Posealor zwany Pose Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Nie żebym narzekał, ale ja nadal czekam na moje... Specjalne zamówienie. Jak się praca posuwa? Czy może zrezygnowałeś (jeśli tak to powiedz, nie pogniewam się)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Listopad 10, 2012 Autor Share Napisano Listopad 10, 2012 No przykro mi ale nie daje rady, nawet na zwykłe rysunki. A jak już to będzie bardzo długo, choć zostaje wykończenie z trzema postaciami i chyba tak właśnie zostanie i tak zrobię, teraz. Już si zabieram do ostatecznego wykończenia P.S: Jak sobie zmienić ten tekst pod nazwą, nad awatarem? Kombinowałem i ni huhu... Może ty mi coś powiesz? Down@: A dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Jak sobie zmienić ten tekst pod nazwą, nad awatarem? Kombinowałem i ni huhu... Może ty mi coś powiesz? Piszesz PW do dowolnego moda lub admina z prośbą, a on ci zmienia. Tyle. PS. Post 666 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Listopad 16, 2012 Autor Share Napisano Listopad 16, 2012 Po sporej przerwie nareszcie skończyłem. Ci którzy grali w Comanche 4 wiedzą... , czyli "Mayday, mayday, kurczak spadł!" Yhhhmm... Nikt na tym arcie nie jest zabity, swoja drogą, tylko nieprzytomny zbytnio. Pzdr dla wszystkich oglądających. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Kolejny raz pokazujesz mistrzostwo w swoim kopycie. Grałem w Comanche'a, ale nie pamiętam takiego czegoś... Za to przypomina mi jedną scenę z Modern Warfare... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Nie grałem w tą grę,ale ten art kojarzy mi się z takimi grami jak call of duty,medal of honor itp itd. Naprawdę fajne,takie odmienne te prace i pewnie dlatego mi się podobają,zresztą gratuluję pomysłów i wyobraźni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Listopad 16, 2012 Autor Share Napisano Listopad 16, 2012 Kolejny raz pokazujesz mistrzostwo w swoim kopycie. Grałem w Comanche'a, ale nie pamiętam takiego czegoś... Za to przypomina mi jedną scenę z Modern Warfare... Tu nie chodzi o obrazek, tu chodzi o tekst. Ten z treningu Jak się spadło. Ja tylko sobie go plastycznie zainterpretowałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Tu nie chodzi o obrazek, tu chodzi o tekst. Ten z treningu Jak się spadło. Ja tylko sobie go plastycznie zainterpretowałem. Aha... W trening nie grałem... A nawet jeśli, to nie pamiętam. Ale i tak obrazek super! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Listopad 27, 2012 Autor Share Napisano Listopad 27, 2012 Witam po długiej przerwie. No to wjeżdżam z nowym rysunkiem. Nie wiem dlaczego naszło mnie na RD, ale nieważne. P.S: Dzięki za ponad tysiąc viewsów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 YAY! This is so awesome... No, this is 20% cooler! Widzę, że dawno nie było zamówień i robisz randomowe rysunki... A więc ja złożę jedno: Narysujesz mi Fluttershy (w powyższej wersji) walczącą z jakimś potworkiem (oczywiście, na swój sposób)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Listopad 27, 2012 Autor Share Napisano Listopad 27, 2012 Ok my friend, no problem! Give me one moment, or two... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Grudzień 11, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2012 ... lub 15 dni No ale nareszcie znalazłem czas na zrobienie. Coś pierwotna koncepcja się zmieniła i mi FS wyszła jak prusko-francuz... Znana scenka w innym świetle. A teraz się muszę wreszcie zająć pomysłem sprzed pół roku. Pozdrowienia wszystkim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Naprawdę bardzo fajne Ci to wychodzi, oby tak dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 No... Nie do końca mi o to chodziło... Ale