Cipher 618 Posted July 26, 2020 Author Share Posted July 26, 2020 Dam temu serialowi szansę, ale wątpię żeby w moim rankingu przebił Smoczego Księcia Ścieżka dźwiękowa ze SK to jedna z moich ulubionych, fabuła wciąga jak diabli, a postacie są bardzo ciekawe. No, ale zobaczymy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted July 26, 2020 Share Posted July 26, 2020 4 godziny temu, Triste Cordis napisał: fabuła wciąga jak diabli, a postacie są bardzo ciekawe Nie twierdzę, że nie, nie mniej SK mnie tak nie porwał jak She-Ra. Oglądałem SK kilka tygodni i maksymalnie 2 do 4 odcinków dziennie, bo nie dawałem rady na dłuższe seanse, a She-Ra tak mnie wbiła w fotel, że od tygodnia nie byłem na kompie, na konsoli i olałem wszystkie inne seriale i filmy lecące w tv, bo każa wolna chwila spędzona w domu poświęcona była na She-Rę. I nawet oglądam teraz od nowa ten serial, bo żal mam że już jest to za mną. I raczej nie pojawi się kontynuacja, bo 5 sezon zamyka wszystkie wątki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 https://www.cbr.com/review-dragon-prince-through-the-moon/?fbclid=IwAR2jFcdZbqQGL86BvasOBhUPT4py_c19hKmBj5VjpcQoBsWqao3gHUqTITY Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 Lul, właśnie siedzę na przerwie, a na przeciwko mnie jakaś pracownica ogląda na telefonie "Smoczego Księcia" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 https://www.cbr.com/dragon-prince-netflix-season-4-update/?fbclid=IwAR1ifWnyB7vdkdR1xU6ezHFj_QW-Uu9XlkIAdNK2gylIxUOR1YIRf97BDdY 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted February 1, 2021 Author Share Posted February 1, 2021 Widziałem ten news. Szkoda, ale na pocieszenie pozostaje druga książka, która raczej nie będzie opóźniona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 https://comicbook.com/anime/news/dragon-prince-season-4-netflix-footage/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted November 3, 2022 Share Posted November 3, 2022 "Zgodnie z zapowiedzią, z okazji premiery czwartego sezonu" @Cipher 618 To już po premierze A ja nadal nie nadrobiłem jeszcze nowych odcinków z nowego MLP 😮 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted November 4, 2022 Author Share Posted November 4, 2022 11 godzin temu, BiP napisał: "Zgodnie z zapowiedzią, z okazji premiery czwartego sezonu" @Cipher 618 To już po premierze A ja nadal nie nadrobiłem jeszcze nowych odcinków z nowego MLP 😮 Tak. Czwarty sezon wyszedł 3 listopada i jest świetny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niklas Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 4 godziny temu, Cipher 618 napisał: Czwarty sezon wyszedł 3 listopada i jest świetny No ja mam nadzieję, że się rozkręca, bo te pierwsze 2 odcinki były raczej dla mnie średnie, a drugi mnie mocno żenował "humorem". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cahan Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 Potwierdzam, rozkręca się. Pierwsze 2 odcinki były fatalne, ale im dalej w las, tym lepiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts