Bezik Napisano Wrzesień 27, 2012 Share Napisano Wrzesień 27, 2012 Jak tak patrzyłem na filmweba, to człowiek aż się boi przyznać do czegokolwiek Lubisz mlp = hate dla Pory na przygodę i na odwrót ;p Ja tam od niedawna oglądam sobie co jakiś czas tą bajeczkę i całkiem fajne to jest. Nawet mi się polski dubbing podoba, niektóre piosenki są nawet lepsze niż w oryginale wg mnie, tak samo jak w mlp jest całkiem fajny humor i choć niektóre odcinki są po prostu słabe to polecam spróbować Link do komentarza
Tigresss Napisano Wrzesień 27, 2012 Share Napisano Wrzesień 27, 2012 Ja tej bajki nie oglądam. Jakaś taka... dziwna jest. Wiem, że jest tego mnóstwo fanów, ale jakoś tak... nie moge się zmusic żeby obejżec przynajmiej jeden odcinek. Może kiedyś (Wiem! Oceniam bajke tylko po wyglądzie bohaterów :/) Link do komentarza
Imka2000 Napisano Wrzesień 28, 2012 Share Napisano Wrzesień 28, 2012 Pora na przygodę?Ta porypana bajka? XD Czasami sobie to obejrzę XD Ale nie może się równać do MLP Link do komentarza
BiP Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 ja też , fajna odskocznia , tak na kilka chwil , ogulnie fabuła mnie nie interesuje , ale bajka nawet wciąga i miło się ogląda ją Link do komentarza
Applejack12 Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Ja też to oglądałem. Link do komentarza
Trixie1997 Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Ubóstwiam ponad wszystko!! Oglądam codziennie . Jest na razie u mnie na pierwszym miejscu, a na drugim MLP ^^ Link do komentarza
Psoteł Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 To jest super! Może i jest porypane, ale właśnie o to w tym chodzi. Dubbing też dobry, może nawet lepszy niż w oryginale. W moim rankingu najfajniejszych seriali jest na 2 miejscu (po MLP rzecz jasna). PS. Dziwne, że się tu jeszcze Flutteryay nie wypowiedziała Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Nigdy tego nie oglądałem,ale skoro mówicie że bajka jest dość chora to muszę kiedyś ją zacząć oglądać.Jako że sam lubię od czasu do czasu obejrzeć takie coś jak south park,happy tree friends itp,to pewnie i to mi się spodoba Link do komentarza
Flutteryay Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 @Kilka up: Bo Flateryay nie paczaja po tematach xd No więc właśnie... Bitch please, jestem fanką ;P Teraz akurat teraz usunęłam sobie avatar dla Ninja-Scoot. Tapeta z Flame Princess, yeah ^.^ Bardzo ładnie zdobi pulpit. A tak ogólnie podoba mi się też historia, jak ktoś oglądał "I remember you" to wie o co chodzi... bardzo mnie to zaciekawiło. A poza tym to nieraz jak oglądam to śmieję się na cały dom xD Edit: http://www.youtube.com/user/EnkeliPL Dubbing angielski, napisy polskie. Oczywiście nie wszystkie odcinki, ale zawsze coś. Link do komentarza
Fisk Adored Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Ja widziałam kilka odcinków i kocham tego jednorożco-węża (cokolwiek to jest) Lady Rainicorn (ogladalem w oryginale wybacz) Jesli kogos interesuje co tez ona mowi to podpowiem ze wypowiada sie po koreansku a TUTAJ mozecie znalezc tlumaczenia kazdej jej wypowiedzi. Ja tam ogladalem cale i bardzo mi sie podobalo. Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Po gifach, które krążą po Internecie, wnioskuję, że to porypana bajda, którą brzydziłby się nawet miłośnik takich bajek jak MLP i dziwactw jak Nyan Henio śpiewający "Mięsny Jeż". Link do komentarza
Ponygreedy Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Pora na Przygodę... Cóż, mam dystans do tej serii. Gdy oglądałem to, to mój mózg został bestialsko napadnięty, zgwałcony, pogryziony, zadeptany i włożony spowrotem do czaszki... To jest głupie, ale muszę przyznać, ze pomysłowe w kija. Link do komentarza
Tigresss Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Kurde zaczęłam tą oglądać :0 Ta bajka jest chora... ale naprawdę fajna! W sumie to taka odskocznia od realnego świata, trochę jak z MLP. Kiedy to oglądam tak się wciągam że zapominam o prawdziwym świecie! A potem się wkurzam że się już odcinek skończył.. Najlepsze w tym serialu są chyba piosenki Link do komentarza
MEPiK Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Super bajka czasami są takie momenty "WTF?!" że aż się ma pokerface przez godzinę ale się tak śmieję aż boli ^^ Link do komentarza
Poiman Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Miło się to ogląda, czasami jest to chore w cholerę ale właśnie to powoduje że aż chce się to oglądać Link do komentarza
Ukeź Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Jak dla mnie kreskówka po prostu genialna. W całkiem innych klimatach niż MLP. Właściwie jest całkiem inna niż reszta. Chociaż szczerze powiedziawszy, pierwsze odcinki były zdecydowanie bardziej schizowe niż te kolejne. To one naprawdę szokowały swoją hmm.. dziwnością. Jednak kolejne epki też się fajne ogląda. Do moich osobistych ulubieńców należy Marcelina, ta postać jest świetna. A co do odcinków to hm.. "Wspomnienia wspomnień" i "Fiona i Cake" to chyba moje ulubione. Czołówka jest fajna, ale piosenka końcowa jest genialna x3 Podsumowując - jestem wielką fanką PnP. Link do komentarza
Piter2224 Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Moim zdaniem ta bajka jest wesoła i taka być powinna. Powinna cieszyć nie tylko oko ale i ucho, powinna mieć fabułę a ta w tej bajce nie jest zbyt rozwinięta. Bardzo mi się podoba ALE NIKT I NIC NIE MOŻE RÓWNAĆ SIĘ Z My Little Pony NIKT!!!!!!!!! Link do komentarza
Divine Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Drugi najlepszy animowany serial zaraz po MLP. Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Nie lubie tego serialu, a dlaczego.? Bo tak. Link do komentarza
Divine Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Nie lubie tego serialu' date=' a dlaczego.? Bo tak. [/quote'] Cóż za argument. Link do komentarza
Niklas Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Divine, no nie możesz się mierzyć z tym argumentem! xd Ja tam widziałem AT głównie jako gify na kwejkowcach i innych takich, kilka filmików i w ogóle, ale żaden z nich mnie nie zachęcił do obejrzenia. Jakoś nie trafił w moje gusta, no i kreska mi się nie podoba. Link do komentarza
Flutt Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Uwielbiam to, kreskówka jest naprawdę pokręcona i dziwna...ale to dobrze. Jest dość miłą odskocznią od MLP. Choć w moim mniemaniu MLP wciąż lepsze . Link do komentarza
Piter2224 Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 A mówią że oglądanie MLP jest dziwne Link do komentarza
Ennus Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Czasem sobie obejrzę na Cartoon Network. Mocno pokręcony serial. Link do komentarza
Yuna Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Uwielbiam Adventure Time Ten serial jest tak pokręcony, że nigdy nie jestem w stanie przewidzieć co wydarzy się za kilka sekund. I jest niesamowicie kreatywny~~ Link do komentarza
Recommended Posts