FOXX Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 A ja zostanę avatarem samego siebie i nikt mi tego nie zabroni. @Future, jaką niby sygne ci robiłem? Mam kurde sklerozę xD Link do komentarza
Future Pony Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Yyy czy to ty jesteś tym foxem ze skajpaja ? Jeśli tak to masz sklerozę x2 A jeśli to nie ty to ja mam sklerozę x3 (kocham tą emotkę ) No i możesz pewnie dać sobie tytuł: Nieoficjalny avatar samego siebie Link do komentarza
FOXX Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Yes, it's me... My friend Future ^^ Ale moja sygna którą ci robiłem była inna... Link do komentarza
Losse Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 O Kaziu dal mi link do filmiku rozmowy trzech bronych na skajpaju XD " No Pianka.Rarity.Nie taczka tylko pianka " -Lol XD Link do komentarza
Future Pony Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Mrs.Scratch: Mnie tak na prawdę interesuje tylko regent Fluttershy( tak, wiem że nie mam szans ) no...opcjonalnie Wielki Avatar FOXX: Wiem, nie kiwała główką Link do komentarza
FOXX Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 @Mrs.Scratch On to tam wiesz... Jak coś pier***** to gorzej niż w Czarnobylu xd @Future I przez to, to już nie moja sygna :< kurde ta muza andrew'a w.k. mnie wciągnęła... You better get ready to die, You better get ready to kill, You better get ready to run, Cause here we come, You better get ready to die! Get ready to die! Get ready to die! Link do komentarza
Future Pony Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 O Kaziu dal mi link do filmiku rozmowy trzech bronych na skajpaju XD " No Pianka.Rarity.Nie taczka tylko pianka " -Lol XD Ehh, czemuuuu KAZIU ZABIJĘ CIĘ !!!!!!!!!!!! Co sądzicie na temat pozarządowego rządu Pana Jarosława K. ? Albo nie...daj ktoś jakiś ciekawy temat Link do komentarza
JimJoy Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Zrobiłem wektor ale okazało sie że źle zacząłem i nic dalej z tego nie wyjdzie... Za dosłownie to bierzesz, przecie dostałeś rady co z tym zrobić ;] Trochę wiary w siebie bo to jest kawał dobrej roboty Taczka? Link do komentarza
FOXX Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 @JimJoy Gdybym umiał dobierać kolory już dawno by to było na mojej sygnie... Nie potrafię tego ruszyć ;_; Zabiorę się za kolejny wektor który będzie kolejnym niewypałem ;_; Link do komentarza
Losse Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Tak ,tam było taczka ..chyba .. Ale to z murzynem było dobre XD Link do komentarza
FOXX Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 @MrRadoxX Dałem JimJoy'owi... Powiedział że nic nie zdziała... Jak on nic nie zdziała to inni też nie, a zwłaszcza ja. ;< A jeśli chodzi o paletę kolorów to kurde nie wiem..... @Mrs.Scratch Ja i moje denne poczucie humoru ;_; Mam teksty z biedronki z przeceny, 1,39zł za kilo. Link do komentarza
Losse Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Nie no ,Foxx stary śmiałam się jak głupia . Dobre teksty masz XD Link do komentarza
FOXX Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 @MrRadoxX Zaraz, muszę go znaleźć.... Na kompie mam syf gorszy od syfu w mojej skrzynie z narzędziami ;_; Więc może to trochę potrwać... @Mrs.Scratch Jeden... łał To nic nie zmienia ;_; Jestem żałosny. Link do komentarza
Future Pony Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Nie przesadzaj FOXX, to ja wypadłem najgorzej Link do komentarza
Losse Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 No ludzie bez przesady . Link do komentarza
Future Pony Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 No ludzie bez przesady . Jak usłyszałem swój głos to miałem wrażenie że mam ziemniaka w buzi XD Link do komentarza
JimJoy Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Ja nie powiedziałem że nic nie zdziałam tylko że nic nie zdziałam bez myszki, i nie bierz mnie proszę za jakiegoś speca bo jestem jak większość szarą masą z punkcikiem doświadczenia Jeżeli chodzi o kolorystykę to zawsze mam problemy, AJ robię od łohoho i ciągle nie są odpowiednio dobrane (chyba w końcu przyjaciółkę o rade poproszę bo pomysłów już null) Ty miałeś pomysł i go zacząłeś, poćwicz trochę na prostszych rzeczach a nic nie będzie dla ciebie problemem Link do komentarza
FOXX Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 @Future Ty przynajmniej suchara zarzuciłeś. A ja kurde taki śmiech że klękajcie narody. ;_; Tak samo mój brat... Szukał kredek w mojej szufladzie z skarpetkami. A pudełko z nimi leżało przed nim na blacie szafki... >_> ... @JimJoy Ehh... No cóż... Zobaczę co MrRadoxX powie... Link do komentarza
Losse Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Ee..co to było ? "Co robi robotnik przy koparce ? Czeka aż się nabierze ." Tak to było ? Link do komentarza
Future Pony Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Co robił robotnik przy koparce ? dał się nabrać....boże co za wstyddddd Link do komentarza
FOXX Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Nie, "Co robi robotnik przy koparce? Daje się nabrać." Tak brzmiał ten suchar. Future wysuszył nim Sahare jeszcze bardziej. @Future No no, tak na podobę :F Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Bob budowniczy...???? obejrzyjcie poopa Betoniarka wstępuje do kościoła Jehowy Link do komentarza
Losse Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Uwaga bo Scratch zapodaje suchary ! Suchar time ! Po co idzie dres do lasu? - poZiomki Link do komentarza
Major Kusanagi Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Zerknijcie na pierwszą zwrotkę piosenki Robbie Williams - Candy I was there to witness Candice’s inner princess She wants the boys to notice Her rainbows, and her ponnies She was educated But could not count to ten How she got lots of different horses By lots of different men And I say Link do komentarza
FOXX Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 No Mrs.Scratch, prawie się najadłem. Teraz ja: Jest dwóch facetów. Jeden ma biegunkę, drugi zatwardzenie. Który będzie srał rzadziej? Albo to: Co robi Jezus na rondzie? Nawraca Jakie to żałosne @Major Her rainbows, and her ponnies Hmm ciekawe, ciekawe... Link do komentarza
Recommended Posts