Jump to content

Agent RED
 Share

Recommended Posts

Dobrze zobaczyć kogoś nowego, ale chwileczkę, zaraz, drogi kolego... Co robisz tutaj, tu w mojej chacie? Tu mało kto jest, a wy się witacie? Czy drogi ty aby nie pomyliłeś i aż do Everfree zabłądziłeś? Pozwól, kochany, że cię pokieruję, bo dziwnie z imprezą powitalną się czuję. Miejsca raczej mam tutaj za mało, a jak Pinkie wbije, to będzie się działo! Kwiaty, mikstury i medal z kartofla! Ostatnim razem zginęła mi chochla... Ale jeśli w przyszłości poszukasz gościny, to czuj się u mnie jak u rodziny. Chętnie poznaję nowe twarze, ciekawe kto się tu jeszcze pokaże?

Przenoszę temat do działu dobrego, ale i tu czasem wpadnij, kolego :zecora3:

Edited by Cahan
  • Thanks 1
  • Haha 1

Witamy! Witamy! Do eksplorowania twórczości na forum zapraszamy!

Wpadnij fiki do działu opowiadań poczytać:godpony:! Może sam coś napiszesz to tam je wrzucaj! Jak ci się nie chce ich czytać to na Kącik Lektorski posłuchać ich wbijaj:rarity3:! A jak o słuchaniu mowa to nasze radia są do słuchania gotowe:vinylspin:! Radio Trixie na słuchaczy czeka:trixie:, a Las Pegasus nad swoim nieudanym discordem ubolewa...
W każdym razie dużo do roboty tu znajdziesz, nawet przy komentowaniu innych postów możesz się pobawić! 

Ekhem... Wcale nie próbowałem rymować... Naprawdę!:pinkie3:
Ps: Powiedz coś o sobie? Jak tu dotarłeś? Kto ci powiedział o forum itd.

• 2 weeks later...

No siemka! Też jestem nowa. Tak krótko o sobie: Kocham Starlight Glimmer <3 Jestem tutaj, bo szukam osób, z którymi mogę pogadać na temat Kucyków. Osoby z mojego otoczenia nie za bardzo się nimi interesują. 

Edited by Ni1naX