Paladyn Zanderson Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 hm a może to przez serowniki myszka nie działa, bo mój bratmiał podobny problem na nieszczęście na stronie producenta myszki nie było działających sterowników i musiał kupić nową, ale ty może będziesz mieć więcej szczęścia, bo często jeśli Mysz nie została uszkodzona, a nie reaguje to wina sterowników do niej Link do komentarza
Michael89pl Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Niech no ja dorwę tego, co wymyślił podłączanie myszek i klawiatur do kapryśnego i zawodnego (choć w sumie to zależy od OSu) USB zamiast do PS/2 Poza tym nigdy nie traktowałem USB jako interfejsu dla urządzeń podpiętych "na stałe", tylko bardziej do np. pamięci przenośnych Link do komentarza
aggar Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Cześć. Czy to temat tylko o myszkach? Link do komentarza
Michael89pl Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Nie, tylko regulamin zakazuje zbyt częstego zmieniania tematu tutaj. Niestety, nie jest napisane, co jaki czas można to zrobić, więc... boimy się warnów i kłódeczki ;D Link do komentarza
aggar Napisano Październik 4, 2012 Share Napisano Październik 4, 2012 Aha, ja się niczego nie boję ( no, może czasem szefowej...jak ma zły dzień...) więc mogę zmienić temat. Zresztą jestem nowy, to jakby co nie wiedziałem To ja zmieniam temat na : "Niuanse, problemy, rozmyślenia, oraz zwyczajne pier###a o wszystkim i o niczym z życia codziennego człowieka człowieka zwyczajnego." Innym słowem offtop się rozlewa, a trolle ucztują póki nie uświadczą losu smoczyska Wawelskiego. Hmmm... to już kolejny świetny temat na maturę z polskiego, który wymyśliłem będąc po fakcie. :\ Link do komentarza
Losse Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Ehh.. Początek roku szkolnego a ja już nie daje rady w tej gimbazie. Smuuutno mi.. Link do komentarza
Mellie Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Ehh.. Początek roku szkolnego a ja już nie daje rady w tej gimbazie. Smuuutno mi.. Widzę, że mamy podobne problemy. ._. <-- Na pocieszenie. :3 Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 U mnie na studiach nie lepiej ,perspektywa najbliższego kolosa z matmy(zadania i teoria) raczej mnie nie pociesza. Link do komentarza
Losse Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Mam już jakieś 3/4/5 jedynek z matematyki .. A na pracy klasowej to poprostu wiedziałam ze polegnę .. --------------------- A co gorsze będzie na studiach , w liceum i innych duperelach ;_; Boje się .. Link do komentarza
Mellie Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 A ja jestem fatalna z angola. D: 1+ z kartkówki na poziomie cztero klasisty. :C Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Mnie tylko smuci fakt ze koleś lubi bardzo sformalizowane zapisy matematyczne i podobno nie daje punktów za teorie jak nie jest słowo w słowo.Zadania to pikuś gorzej z(rzekomym) czepialstwem wykładowcy. Link do komentarza
Losse Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Buuu... Tsa..niby na baba od matmy dobrze tłumaczy ,ale czasami wydziera ryja. A jeszcze fizyka i chemia ,to już wogole obce dla mnie rzeczy . Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 @Melly angielski sam ci wejdzie prędzej czy później dodam dla pocieszenia. Link do komentarza
Losse Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Ale ja jestem dobra w ...w NICZYM .NICZYM I JESZCZE RAZ NICZYM. ---------------- @kochamchemie zaburzyłeś moje szóstki [repy] Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Niemożliwe ... tak samo jak bycie dobrym we wszystkim. Link do komentarza
Losse Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Aha ,napewno. Nigdy chyba nie zacznę myśleć optymistycznie , i mówienie do mnie np. myśl pozytywnie to Nic nie daje . Idz sobie wpisz choleryk w googlach . Albo : Choleryk. Link do komentarza
Wrzodzio Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Jesteś dobra w narzekaniu, a to już coś. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Poza tym w "gimbazie" istnieje duża szansa że odkryjesz swój talent powołanie(suche matematyczne fakty) Link do komentarza
Losse Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Chyba już odkryłam . @ Wrzodzio ,o serio no co ty ? Czemu ja do [CENZURA] muszę być taka wrażliwa Nie znoszę tego i jeszcze raz nie znoszę . Link do komentarza
Wrzodzio Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Mi najlepiej idzie chemia, nie powiem, że to dzięki nauczycielowi bo z tym samym mam biologię i ledwo trójka mi wyszła w zeszłym roku. Link do komentarza
Losse Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Trudno się mówi ? Dla mnie jedynka to koniec świata ,a zwłaszcza jak się moja mama dowie . Tak się składa ze idzie na następna godzinę wychowawcza ,no to mam przesrane Link do komentarza
Wrzodzio Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Ja nigdy nie mówię mamie o ocenach tylko później na wywiadówce się dowiaduje. Mam to szczęście, że tylko mi mówi, że to jest moje życie i uczę się dla siebie i sam za to poniosę konsekwencje w przyszłości, a szlabanów nie dostaję, bo wie, że to na mnie nie działa. Link do komentarza
Wrzodzio Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 No bo przecież jak mówi pewne mądre powiedzenie: "Uczeń bez pały jest jak jak żołnierz bez karabinu". Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Ja na przykład byłbym nie dopuszczony do matury gdyby nie litość mojej polonistki(chwala jej) nie zdałbym matury z ustnego polaka gdybym nie poprosił pewnej osoby(poufna tożsamość) o napisanie tej pracy. Link do komentarza
Losse Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 RadoXx jak jeszcze raz napiszesz ze wszystkie nastolatki się tną i próbują zabić to ja ciebie cie zabije . Co wybierasz ? Ścięcie głowy ? NIE WSZYSTKIE TAK ROBIĄ DO CHOLERY . Co za świat . Link do komentarza
Recommended Posts