka zawsze widział krzyż? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Maj 8, 2019 Share Napisano Maj 8, 2019 Poszedł do lekarza, bo widzieć coś, czego nie ma to już niezbyt dobry znak. Co byś zrobił, gdybyś dostał od boga dowód, że on istnieje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 9, 2019 Share Napisano Maj 9, 2019 To co do tej pory. Modlił się i wierzył, niekoniecznie formułkami czy siedząc w kościele, bo ja swoje dowody dostałem. Co byś zrobił, gdybyś dostał nagle w spadku po nieznanym dziadku taki autentyczny, działający zaczarowany ołówek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Maj 9, 2019 Share Napisano Maj 9, 2019 Narysował sobie autentyczny i działający eliksir boskości, a potem zaczęłaby się zabawa. Co byś zrobił, gdyby terrorystom udało się wysadzić Watykan? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 9, 2019 Share Napisano Maj 9, 2019 Nie powiem, byłbym trochę zasmucony stanem generalnie świata w szczególności chrześcijaństwa. Co byś zrobił, gdybyś mógł sobie ustawiać jak chcesz pory roku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Maj 10, 2019 Share Napisano Maj 10, 2019 Nic bym nie zmienił... jak dla mnie jest w porządku. Co byś zrobił, gdyby najczarniejsze scenariusze ekologów okazały się prawdą już dzisiaj? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 14, 2019 Share Napisano Maj 14, 2019 Rozpocząłbym ekologiczne bytowanie na Naszej Planecie Co byś zrobił, gdyby jakaś kobieta chciała Cię wrobić w dziecko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 14, 2019 Share Napisano Maj 14, 2019 poczekałbym do rozprawy, a na niej wyśmiał te babę na głos pokazując moją dokumentację medyczną Co byś zrobił jak byś kogoś złapał? 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 16, 2019 Share Napisano Maj 16, 2019 (edytowany) Kolego Chip, trochę oof, ale za zaoranie masz puchar. W każdym razie, zależy na czym bym złapał. Generalnie dostępne jest wszystko od łagodnego napomnienia po egzekucję, tylko oczywiście ostatnie lepiej rezerwować na turbociężkie przewinienia. Co byś zrobił, gdybyś miał w swej pieczy naprawdę niereformowalnego przestępcę, recydywistę i zdrajcę, ale byłby/byłaby twoim krewnym? Edytowano Maj 16, 2019 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Maj 16, 2019 Share Napisano Maj 16, 2019 Dożywocie w fabryce za jedzenie i picie. Co byś zrobił, gdybyś mógł zniszczyć wszystkie swoje ślady w internecie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 16, 2019 Share Napisano Maj 16, 2019 Usunąłbym. Pewnie bym się wpierw pożegnał z paroma osobami, ale bym usunął. I tak usuwam co mogę. Co byś zrobił, gdyby ustawą nakazano mieć dzień bez elektroniki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 17, 2019 Share Napisano Maj 17, 2019 Ucieszyłbym się! Serio! Może wreszcie ludzie dostrzegliby wartość w wychodzeniu z domu i angażowanie się w wiele zajęć do której elektronika nie jest potrzebna Co byś zrobił, gdyby nastała w Polsce głęboka Komuna? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Maj 19, 2019 Share Napisano Maj 19, 2019 Wstąpił do partii, został przewodniczącym i żył w dostatku... a poważnie to chyba wyjechał. Co byś zrobił, gdybyś odkrył wrota prowadzące do innego wymiaru? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 20, 2019 Share Napisano Maj 20, 2019 Popatrzyłbym się trochę co się tam dzieje, i jakbym rozumiał to mógłbym wpaść, a jak nie, to nie. Co byś zrobił, gdybyś pewnej nocy trafił do wymiaru, gdzie nie odkryto Nowego Świata, ale jest przez to jakoś... spokojniej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 20, 2019 Share Napisano Maj 20, 2019 Zależy przez co byłby zamieszkany, ale pewnie bym w nim został; Co byś zrobił/a gdybyś miał/a moc zmiany kształtu w dowolne istoty nawet te nieistniejące? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 20, 2019 Share Napisano Maj 20, 2019 Rysowałbym swój autoportret za każdym razem wtedy, kiedy bym jej nie używał, tak coby się nie zgubić. Co byś zrobił/a, gdybyś miał/a na blache wykute gwiezdne mapy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 21, 2019 Share Napisano Maj 21, 2019 A co miałbym niby z tym robić? Cieszyłbym się, że mam dobrą pamięć Co byś zrobił, gdyby rozwinięto świat 3d do tego stopnia, że nie byłby on do odróżnienia z rzeczywistością i mógł przebywać w wybranym wirtualnym universum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 21, 2019 Share Napisano Maj 21, 2019 Nie grałbym tyle na komputerze. Co byś zrobił, gdybyś miał zajebisty koncert rockowy niedaleko, ale w sumie zero hajsów na bilet? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 28, 2019 Share Napisano Maj 28, 2019 Szukałbym możliwości przedostania się przez ogrodzenie albo znalazł jakieś wysokie drzewo, z którego mógłbym wszystko oglądać, albo zawsze mógłbym ochroniarzom w bramce krzyknąć "ja tu służbowo!" - spróbować nie zaszkodzi Co byś zrobił, gdyby zalegalizowano konopie do użytku rekreacyjnego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 28, 2019 Share Napisano Maj 28, 2019 Z dziką satysfakcją patrzyłbym jak selekcja naturalna zbiera swoje żniwo Co byś zrobił gdybyś mógł pstryknąć? 1 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 3, 2019 Share Napisano Czerwiec 3, 2019 Nie pstrykałbym Co byś zrobił, gdybyś jechał gdzieś daleko nowym autem i Ci nagle stanęło na środku autostrady? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 9, 2019 Share Napisano Czerwiec 9, 2019 Magiczne urządzenie zwące się telefonem komórkowym by mnie uratowało. Co byś zrobił, gdybyś trafił do Cube'a. Spoiler Chodzi o ten horror. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się