Sowa Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Bobule jedzie… no i cała impreza poszła się walić. xP No i ja jestem już na granicy potwierdzenia swojej obecności, a i odpowiednia grupa się formuje do wyjazdu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomylona Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 gruba Nie żebym się czepiała... Ale nie czasem "grupa"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Ja tam nic nie widzę, może brzuch mi zasłania. xD Szczecinian zapraszam już do powolnego organizowania się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Hmm... teraz tylko zebrać te 35 zł i wysłać i potem czekać na to ^^ I tak pewnie cały czas będę siedział sam ale co mi tam :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Powiedz jak wyglądasz, to Cię gdzieś zgarnę w czasie biegu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Oj tam zgarniać... Mogę Ci podesłać zdjęcie w koszulce z FLutterką i z moim złotym antyhejtem, który też pewnie wezmę huh. Ogólnie to jakie atrakcje są przewidziane na noc ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 JA BĘDĘ WSZYSTKICH TULAŁ, TAKA ATRAKCJA! xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomylona Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Ogólnie to jakie atrakcje są przewidziane na noc ? Przede wszystkim maraton kucykowy, sala planszówkowa i... TA-JE-MNI-CA : P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Zapomniałaś napisać o tulaniu. ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomylona Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Zapomniałaś napisać o tulaniu. ;3 No tak, tak... Tulanie też będzie! Jak miałbym nie być, pewnie że będę Na noc maraton powiadasz? Myślałem że maraton będzie na prawie cały konwent Zobaczy siem ;P A można kupić wejściówki na 2 dni bez noclegu? (mam nadzieję, że pytanie się nie powtarza, bo nie czytałem całego tematu ;d) Oczywiście, że na cały konwent, ale w nocy również trwać będzie Cena wejściówki bez noclegu nie ulega zmianie - natomiast pozwala przebywać na terenie konwentu cały czas, w przeciwieństwie do wejściówek jednodniowych, które można kupić na miejscu: sobota - od 9.00 do 22.00 niedziela - od 9.00 do 15.00 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 a jeśli wykupię wejściówkę na noc to muszę koniecznie tam spać czy nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MsAron2 Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Kiedy będzie następny konwent ? Niemoge się doczekac poniewaz na ten niemoglem pojechac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Errrmmm, jeszcze się ten nie odbył? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomylona Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 a jeśli wykupię wejściówkę na noc to muszę koniecznie tam spać czy nie? Nie musisz Spać możesz nawet pod mostem, czy na chmurze jeśli umiesz - wszystko zależy od Ciebie. Kiedy będzie następny konwent ? Niemoge się doczekac poniewaz na ten niemoglem pojechac Takowej informacji możesz się spodziewać po 26 listopada : P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Jak zapisze się na 2 dni z noclegiem to terzeba płacić z góry czy mogę na miejscu? Nie mam konta w banku bo mi niepotrzebne aktualnie, a z pocztą mam złe wspomnienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Październik 4, 2012 Share Napisano Październik 4, 2012 Syskol, ale na pewno ktoś z Twojej rodziny ma konto w banku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Październik 4, 2012 Share Napisano Październik 4, 2012 Sowa zamiast tułania proponowałbym inne atrakcje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Październik 4, 2012 Share Napisano Październik 4, 2012 Co masz na myśli? :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Ja jadę pociągiem albo swoim autem, wiadomo że w pociągu większe towarzystwo ale autem wygodniej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomylona Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Jak zapisze się na 2 dni z noclegiem to terzeba płacić z góry czy mogę na miejscu? Nie mam konta w banku bo mi niepotrzebne aktualnie, a z pocztą mam złe wspomnienia. Niestety na miejscu nie można opłacać rezerwacji : ) Jest to zakup online, gdyż jak sama nazwa mówi, trzeba ją opłacić przelewem : P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Teraz mogę potwierdzić. Pojawię się na 100%. Co więcej, organizuję wyprawę dla wszystkich z Warszawy i okolic, więc jak ktoś z tamtych rejonów też jedzie na konwent, a nie chce jechać samemu, niech pisze do mnie PM i dam instruktaż jak dotrzeć do miejsca organizacji na Facebooku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Ja się zastanawiam jak z tym płaceniem za bilet jest i ogólnie cała organizacja... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Ja już mam zapłacony i zatwierdzony przelew za dwudniową akredytacje ^^ Będę więc spał sobie w szkole na podłodze i mógł tam siedzieć all day all night Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Czy uczestnicy konwentu dostaną jakieś identyfikatory? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinkamena Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Oj chciałabym pójść,ale rodzice xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się