Arctic Cat Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Fatalna to mało powiedziane xD No wiesz z jednej strony nie jest tak źle z tą jakością, a z drugiej pisanie "soczystych" wypowiedzi byłoby nie stosowne. Jakość zdjęcia wynika z aparatu, czy skanera więc pewnie kochamMLP na razie robi zdjęcia takim aparatem jaki jest dostępny, dlatego warto tylko delikatnie wspomnieć o jakości. Rozpisując się na ten temat poniekąd przeczę własnym słowom Zauważyłem jeszcze jedną rzecz, mianowicie grającej Octavii brakuje smyczka, trochę dziwnie to wygląda. Dodam jeszcze, że warto popracować nad samą wiolonczelą, no ale sama Octavia wyszła bardzo dobrze. Nie mogę się doczekać następnych rysunków..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 No wiesz z jednej strony nie jest tak źle z tą jakością, a z drugiej pisanie "soczystych" wypowiedzi byłoby nie stosowne. Jakość zdjęcia wynika z aparatu, czy skanera więc pewnie kochamMLP na razie robi zdjęcia takim aparatem jaki jest dostępny, dlatego warto tylko delikatnie wspomnieć o jakości. Rozpisując się na ten temat poniekąd przeczę własnym słowom Zauważyłem jeszcze jedną rzecz, mianowicie grającej Octavii brakuje smyczka, trochę dziwnie to wygląda. Dodam jeszcze, że warto popracować nad samą wiolonczelą, no ale sama Octavia wyszła bardzo dobrze. Nie mogę się doczekać następnych rysunków..... No cóż, kamerki internetowe już tak mają - Bardo pikselują obraz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Listopad 26, 2012 Autor Share Napisano Listopad 26, 2012 Raczę nadmienić dwie rzeczy .... 1.Rysunki są nie dokładne ponieważ to szkice ...mogę je w każdej chwili poprawić ! A co do Oktavii ...szkoda gadać ...moja nierozwaga nie zna granic ... Bardzo przepraszam ...za tą pomyłkę ...która mnie hańbi jako fana MLP ... czysta głupota -_- 2.67k masz owszem racje ...kamerka jest taka a nie owaka ...mam więc korzystam ,po grzyba kupować nową ?? Lepszy rydz niż nic ! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Yay, bardzo ładnie rysujesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 No widzę, że nowe rysunki doszły. Tak trzymać. No i powiem że mi się podoba. I rób zdjęcia jak możesz i nie przejmuj się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Listopad 27, 2012 Autor Share Napisano Listopad 27, 2012 Huhuhu *-* dankee ;* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Spoko, nie będę już komentować jakości zdjęć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Listopad 29, 2012 Autor Share Napisano Listopad 29, 2012 nareszcie *_* LOOOL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 nareszcie *_* LOOOL Hahaha, rozbawiło mnie to xDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Listopad 29, 2012 Autor Share Napisano Listopad 29, 2012 Dzie-dź-dzięki ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Spoko, moja ziomalko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Listopad 29, 2012 Autor Share Napisano Listopad 29, 2012 spox ziom jesteś ;D nie wiem czemu ale do głowy mi przyszło słowo bambus ;D O_o LOL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 spox ziom jesteś ;D nie wiem czemu ale do głowy mi przyszło słowo bambus ;D O_o LOL Bambusss xDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 O rysunkach lepiej piszcie, bo ktoś jeszcze przyjdzie, zwącha Offtop i dostaniecie bo łbie młotkiem... A rysunki BARDZO ładne, tylko jakość zdjęć -,- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Ja już miałem się nie czepiać do jakości więc napiszę to: Rysunki są świetne, oby tak dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Listopad 30, 2012 Autor Share Napisano Listopad 30, 2012 danke ;D LOOL jes,bambus ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Kiedy wstawisz nowe prace ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 Na ten czas ,nie mam w domu neta więc trudno mi powiedzieć . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 NOWE ,NOWE ,NOWEEEE !!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Dlaczego kartki na rysunkach się tak błyszczą? Poza tym, rysunki bardzo ładne, tak trzymaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Dziękuje . A rysunki są w koszulkach ,ot co . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Cóż, ciekawy masz styl Oczywiście czekam na więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 nOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOwe są ...;3333 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Gdzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Fryta, na pierwszej stronie są. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts