Agent RED Napisano Kwiecień 21, 2021 Share Napisano Kwiecień 21, 2021 Cześć 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Kwiecień 21, 2021 Share Napisano Kwiecień 21, 2021 No siemka!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Kwiecień 21, 2021 Share Napisano Kwiecień 21, 2021 (edytowany) Dobrze zobaczyć kogoś nowego, ale chwileczkę, zaraz, drogi kolego... Co robisz tutaj, tu w mojej chacie? Tu mało kto jest, a wy się witacie? Czy drogi ty aby nie pomyliłeś i aż do Everfree zabłądziłeś? Pozwól, kochany, że cię pokieruję, bo dziwnie z imprezą powitalną się czuję. Miejsca raczej mam tutaj za mało, a jak Pinkie wbije, to będzie się działo! Kwiaty, mikstury i medal z kartofla! Ostatnim razem zginęła mi chochla... Ale jeśli w przyszłości poszukasz gościny, to czuj się u mnie jak u rodziny. Chętnie poznaję nowe twarze, ciekawe kto się tu jeszcze pokaże? Przenoszę temat do działu dobrego, ale i tu czasem wpadnij, kolego Edytowano Kwiecień 21, 2021 przez Cahan 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLGDiamond Napisano Kwiecień 22, 2021 Share Napisano Kwiecień 22, 2021 Witamy! Witamy! Do eksplorowania twórczości na forum zapraszamy! Wpadnij fiki do działu opowiadań poczytać! Może sam coś napiszesz to tam je wrzucaj! Jak ci się nie chce ich czytać to na Kącik Lektorski posłuchać ich wbijaj! A jak o słuchaniu mowa to nasze radia są do słuchania gotowe! Radio Trixie na słuchaczy czeka, a Las Pegasus nad swoim nieudanym discordem ubolewa... W każdym razie dużo do roboty tu znajdziesz, nawet przy komentowaniu innych postów możesz się pobawić! Ekhem... Wcale nie próbowałem rymować... Naprawdę! Ps: Powiedz coś o sobie? Jak tu dotarłeś? Kto ci powiedział o forum itd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Kwiecień 22, 2021 Share Napisano Kwiecień 22, 2021 Witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midday Shine Napisano Kwiecień 24, 2021 Share Napisano Kwiecień 24, 2021 Hejka! Podpinam się pod pytanie Diamonda. Jak tu trafiłeś? Polecam też dział fanfikowy. Niezależnie od tego, jakie gatunki lubisz najbardziej, jestem przekonana, że znajdziesz tam coś dla siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ni1naX Napisano Maj 6, 2021 Share Napisano Maj 6, 2021 (edytowany) No siemka! Też jestem nowa. Tak krótko o sobie: Kocham Starlight Glimmer Jestem tutaj, bo szukam osób, z którymi mogę pogadać na temat Kucyków. Osoby z mojego otoczenia nie za bardzo się nimi interesują. Edytowano Maj 6, 2021 przez Ni1naX Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Maj 6, 2021 Share Napisano Maj 6, 2021 Siemka N1naX miłej zabawy w naszym forum. Jeśli chcesz to możemy pogadać o kucykach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się