Gandzia Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Ban bo to byłeś ty albo DeDanielosek... Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Ban, bo DeDanielosek. Ja chciałem z nią pobyć sobie. Tak dla frajdy. Link do komentarza
Gandzia Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Ban bo będziesz mógł sobie z nią pobyć, byleś jej nie porywał. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Ban bo raczej chciałeś ją sprzedać FOLowi i ZSRR. Drugi ban bo ja ją chronię przed FOL i CzK. Link do komentarza
Gandzia Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Ban bo FOL nie jest przeciw kucykom, tylko przeciw ponifikacji, więc raczej nic jej nie zrobi. Drugi ban, bo Derpy została w tajemnicy przed tobą przewieziona do Lublina. Siedzi u mnie przy stole i je muffiny. Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Ban, bo CzK to ja. Jak ja mówię zawieszenie broni, to nikt nie strielat'. Poniał? Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Ban bo za dużo tu postów leci xD Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Ban bo ja to przewidziałem i kazałem mojemu ziomkowi z YT, który też mieszka w Lublinie, odbić Derpy a stamtąd Twilight ją zabrała na Szczecin Drugi ban to tak ma być Pinkamena Diane Pie Link do komentarza
Gandzia Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Ban bo na szczęście wcześniej podmieniłem Derpy, którą porwał twój kumpel, na kukłę z ładunkiem wybuchowym. Derpy wciąż jest u mnie. A tymczasem u ciebie... 3... 2... 1... Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Ban bo się pomyliłeś i sam zostawiłeś u siebie ładunek Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Ban, bo jasna cholera no! Ja też może chcę kucyka :( Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Ban bo nie możesz bo kucyki nie lubią ludzi z FOL Link do komentarza
Gandzia Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Ban bo MasterBezi - wytłumacz mi, jak kukła może jeść? Bo moja Derpy właśnie zjadła talerz muffinów. Drugi ban bo Po prostu Tomek - chcesz Fluttershy? Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Ban, bo to nie TCB. Może być. Dzięki. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Ban bo zjadła zanim mój ziom z YT ją przechwycił i teraz Mane 6 i Derpy są już w drodze do Equestrii Link do komentarza
Gandzia Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Ban bo nadal wziął nie tą. Kiedy piszę te słowa, Derpy wypija kubek soku, który jej podałem. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Ban bo mój ziom zostawił ci Wrzoda, który został podmieniony pod Derpy Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Ban, bo to jest fizycznie niemożliwe. Link do komentarza
Gandzia Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Ban bo sprawdziłem. Wrzod ubity, nie wstanie. A teraz szykuj się, całe Haterwatch po ciebie jedzie. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Ban bo Szczecin to twierdza nie do zdobycia A do Po prostu Tomek już jedzie Fluttershy, tylko że jest z nią mały problem, wysłaliśmy mu klon Wrzoda, któremu podaliśmy eliksir wielosokowy i ta Fluttershy, która do niego jedzie to Wrzód . Ale oczywiście do świtu ten Wrzód będzie Flutterką a rano... No cóż, będzie Wrzód Link do komentarza
Gandzia Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Ban bo czekaj, zgubiłem się... bo wcześniej wysłałem wam kukłę Flutterki, a prawdziwej jeszcze nie wysłałem, wciąż rozmawia z tutejszymi gołębiami. Drugi ban, bo nie istnieje twierdza, której nie da się zdobyć, są tylko takie, które oblegano za krótko. Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Pierwszy ban, bo WTF? Drugi ban bo nie płakałem oglądając Snowdrop. Czuję się socjopatą. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Ban bo Szczecin odparł oblężenie czarownicy z Narnii, Mrocznych Eldarów z Zielonej Góry, UNSC z Tanowa i zdradzieckiego regimentu z Nowego Tomyśla wspieranego przez bandę Chaos Space Marines, więc... Nie istnieje możliwość zdobycia a tak jak mówiłem, mam tajne laboratorium z klonami Wrzoda, które przemieniamy w kucyki z Mane 6 lub Derpy i wysyłamy do was, a wy myślicie że to prawdziwe A w tym czasie prawdziwe są w Ponyville Link do komentarza
Gandzia Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Ban bo zamieniasz Wrzody w kucyki? Eliksirem? Jakie to POZowskie. Drugi ban bo co, jak się pomylicie i wyślecie nam prawdziwą Derpy, a sobie zostawicie Wrzoda (jak teraz. Dzięki za Derpy!)? Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Ban bo zamieniasz Wrzody w kucyki? Eliksirem? Jakie to POZowskie. Drugi ban bo co, jak się pomylicie i wyślecie nam prawdziwą Derpy, a sobie zostawicie Wrzoda (jak teraz. Dzięki za Derpy!)? Ban bo eliksirem wielosokowym bo kucykami są tylko tymczasowo, a z drugiej strony w postanowieniach sojuszu Terra-Equestria to FOL został uznany za wroga sojuszu a nie POZ Ale prawdziwy eliksir ponyfikacyjny został przeznaczony na UNSC i RafikaPL , ale chwilowo POZ jest na Reach, Harvest, Infinity i innych planetach UNSC gdzie odwalają robotę Drugi ban bo nie ma możliwości żebyśmy się pomylili a prawdziwa Derpy znalazła się u ciebie bo nie przewidzieliśmy tego, ale już ją odbiliśmy a tobie zostawiliśmy wrzoda w skórze Derpy. Link do komentarza
Recommended Posts