Unknown Pony Napisano Sierpień 29, 2019 Share Napisano Sierpień 29, 2019 (edytowany) Spoiler zachowanie? Edytowano Sierpień 29, 2019 przez szczerbix Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Sierpień 29, 2019 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2019 (edytowany) Póki co nie ma dobrej odpowiedzi :o Mała podpowiedź: Skupcie się na fragmencie "a ktoś mnie zgłosi, w sądzie wylądujesz." Chodzi o coś co można napisać na kogoś. Edytowano Sierpień 30, 2019 przez Bertram Quist Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 29, 2019 Share Napisano Sierpień 29, 2019 pozew? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Sierpień 29, 2019 Share Napisano Sierpień 29, 2019 Spoiler Skarga Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 29, 2019 Share Napisano Sierpień 29, 2019 Donos! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Sierpień 30, 2019 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2019 (edytowany) Tak! Brawo @PervKapitan chodziło o pozew RANKING: 1- Pielęgniarz D.E.F.S (5 ząbków) 2- Pielęgniarz Cheerful Sparkle (5 ząbków) 3- Stażystka PervKapitan (4 ząbki) 4- Stażysta Szczerbix (3 ząbki) 5- Stażysta Starlight Sparkle (2 ząbki) 6- Stażysta MLPFan (1 ząbek) - Gratulacje! Kolejny zadowolony pacjent wychodzi z naszego gabinetu! - Chyba masz na myśli z mojego? - Przecież pomagam ci w pracy... - Ale ja płace za wynajem... - Mniejsza o to, ważne jest to że kolejna osoba ma zdrowe uzębienie. Czas na kolejnego pacjenta! - Następny! Który ząb zostanie naprawiony jako pierwszy?? Edytowano Sierpień 30, 2019 przez Bertram Quist Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Sierpień 30, 2019 Share Napisano Sierpień 30, 2019 Niech ząb pierwszy będzie jako pierwszy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unknown Pony Napisano Sierpień 30, 2019 Share Napisano Sierpień 30, 2019 No to niech będzie jedyneczka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Sierpień 30, 2019 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2019 Pytanie do zęba nr 1: "Cenniejsza jestem niż złoto, bo nawet król chodzi do mnie piechotą! Czym jestem?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 30, 2019 Share Napisano Sierpień 30, 2019 Ubikacja/toaleta 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 30, 2019 Share Napisano Sierpień 30, 2019 Hajziel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unknown Pony Napisano Wrzesień 1, 2019 Share Napisano Wrzesień 1, 2019 Spoiler Tron Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Wrzesień 1, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2019 Tak chodziło o toaletę Ząbek dla @D.E.F.S RANKING: 1- Pielęgniarz D.E.F.S (6 ząbków) 2- Pielęgniarz Cheerful Sparkle (5 ząbków) 3- Stażystka PervKapitan (4 ząbki) 4- Stażysta Szczerbix (3 ząbki) 5- Stażysta Starlight Sparkle (2 ząbki) 6- Stażysta MLPFan (1 ząbek) Który następny? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 2, 2019 Share Napisano Wrzesień 2, 2019 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Wrzesień 2, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2019 Pytanie do zęba 7 brzmi: "Im jestem starsze, tym więcej cię kosztuje. Czasem słodko, czasem wytrawnie smakuję. Czym jestem?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 2, 2019 Share Napisano Wrzesień 2, 2019 Winko! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Wrzesień 4, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2019 (edytowany) @PervKapitanTak to dobra odpowiedź :3 Dostajesz ząbka oraz awans RANKING: 1- Pielęgniarz D.E.F.S (6 ząbków) 2- Pielęgniarz Cheerful Sparkle (5 ząbków) 3- Pielęgniarka PervKapitan (5 ząbków) 4- Stażysta Szczerbix (3 ząbki) 5- Stażysta Starlight Sparkle (2 ząbki) 6- Stażysta MLPFan (1 ząbek) Który naprawiamy dalej? Edytowano Wrzesień 4, 2019 przez Bertram Quist Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 4, 2019 Share Napisano Wrzesień 4, 2019 Pielęgniareczka... Trójeczkę poprosim 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unknown Pony Napisano Wrzesień 9, 2019 Share Napisano Wrzesień 9, 2019 jak tak to trzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 9, 2019 Share Napisano Wrzesień 9, 2019 Trójkę, trójkę wybierz Panie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Wrzesień 10, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2019 Pytanie brzmi: "Trafiają do mnie niegrzeczne dzieci. To tutaj najwolniej czas im leci. Czym jestem?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 10, 2019 Share Napisano Wrzesień 10, 2019 Kąt? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 10, 2019 Share Napisano Wrzesień 10, 2019 Spoiler Piwnica pedofila?! A tak serio to... tzw. "Koza"? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 10, 2019 Share Napisano Wrzesień 10, 2019 Może myślenie moje jest nieco paradoksalne i ciut nieaktualne na nasze czasy ale... Pokój. Zawsze się mawiało "won do swojego pokoju" gdy ktoś coś zmajstrował Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Wrzesień 10, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2019 Chodziło o kąt a więc ząbek leci do @PervKapitan RANKING: 1- Pielęgniarz D.E.F.S (6 ząbków) 2- Pielęgniarka PervKapitan (6 ząbków) 3- Pielęgniarz Cheerful Sparkle (5 ząbków) 4- Stażysta Szczerbix (3 ząbki) 5- Stażysta Starlight Sparkle (2 ząbki) 6- Stażysta MLPFan (1 ząbek) Który następny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts