Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 11, 2020 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2020 - Niech ci tylko to lubienie nie uderzy do głowy - powiedział Starligh gliimer i mocno przytuliła się do @MLPFan1984 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 11, 2020 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2020 - Dzięki - Glimmer wzięla sobie tęczowy kryształ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 14, 2020 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2020 Tak był całkiem przyjemny lot choć szczerze ostatnio ciezko znoszę loty choroba lokomocyjna chyba jak to kucyki nazywają - powiedziała Starlight z niewyraźna miną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 14, 2020 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2020 (edytowany) - Że co, ale jak ? Kiedy próbowałam zachęcić Sunburusta rożnymi sposobami i jedyne co mi się udało uzyskać to dekanalne pieszczoty, on tak się bronił nawet przed tym, jaa uchh Starlight zaczyna panicznie oddychać Spoiler - czy ja dam radę z taką odpowiedzialnością ? z jednym źrebakiem tak, ale z kilkoma ? Edytowano Sierpień 14, 2020 przez Paladyn Zanderson Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 14, 2020 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2020 - Nie chcemy Z Sunburstem stanowić dla was obciążenia naprawdę - zarumieniła się Starlight - może poproszę Twilight o większe lokum a jak nie to sprowadzę się znowu do swojej wioski, albo zostne w kryształowym króletwie wi zamieszkamy z Sunbrustem w jego dawnym domu, choć na dwa maluchy może być za mały, ale jako będe musiała dać rade Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 15, 2020 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2020 - Ah kochani n po prostu brak mi słów - powiedziała Starlight - Chodźcie niecha was przytulę Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 15, 2020 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2020 - Jesteście wariaci, ale kochma was za to -- uśmiechnęła się starlit do wszystkich - am kochamy naszą panią Dyrektor - odpowiedzieli uczniowie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 15, 2020 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2020 - Fatycznie to musi być co prwda tymczasowe zastępstwo , ale jednak. Wiem komu na pewno nie dam stanowiska Trixiie , co prawda świetny z niej pedagog szkolny, ale ona do papierkowej roboty jest taka nie bardzo, a Zandi to jednak tylko mniejszy zastępca hmm co tu począć > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 15, 2020 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2020 (edytowany) - dopóki moje maleństwa nie zaczną stawiać pierwszych kroków to może mnie nie być z rok lub 2, a jeśli urodzą się jednorożce to może się to wydłużyć do 3 lat, przynajmniej tyle mój ojciec nie pracował, gdy starał się uczyć mnie panowania nad moją magią Edytowano Sierpień 15, 2020 przez Paladyn Zanderson Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 16, 2020 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2020 - jaki Celebryta hahe - zaśmiała się Starlight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 16, 2020 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2020 - ja si wam nie wypłace za waszą dobroć kochani, wydacie przecież na nas fortunę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 16, 2020 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2020 - Ta wakacyjna wycieczka jest coraz lepsza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 17, 2020 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2020 - ciekawy jestem oje maleństwa tez kiedys będą tak prosić o zwierzaka, ah, z jednej strony się trochę obawiam, a drugiej nie mogę się do czekać tego że będę matką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 17, 2020 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2020 - czuje się trochę nieswojo z tym, a co jeśli nie damy sobie Sunburwtem Rady, wiecie on cały czas siedzi w kiązkach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 18, 2020 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2020 Myślicie że to dobry pomysł naprawdę dobry pomyśl on moze to gorzej przyjać ode mnie, moze zaczać panikować znam go w tej kwesty, a uwierzcie jest gorszym panikarzem ode mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 18, 2020 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2020 - oh Sunburst tak tak *caluje Subursta kilkunastrokrotnie po twarzy* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 20, 2020 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2020 - oby te źródlarka bitsów wam niw wyschły, bo mam złe przeczucia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 21, 2020 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2020 (edytowany) - popieram wszystkim się nam przyda odpoczynek po takich emocjach Edytowano Sierpień 21, 2020 przez Paladyn Zanderson Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 22, 2020 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2020 - tyle emocji ah jednak dobrze jest odpocząć choć jeden dzień, dobrze to zrobi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 23, 2020 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2020 - jeśeteście, wariatami cała rodzinka, a i tak was lubię wszystkich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 24, 2020 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2020 (edytowany) - czy jest coś czego nie potrafisz ? Barkuje tylko tego byś jak Pinkie grał na 16 rożnych instrumentach - żasmiała się Starligh, gdy nagle poczuła p kopanie wewentrą siebie - oh wygląda na to że moje maleństwa już wierzgają Edytowano Sierpień 24, 2020 przez Paladyn Zanderson Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 27, 2020 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2020 (edytowany) - Fanuś je to mam do ciebie prośbę czy i do Atummn też ja wiem, że moje maleństwa urodzą się za kilka miesięcy, ale czy zechcecie zostać ich rodzicami chrzestnymi Edytowano Sierpień 27, 2020 przez Paladyn Zanderson Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 31, 2020 Share Napisano Sierpień 31, 2020 Na chwilkę przerwę wasz role-play. Zabawa bardzo fajnie się rozwija, ale proszę pamiętać o stosowaniu się do regulaminu i zasad. Kolorki powinny być używane tylko przez ekipę. @Paladyn Zanderson, jako, że jest pomocnikiem opiekuna Starlight - w porządku, możesz używać koloru, skoro tutaj pomagasz, jednak prosiłabym o wybór jednego kolorku i trzymanie się jego. (najlepiej bez tła) @MLPFan1984 prosiłabym o używanie jedynie podstawowego koloru, jak każdy użytkownik i także proszę o edytowanie wszystkich postów, w których tych kolorków nadużyłeś byś je usunął. Daję Ci na te zmiany 48 godzin. Jeśli ktoś ma jakieś zastrzeżenia to zapraszam na PW, żeby nie robić tutaj off-topu. Tutaj proszę kontynuować zabawę, już bez nadużywania kolorków. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 31, 2020 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2020 - Dzięki Twilight że zajmiesz szkołą pod czas mojej niedyspozycji - Och spokojnie nie musisz dziękować. Miło będzie wrócić na chwilę do przyjemniejszych obowiązków - zaśmiała się Twilight - mimo wszystko wiem, że to dla ciebie pewne obciązenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 3, 2020 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2020 (edytowany) - ta ludzka kultura nie do końca ją rozumiem, ale mają smaczne lody , który dziś dzień w ogóle ? Edytowano Wrzesień 6, 2020 przez Paladyn Zanderson Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts