Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 26, 2020 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2020 Wszyscy się śmieja z Uwagi Fana i wsiadają do pociągu, ogółem w drodze nie był żadnych mniejszy kłopotów. Starlight wzięła mała Rain Shne na swój grzbiet, wychodząc z pociągu ku radości małej kirnki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 26, 2020 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2020 - Brakuje ci tylko kupna tytułu szlacheckiego heh - Zaśmiala się Starlight prowadzać grupę do bram miasta, bramy nie miały strażników gdyż było to całkowicie zbędne, bowiem samo Kryształowe Serce broniło królestwa przed ciemną magią, gdy tylko przekroczyła kopytkiem bramępoczuła falę magii, która zmeniła jej wygląd Spoiler Tak samo stało się zrestą uczestników dorosłych, i niektórymi szczęściarzami takimi jak Rain Shine która zaczęła błyszczeć niczym daiment Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 26, 2020 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2020 (edytowany) - Nie bądź chciwy Fan to prowadzi do upadku - zaśmiała się Starligtht i reszta uczniów też gdy nagle usłyszeli wszyscy harmider - Ale to moje stoisko nie twoje grr - Serio ? a gdzie to jest napisane, to wolne królestwo ty niedomyty jaku Głosy stawały się coraz bardziej nie do zniesienia , ale dało się wśród nich usłyszeć pieśń kilku uczniów pod jej wpływem też zaczęło się kłócić Edytowano Lipiec 26, 2020 przez Paladyn Zanderson Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 27, 2020 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2020 = Nie wiem wydaję mi się że to dochodzi z głównego placu i jeszcze ta dziwna pieśń ukryta w tym hałasie ona sprawia, ze mam ochotę wygarnąć Sunburstowi wszystkie jego wady, albo ciebie uderzyć to zdecydowanie nie jest normalne - powiedziała Starlight St sęe uspokoić kłótliwych uczniów, ale za każdym razem, gdy była juz blisko pogodzenia ich kłótnia rozpoczynała się od początku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 27, 2020 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2020 Tak już mi lepiej choć kreci mi się trochę w głowie ugh - Spokojnie, zaraz poczujecie sie lepiej zaręczam wam - poodwiedzała Flurry Heart - rozttaczjac nad timi którzy ulegi muzyce lecznicze świało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 27, 2020 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2020 Naprawdę ? Czy to dlatego ze jesteś dżentelmenem czy jest inny ? - Spytała Starlight @MLPFan1984 Tym czasem Księżniczka Flurry leczyła ostatnich poszkodowanych uczniów i wszyscy w zauważali jak Kryształowa Gwardia prowadzi prowodyrkę całego zamieszania spętaną obręczami z magicznego kryształu i kamienne posągi. Owe posągi to były kucyki ziemskie na ich twarzach malowała się nienawiść, zaś postać spętana obręczami była klaczą,, była karmazynowej maści,zaś oczy miała złote i burgundową ładną grzywę na jej twarzy widać było niedowierzanie. - to nie miało być tak nie Uzurpatorko upadniesz i prawdziwy władca powróci na tron - krzyczała Flurry obrócił się do niej ze smutnym wyrazem twarzy -- Crimson Dawn ile razy ci mówiłam, że to Sombra był uzurpatorem, jego czarna magia spaczyła ci umysł - Co mamy z nią zrobić Cesarzowo - spytał strażnik - Dajcie ją do celi szpitalnej i spporwadźcie najlepszych magów, może jeszcze ją da się uratować - powiedział Flurry i odwróciła się do wycieczki - wybaczcie że musieliście na to patrzeć moi drodzy. Chodźcie zaprowadzę was do Pałacu - powiedziała i dołączyła do wycieczki prowadząc ją przez plac do pałacu, pokazując przy tym pomniki i kryształowe konstrukcje różnej maści Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 27, 2020 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2020 - hm w sumie to dosyć niespodziewane, ale rozumiem Crimson Dawn , sama kiedyś miałam przysłonięte oczy chorą wizją, bo myślałam, że straciłam przyjaciela - powiedziała Starlight i puściła Rain do jej przybranej siostry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 28, 2020 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2020 - Ciekawe co na to Księżniczka Twilight, co zaś do mnie jest mi miło - zaśmiała się Starlight. - No dobrze kochani chyba rzeczywiście wypadało ny coś przekąsić, bo jak tak dalej pójdzie to chyba pożrę @MLPFan1984 hihi - Ahaha tu niedaleko powinna być kawiarenka mją świetne lody i kilka innych przekąsek - powiedziała Flurry - wsakzujać mały budynek z napisem Bałwankowa Kawiarenka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 28, 2020 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2020 - Hm tak aoropo Flurry chciał spytać jak tam nowy pomnik dla ekhem , bo chwalił się całej szkole ostanio, że dostane nowy pomnik, bardziej postawny heh - oh, no cóż kończy robić jego dolną partię, ale artyści się ciągle kłócą o o posturę i jaki ma być wyraz jego twrarzy na pomniku, eh nigdy nie zrozumiem sztuki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 