Gypsy Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Ban bo takie jest życie Link do komentarza
Posealor zwany Pose Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Ban za brak sygnatury. Link do komentarza
Posealor zwany Pose Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Ban bo brat chce grać ze mną w sieci, a ja wolę siedzieć na forum (MLP uzależnia). Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Ban bo często tu go widzę Link do komentarza
Posealor zwany Pose Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Ban za to, że mnie widzi. Link do komentarza
Ahito Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Ban bo został kucykiem(klaczą ^^) Link do komentarza
BiP Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 ban bo sygna zniknęła :O Link do komentarza
Posealor zwany Pose Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Ahito - ban za zmianę nicku. BRONIESiPEGASIS - ban za wyprzedzenie mnie. Link do komentarza
BiP Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 ban , bo ciągle się spóźniasz Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 ban od tak sobie Link do komentarza
BiP Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 ban bo pan chce Link do komentarza
Posealor zwany Pose Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Ban bo Celestia tak chciała. Ban bo Luna tak chciała. Ban bo Cadance tak chciała. Ban bo Shining Armor tak chciał. Ban bo Twilight Sparkle tak chciała. Ban bo Rarity tak chciała. Ban bo Rainbow Dash tak chciała. Ban bo Fluttershy tak chciała. Ban bo Applejack tak chciała. Ban bo Pinkie Pie tak chciała. Ban bo Zecora tak chciała. Ban bo Trixie tak chciała. (ale kogo ona obchodzi...) Ban bo Daring Do tak chciała. Ban bo Derpy Hooves tak chciała. Ban bo Gilda tak chciała. (tak samo jak z Trixie...) Ban bo Mare Do Well tak chciała. Ban bo Applebloom tak chciała. Ban bo Sweete Belle tak chciała. Ban bo Scootaloo tak chciała. Ban bo Cheerilee tak chciała. Ban bo Nightmare Moon tak chciała. Ban bo Discord tak chciał. Ban bo Chrysalis tak chciała. Ban bo Big Mackintosh tak chciał. (Yeup) Ban bo Angel tak chciał. Ban bo Wonderbolts tak chcieli. Ban bo Lyra tak chciała. Ban bo Bon Bon tak chciała. Ban bo Iron Will tak chciał. Ban bo banhammer tak chciał. On the mooooon... Link do komentarza
MisysMama Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Ban bo za długi post Link do komentarza
aggar Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Ban za hulko-kuca w cherlawej wersji. EDIT: Ban za wcinanie się. Link do komentarza
Posealor zwany Pose Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Ban bo Celestia tak chciała. Ban bo Luna tak chciała. Ban bo Cadance tak chciała. Ban bo Shining Armor tak chciał. Ban bo Twilight Sparkle tak chciała. Ban bo Rarity tak chciała. Ban bo Rainbow Dash tak chciała. Ban bo Fluttershy tak chciała. Ban bo Applejack tak chciała. Ban bo Pinkie Pie tak chciała. Ban bo Zecora tak chciała. Ban bo Trixie tak chciała. (ale kogo ona obchodzi...) Ban bo Daring Do tak chciała. Ban bo Derpy Hooves tak chciała. Ban bo Gilda tak chciała. (tak samo jak z Trixie...) Ban bo Mare Do Well tak chciała. Ban bo Applebloom tak chciała. Ban bo Sweete Belle tak chciała. Ban bo Scootaloo tak chciała. Ban bo Cheerilee tak chciała. Ban bo Nightmare Moon tak chciała. Ban bo Discord tak chciał. Ban bo Chrysalis tak chciała. Ban bo Big Mackintosh tak chciał. (Yeup) Ban bo Angel tak chciał. Ban bo Wonderbolts tak chcieli. Ban bo Lyra tak chciała. Ban bo Bon Bon tak chciała. Ban bo Iron Will tak chciał. Ban bo banhammer tak chciał. On the mooooon... Link do komentarza
aggar Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Ban za spam. Dlaczego zbanowano Applejack12? Dlaczego naprawdę go zbanowano? To ban czasowy czy na zawsze? Panuje dziwna atmosfera na forum. Trochę jak w Rosji. Nigdy nie wiesz kiedy otrzymasz bilet na sybir, ale wiesz, że go otrzymasz, bo zbyt wyróżniasz się z tłumu. Link do komentarza
Bonifacus Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Ban, bo kocham Dashie Link do komentarza
Posealor zwany Pose Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Ban, bo kocham Fluttershy Link do komentarza
aggar Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Ban, bo albo mój post wyżej stał się niewidzialny, albo zostałem bezczelnie zignorowany. Link do komentarza
Posealor zwany Pose Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Ban, bo nie wiem dlaczego Applejack12 został zbanowany, a ty domagasz się ode mnie odpowiedzi. Link do komentarza
Silver Shield Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Banuje cię, bo za oknem trąbi mi samochód. Link do komentarza
Posealor zwany Pose Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Ban za urwany łeb w awku (szyja kończy się w powietrzu). Link do komentarza
BiP Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 bana za banana Link do komentarza
Posealor zwany Pose Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Ban bo się powtarzasz... Link do komentarza
BiP Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 ban , gdyż się również powtarzasz :o Link do komentarza
Recommended Posts