Vanadiss Napisano Październik 4, 2011 Share Napisano Październik 4, 2011 Czemu kura stoi na światłach? Bo czeka na zielone, by przejść na drugą stronę. Koffamy sucharky. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Październik 4, 2011 Share Napisano Październik 4, 2011 Płonący budynek Na dachu stoi 3 ludzi Chińczyk, Europejczyk i Murzyn Na dole jest strażak i krzyczy do nich... - EJ TAM NA GÓRZE! SKACZCIE, ZŁAPIEMY WAS No to pierwszy skacze Chińczyk. Złapali go i bardzo im podziękował. Drugi Europejczyk, także go złapali ale nie podziękował. Skacze murzyn... Nikt go nie łapie. Nagle strażak krzyczy - SPALONYCH NIE RZUCAJCIE!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Październik 4, 2011 Share Napisano Październik 4, 2011 KDMC, Tutaj jest Suche Party, a nie dobre Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Październik 5, 2011 Share Napisano Październik 5, 2011 Okk.. Jak się nazywa żona członka klubu popa? POPARZONA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakoon Napisano Październik 5, 2011 Share Napisano Październik 5, 2011 Jak jedziemy sucharami to tutaj: Jak nazywa się człowiek, który chce zostać nożem? Janusz! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Październik 5, 2011 Share Napisano Październik 5, 2011 Najbardziej znany żart pana Karola EVER! #1 Generał wzywa szeregowego i mówi. - Szeregowy! Proszę mi powiedzieć w jakiej temperaturze wrze woda? On myśli i mów - w 90stopniach Generale. - CZYŚ TY ZGŁUPIAŁ!? - A nie przepraszam z kątem prostym mi się pomyliło. #2 Jak nazywa się zwierze, które stoi w drzwiach? Indor. #3 Dlaczego blondynka stoi podczas burzy pod drzewem? bo chciałaby zabłysnąć #4 Przychodzi blondynka do sklepu i mówi -przyszłam złożyć skargę -dlaczego? odpowiedziała kasjerka -bo moje lays prosto z pieca są zimne #5 Czemu blondynka się cieszy gdy ułoży puzzle w 4 miesiące? bo na pudełku napisano od 5 do 10 lat #6 Co to jest żarówka w ciązy ? Ciężarówka Na ulicy zamordowano Stanisława X. a po tym wsadzili mu nóż 20razy w płuca i spalono go na stosie. Dowiedziała się o tym jego sąsiadka. Przychodzi do koleżanki i mówi. - Jadźka, słuchaj PODOBNO Stacha zabili. - A przeżył? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Październik 7, 2011 Share Napisano Październik 7, 2011 Wiecie czemu Hitler popełnił samobójstwo? Bo przyszedł rachunek za gaz! Śmiech, śmiech. Znam jeszcze 2 zajedwabiste, ale z pokazywaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Październik 7, 2011 Share Napisano Październik 7, 2011 -Był u ciebie prąd? -Tak -a co chciał ^^ - -,- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Październik 7, 2011 Share Napisano Październik 7, 2011 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Październik 8, 2011 Share Napisano Październik 8, 2011 Jak się nazywa mała mucha latająca nad wydmami? Wydmuszka ------------ Szef do blondynki: - Proszę posprzątać także w windzie. - Ale na każdym piętrze? ------------- Windą jadą: mężczyzna, superman i mądra blondynka. Na podłodze leży 100zł, kto je podniesie? Mężczyzna, bo reszta to postacie fikcyjne! ------------ Jak się nazywa miasto Piotra który chciał sprzedawać fastfoody ?? Petersburg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Październik 8, 2011 Share Napisano Październik 8, 2011 Największy suchar świata: Tusk obniżył VAT do 0% Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Październik 8, 2011 Share Napisano Październik 8, 2011 Dlaczego orkiestra nie gra na moście? Bo most to nie instrument.... Przechodził chłopak koło koparki i dał się nabrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Październik 9, 2011 Share Napisano Październik 9, 2011 Jak się nazywa Arek który może? kanarek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Październik 9, 2011 Share Napisano Październik 9, 2011 Mój ulubiony, jakże niedoceniany kawał: Spotykają się dwa pączki. Pierwszy zaczyna: - Cześć stary! Kope lat! Dawno się nie widzieliśmy, gadaj co u ciebie! - A... wiesz, złożyłem ostatnio papiery na studia. - No i co, i co? Przyjęli cię? - No co ty, PĄCZKA? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Październik 11, 2011 Share Napisano Październik 11, 2011 A co mi tam, też zapodam suchara: Od trzech dni nic mi sie nie chcę, co to jest? Odp: Środa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Październik 12, 2011 Share Napisano Październik 12, 2011 Jak zrobić z murzyna rośline? Obciąć mu jaja, będzie... Czarny bez Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Październik 12, 2011 Autor Share Napisano Październik 12, 2011 Kolejny suchar: Siedzi sobie Biedronka i Pączek Biedronka mówi: Pączek, Pączek bez nóżek i rączek!!! A Pączek na to: Biedronka, Biedronka wypierniczaj... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakoon Napisano Październik 18, 2011 Share Napisano Październik 18, 2011 Nie wiem czy mogę, ale napiszę to w lepszej wersji: Spotykają się bułka i pączek: Bułka: Pączek, pączek ch_j bez rączek. Pączek: Bułka, bułka a spi......j Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Październik 18, 2011 Share Napisano Październik 18, 2011 Co robi kobieta z gwoździem w uchu? Słucha Metalu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Październik 24, 2011 Share Napisano Październik 24, 2011 Dzisiaj usłyszałem -Dlaczego gitarzyści deathmetalowi grają tak szybko? -Bo gdy się człowiek spieszy, to się diabeł cieszy! Inny muzyczny: -Co zrobić, żeby gitarzysta grał wolniej? -Dać mu nuty... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geledrin Napisano Październik 30, 2011 Share Napisano Październik 30, 2011 czemu murzyni mają białe dłonie wewnątrz? bo praca uszlachetnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Październik 30, 2011 Share Napisano Październik 30, 2011 Jak się nazywa mużyn w śpiworze? - czekotubka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Październik 30, 2011 Share Napisano Październik 30, 2011 Jedzie pięciu Niemców samochodem marki Audi Quatro. Przekraczają granicę włoską. Celnik ogląda dokumenty i orzeka: - Jeden z was nie może przekroczyć granicy! - Dlaczego? - pytają Niemcy. - Bo to jest Audi Quatro. - Ale samochód jest zarejestrowany dla pięciu osób! - ripostują Niemcy. - Nic z tego, nazwa mówi quatro, więc tylko czterech. Wkurzony kierowca Audi mówi: - Słuchaj kretynie, chcę mówić z twoim przełożonym, może on nie jest tak głupi jak ty! - Oczywiście - odpowiada celnik - ale bedziesz musiał poczekać, aż skończy kłócić się z dwoma pasażerami Fiata Uno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Październik 31, 2011 Share Napisano Październik 31, 2011 -Dlaczego murzyni mają białe dłonie? -Bo komuś ukradli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Październik 31, 2011 Share Napisano Październik 31, 2011 Nie tolerujemy na forum tego typu dowcipów. Muszą być akurat te rasistowskie i wulgarne? ~Emronn 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się