28, 2020 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2020 - cieszę ze obiad wam smakował, ale niestety kucharz jest mój i jest drogi ty mnie na niego stać - zaśmiała się Flurry i pokazała mapę kopalń kilka było oznaczonych jako do kupienia - hm to która z kopal chcecie wziąć @MLPFan1984 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 28, 2020 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2020 - Masz teraz prawdzwą rodzinę, ale i też nie długo obowiązki moa droga mała imienniczko - zaśmiała się Starlight Glimmer - trzeba zadbać o twoją edukację, więc zapraszam cię do Szkoły Przyjaźni Uczniowie radośnie pokiwali twierdząco głowami i uśmiechnęli się do Starlight Sparkle - Calkiem soro kupilscie tych kopalni, może którąś zwiedzimy co ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 29, 2020 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2020 - Hm widże ze ulegasz ekstrawagancji aż 86 pokoi toż pomsieścila by się tu cała szkoła heeh - zaśmiała się starlight zamawiając lody kawowo śmietniskowe i jedząc je ostrożnie, ale trochę za szybko, bowiem chwilę później zaczęła się trzymać za głowę - Ahh dlaczego tak muszę lubić lody Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 29, 2020 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2020 Starlight Glimmer i czniowe zaśmiali się patrząc na całą sytuację.Nie jededn pomyślał to co teraz @MLPFan1984 będzie lordem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 30, 2020 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2020 Cóz muszę się z tm zgodzić, że kucyki Cantrlotu nadal nie do końca wierzą w to że bez przyjaźni nie ma harmonii mimo iż minep tyle lat od kiedy Twilight jest u władzy, eh pewne rzeczy jak widać nigdy się nie zmienią - powiedziała Starlight z uśmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 2, 2020 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2020 - jesteś sprytniejszy od Discorda naprawdę - zdziwiła się Starlight. uczniowie r w końcu kończyli jeść swoje desery, a Starlight mrugnęła do @MLPFan1984 - ciekawe czy stać cie na zapłacenie za nasz deser panie sprytny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 2, 2020 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2020 - bardzo pan hojny, dobrze zobaczmy hm normalnie cena za to co państwo zamowili i zjedli byłaby 200 bitsów, ale koro mamy sobiedliczyc za obsługę to będzie okolo 1000 bitsów, ale możwmy obniżyć cenę skoro jest z wami przyszła cesarzowa o 400 bitsów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 5, 2020 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2020 Starligh Glimmer w duchu zaśmiała się "kto by pomyślał, ze @MLPFan1984 taki bogaty" uczniowie pomyślei podobnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 5, 2020 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2020 Ja nie wiem co powiedzieć @MLPFan1984..- powiedziała Radośnie Starlight ze łzami w oczach i niekostkowanie ucałowała go w policzek To samo zrobiła reszta obarykadowanych, pozostawiając ślady szminki na twarzy @MLPFan1984 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 6, 2020 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2020 - ćoż ni wydaje mi się to zaskoczeniem, mogłam w sumie sie doślić, ze twoja żona maczała w tym kopyta,bo w sumie dawanie kopert to taka kirińska tradycja hihi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 8, 2020 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2020 Moja chrześnica tak szybko dorasta aww - Starlight Tuli Rain Shine mocno, a na pomysł pomysł @MLPFan1984 zareogowała zabierając mu szklankę - koniec więcej nie pijesz, bo to ci źle działa na głowę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 8, 2020 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2020 - haha na soeri przy waszej rodzinie ise zastnawima kto w niej nosi jak to się mówi spodnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 9, 2020 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2020 - ale ty mogłeś zachować troszkę godności ao nie zachowywać się jak źrebię, po za tym ta piosenka wydaje mi się znajoma nie byleś ostanio że tak powiem ""po drugiej stronie lustra " ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 9, 2020 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2020 - Dobrze za to będzie pllotaż cywilny , a nie wojskowy , bo wtedy niechciałabym być w twoje skórze jak wkurzysz swą żonę - zaśmiała się Starlight zamawiając cydr z Zap-Jabłek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 9, 2020 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2020 - uf niie sądziłam że ten cydr jest tak mocny - - zaśmiała się Starlight - już myślałam że zapomniałeś o tym zwiedzaniu kopalni mój drogi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 9, 2020 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2020 - tak tyko masz glowę w chmurach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts