Cipher 618 Napisano Lipiec 26, 2020 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2020 Dam temu serialowi szansę, ale wątpię żeby w moim rankingu przebił Smoczego Księcia Ścieżka dźwiękowa ze SK to jedna z moich ulubionych, fabuła wciąga jak diabli, a postacie są bardzo ciekawe. No, ale zobaczymy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 26, 2020 Share Napisano Lipiec 26, 2020 4 godziny temu, Triste Cordis napisał: fabuła wciąga jak diabli, a postacie są bardzo ciekawe Nie twierdzę, że nie, nie mniej SK mnie tak nie porwał jak She-Ra. Oglądałem SK kilka tygodni i maksymalnie 2 do 4 odcinków dziennie, bo nie dawałem rady na dłuższe seanse, a She-Ra tak mnie wbiła w fotel, że od tygodnia nie byłem na kompie, na konsoli i olałem wszystkie inne seriale i filmy lecące w tv, bo każa wolna chwila spędzona w domu poświęcona była na She-Rę. I nawet oglądam teraz od nowa ten serial, bo żal mam że już jest to za mną. I raczej nie pojawi się kontynuacja, bo 5 sezon zamyka wszystkie wątki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 7, 2020 Share Napisano Październik 7, 2020 https://www.cbr.com/review-dragon-prince-through-the-moon/?fbclid=IwAR2jFcdZbqQGL86BvasOBhUPT4py_c19hKmBj5VjpcQoBsWqao3gHUqTITY Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 21, 2021 Share Napisano Styczeń 21, 2021 Lul, właśnie siedzę na przerwie, a na przeciwko mnie jakaś pracownica ogląda na telefonie "Smoczego Księcia" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 1, 2021 Share Napisano Luty 1, 2021 https://www.cbr.com/dragon-prince-netflix-season-4-update/?fbclid=IwAR1ifWnyB7vdkdR1xU6ezHFj_QW-Uu9XlkIAdNK2gylIxUOR1YIRf97BDdY 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 1, 2021 Autor Share Napisano Luty 1, 2021 Widziałem ten news. Szkoda, ale na pocieszenie pozostaje druga książka, która raczej nie będzie opóźniona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 6, 2022 Share Napisano Maj 6, 2022 https://comicbook.com/anime/news/dragon-prince-season-4-netflix-footage/ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 3, 2022 Share Napisano Listopad 3, 2022 "Zgodnie z zapowiedzią, z okazji premiery czwartego sezonu" @Cipher 618 To już po premierze A ja nadal nie nadrobiłem jeszcze nowych odcinków z nowego MLP 😮 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 4, 2022 Autor Share Napisano Listopad 4, 2022 11 godzin temu, BiP napisał: "Zgodnie z zapowiedzią, z okazji premiery czwartego sezonu" @Cipher 618 To już po premierze A ja nadal nie nadrobiłem jeszcze nowych odcinków z nowego MLP 😮 Tak. Czwarty sezon wyszedł 3 listopada i jest świetny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 4, 2022 Share Napisano Listopad 4, 2022 4 godziny temu, Cipher 618 napisał: Czwarty sezon wyszedł 3 listopada i jest świetny No ja mam nadzieję, że się rozkręca, bo te pierwsze 2 odcinki były raczej dla mnie średnie, a drugi mnie mocno żenował "humorem". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 4, 2022 Share Napisano Listopad 4, 2022 Potwierdzam, rozkręca się. Pierwsze 2 odcinki były fatalne, ale im dalej w las, tym lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się