Gość Angel Wing Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Tu możecie sobie do woli dyskutować na temat radia. Tylko proszę bez offtopu zbytniego bo będzie źle... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Generalnie to jest tak, że muzyka sobie losowo leci i czasem po prostu daję to co inni zamawiają ^^ Hedzio, zadaj sobie jedno, ale to naprawdę ważne pytanie jak te radio ma wyglądać? bo wiesz, ja i zapewne Arjen pod pojęciem radio widzimy ramówkę, w której dana osoba ma audycje (2h, max 3) oczywiście jeśli to radio internetowe, to ta ramówka nie musi wyglądać jak ramówka radia komercyjnego. mimo wszystko jest różnica między "muzyka sobie losowo leci i czasem po prostu daję to co inni zamawiają", a radiem w którym jest kilka audycji i jedna z nich nazywa się np. koncert życzeń - do tego zauważ, że jeśli pozdrowienia dotrą Ciebie o 15tej i wtedy je puścisz, to najpewniej dotrą tylko do zainteresowanych, natomiast jak to puścisz w audycji mającej stałych słuchaczy, to wtedy to trafi do nich, a nie tylko do tej osoby która wysłała i odebrała życzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Mi się pomysł z radyjkiem bardzo ale to bardzo podoba I tak zawsze sobie w kółko puszczam kucykową muzyczke więc to będzie dla mnie takie urozmaicenie mojej playlisty XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MintCupcake Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Ja również z przyjemnością będę słuchała audycji. Często robię coś nudnego i dla urozmaicenia puszczam jakieś radia. Ale gdy do tego dojdzie kucykowe radio będzie chyba najfajniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slender Mane Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Ja tam jakoś nigdy nie lubiłem kucykowej muzyki ale jestem za jeśli chodzi o radio . Głównie dla tego iż doceniam to że powstaje radio (w mojej historii życiowej 2). Powodzenia przy tworzeniu i szlifowaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Świetny pomysł z tym radiem ...ciągle go słucham ^^ Nie mogę przestać xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Bardzo dobry lektor fanfiku czyli misiek200m. Właśnie słucham i bardzo dobry mówca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Bardzo dobry lektor fanfiku czyli misiek200m. Właśnie słucham i bardzo dobry mówca. Ja też słucham mimo, że już to kiedyś słuchałam Zawsze jakieś urozmaicenie - odrabiam lekcje, a w tle mi leci radyjko XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Coś im padło, bo przerwało połączenie i mieli cofkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Radio mamy bodajże od... wczoraj, tak? Czyli dajmy 2 tygodnie na dogranie spraw technicznych, przecież nigdzie się nie śpieszymy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Wybaczcie za te przerwy ale czasem mam tak z netem, że w momencie jakby urwało mi połączenie ale potem wszystko wraca. Jeszcze raz przepraszam :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Bardzo miło mi się słucha tego radia. Mógłby ktoś napisac jaki to był czytany fanfic? Zaciekawił mnie, a pewnie miskof na swoim profilu ma go całego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Wybaczcie za te przerwy ale czasem mam tak z netem, że w momencie jakby urwało mi połączenie ale potem wszystko wraca. Jeszcze raz przepraszam :C Nie przejmuj się, ja też mam problemy routerem, który mi się resetuje. Zazwyczaj jest to problem z za dużą ilością połączeń lub wykorzystywaniem max łącza (neo 20mb). Chodź wole to, niż poprzednią radiówkę i problemy z pingiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Ugh.. chyba nie powiedziałem dokładnie. To jest dyskusja o naszym radiu a nie innych. Więc proszę nie reklamować innych stacji radiowych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Ogólnie powiem że pomysł ma bardzo ogromny potencjał i przykuł mą uwagę . Ale faktycznie widać że projekt jest dopiero w fazie rozwoju i testów. Szkoda że jestem teraz w internacie i nawet jak bym chciał się przyłączyć do projektu (bo mam całą masę pomysłów głowie które co poniektóre mogły by się spodobać słuchaczom) nie mam za bardzo warunków na to. Chyba że tylko w weekendy bym coś mógł zdziałać .... hmmm... tak czy owak daje temu pomysłowi 10/10 zwłaszcza że nie stoi w miejscu a jego rozbudowa postępuje z dnia na dzień Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Ugh.. chyba nie powiedziałem dokładnie. To jest dyskusja o naszym radiu a nie innych. Więc proszę nie reklamować innych stacji radiowych. ale chyba jako przykład można podać, czy też nie za bardzo ? fajnie, że można was słuchać przez Screamer radio, choć wątpię by ktoś z userów znał ten program. sam go używałem dość dawno temu no cóż, czekam na dalszy rozwój wydarzeń Bluedraft dobrze pisze, polać mu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Jak sam napisałeś to jeszcze faza testów znajdziemy jakiś sposób żeby przez coś innego dało się otworzyć,żeby innym userom było wygodniej słuchać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Powtórzę to co napisałem w poprzednim temacie. Ja do odtwarzania w WMP używam tego programu: Open PLS in WMP Pozwala on odtworzyć plik listen.pls, który jest dostępny w opisie tematu przez standardowy windowsowy badziewny odtwarzacz audio/wideo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Radyjko mi nie działa :( chlip chlip Ale serio co się stało? Leciał lektor ff i nagle się wyłączył. ~OK po naprawde dłuuuuugich próbach udało się włączyc Ale słysze że jakieś problemy techniczne macie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Jestem niekumata,więc może mi ktoś powiedzieć co jest to SB? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 SB to skrót od Shoutbox. Znajdziesz go na prawie samym dole strony głównej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 SHOUTBOX XD posługuje się skrótem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 SB to znaczy Shoutbox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Co do radia - wielkie gratki. Dzisiaj słyszałem kilka utworów o których nie miałem bladego pojęcia i już są na mojej liście piosenek do ściągnięcia. Świetna robota! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Co do radia - wielkie gratki. Dzisiaj słyszałem kilka utworów o których nie miałem bladego pojęcia i już są na mojej liście piosenek do ściągnięcia. Świetna robota! Polecam się, ulubiony księdzu! Słuchajcie Hedzia. żeby mu smutno nie było! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts