darkangelPL Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Wzdycham tylko.... Ale ma trochę racji... Ledwo żyję, a w takim stanie nic nie zdziałam... - No dobrze, Iskierko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Sierpień 18, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2013 Twilight głaszcze cię po łebku, uspokajając cię. Trzęsienie znika i po chwili leżysz na trawie. Już zmęczenie opadło, jakby co, to mógłbyś już wstać i iść. Ale na razie ni masz potrzeby. Słyszysz cichy, delikatny szept: - Night... wiesz że to jeszcze nie koniec? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 (Night? A nie Black jak już? Poza tym to jest Nocturne... -.-) Lekko się wzdrygam... Co to ma oznaczać? Ech... Ani chwili spokoju... Na razie muszę odpocząć... Bo na serio nie dam rady, a obecność Iskieki działa na mnie kojąco... Staram się wypocząć na ile mogę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts