MewTwo Napisano Sierpień 14, 2015 Share Napisano Sierpień 14, 2015 Poniższy filmik: Od 0:23 do 0:32. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Sierpień 16, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2015 Przyjmujesz jeszcze zamówienia na sygny? ^^ Jeśli tak to poproszę: https://www.youtube.com/watch?v=qRC4Vk6kisY Od 0:17 do 0:20 Z góry bardzo serdecznie dziękuje Poniższy filmik: https://www.youtube.com/watch?v=QeWBS0JBNzQ Od 0:23 do 0:32. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Wrzesień 11, 2015 Share Napisano Wrzesień 11, 2015 Przede wszystkim dziękuję za poprzednią sygnaturkę i proszę o kolejnąOd 3:04 do 3:14 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 11, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2015 Przede wszystkim dziękuję za poprzednią sygnaturkę i proszę o kolejną Ukryta zawartośćOd 3:04 do 3:14Robiłem co mogłem...Wersja z okrojonymi kolorami, ale cała długośćWersja z okrojonymi scenamiA i tak to nie jest pełna jakość... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Wrzesień 11, 2015 Share Napisano Wrzesień 11, 2015 Bardzo dziękuję Chief Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 29, 2015 Share Napisano Wrzesień 29, 2015 Hi możesz mi dopasować ten gif do wymiarów sygnaturki? Ale tak, aby nie psuć jakości... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 30, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 30, 2015 (edytowany) Hi możesz mi dopasować ten gif do wymiarów sygnaturki? Ale tak, aby nie psuć jakości...Jakie wymagania TaLub tado wyboru Wielkie dzięki, wezmę obie, jedna na profil, druga do sygnaturki Edytowano Wrzesień 30, 2015 przez BRONIESiPEGASIS 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Mam do ciebie wielką prośbe Ostatnio wędrowałam po głębi internetu i trafiłam na to.... https://www.youtube.com/watch?v=nBINO0i5td0 Nie wiem czy to łatwe wyzwanie, ale chciałabym sygnę, która ma 2 sekundy xD A tak dokładniej chodzi mi o 00:34 i 00:35. Nie śpiesz się Nawet nie musisz podejmować się tego zamówienia.Życzę miłej pracy!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 11, 2015 Autor Share Napisano Październik 11, 2015 (edytowany) Mam do ciebie wielką prośbe Ostatnio wędrowałam po głębi internetu i trafiłam na to.... Ukryta zawartośćNie wiem czy to łatwe wyzwanie, ale chciałabym sygnę, która ma 2 sekundy xD A tak dokładniej chodzi mi o 00:34 i 00:35. Nie śpiesz się Nawet nie musisz podejmować się tego zamówienia.Życzę miłej pracy!! Banana PowerBanana Power Edytowano Październik 12, 2015 przez BRONIESiPEGASIS 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Banana PowerBanana PowerUkryta zawartość Wow I to się nazywa szybka i porządna robota! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się