i tak wyszło ci świetnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Szkoda ze takie blade te prace, ale ogólnie przyjemnie się ogląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 Blade, bo stroboskop.. eheh... lampa błyskowa odbija się od pokolorowanego. Muszę wznowić projekt Pony Alert 3 bo chyba niedługo mnie sumienie zje za to, że ciągle się wymiguję Idzie przerwa świąteczna, siądę, porysuje i będzie super. I pomyśleć, że jeszcze rok temu robiłem takie badziewie na plastykę, a teraz jak nie muszę, to nie mogę przestać rysować. Koniec roztrząsań, idę spać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 niezłe chyba sam cos takiego zrobie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Witam po raz ostatni... w tym roku! Przejdźmy do rzeczy... Długo nic nie było, lecz przez ten czas troszku popracowałem i z dumą serwuję kolejne obrazki. -> [Projekt Pony Alert (3)] - Twilight Omega Odkąd zacząłem grać, Yuriko z RA3 kompletnie skojarzyła mi się z TS, pół roku zajęło mi wzięcie się do roboty, ale efekt końcowy jest zadowalający. Kombinowanie z nowa generacją (moją, z kolei czwartą) modelowania postaci i kolorowania dały dobre rezultaty. Teraz czas wziąć się za następne. ->[Luźny temat] Rarity a'la GTA Jak w tytule... Kolejna próba z modelowaniem, tło jest schematyczne, bo nie jest aż tak bardzo ważne. 4X to co lubię: Rarity, Verdant Meadows (w tle), TEC9 (PM) i Windsor(Auto z GTA: SA). Czyli po prostu rysunek "Just for fun". Wszystko robione pod mocną lampką, białe fragmenty trochę odbiły światło za bardzo. ---- Wszystkim przeglądającym życzę pomyślności w nadchodzącym roku 2013, dobrej zabawy na forum i czego kto pragnie. Wasz, Krzysztof Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Bardzo pomysłowe rysunki, tylko Rarity moim zdaniem ma coś nie tak z nosem Głowa i nogi Twilight wyszły bardzo dziwnie (głowa za mała). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fender Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Siemanko, nikt nie dał mojego wręcz ulubionego plakatu propagującego wielkość pracy kobiet, proponuję Rarcię albo AJ i podpis :] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 Da moj towarisz, ale najpierw muszę Przetrwać masakrę chemiczną w czwartek, ma być ostro... Postaram się... jak wrócę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poiman Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Witaj, widzę iż odwalasz kawał dobrej roboty, przeglądałem twoje prace i ciekawi mnie czy potrafiłbyś skucyfikować dwa plakaty które dla Ciebie znalazłem (poupychałem w spoilerach coby ci miejsca nie zajmować) http://puu.sh/1MdOK http://puu.sh/1MdOV wiadomo każdy ma swoje życie więc na nic nie nalegam, po prostu ciekawi mnie jak ty zinterpretowałbyś te dwa ww. ;] oczywiście plakatów jest tyle że equestrię wzdłuż i wszerz dało by się oplakatować, jednak roboty Ci na siłę wyszukiwać nie będę - taki zły to nie jestem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 Witam po ultra przerwie, sorki front mnie potrzebował Jak tylko się wygrzebie ze wszystkich kartkówek i innego tałatajstwa to postaram się przysiąść. Ale jak na razie to jestem w du... fabule. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Luty 24, 2013 Autor Share Napisano Luty 24, 2013 No i niestety wciąż jestem w d... ehkm wiadomo gdzie, nie mogę się wygrzebać z tego całego pogromu, poniedziałek - sprawdzian, wtorek na popołudniu, środa sprawdzian, czwartek sprawdzian, piątek poprawa. Postaram się siąść na łikend bo już następny tydzień luźny (chyba...) Oczywiście nie porzucam rysowania, ale szkoła morduje wenę jak snajper. Fender nie martw się na 120% zabiorę się za twoje propozycje, bo już mam kilka pomysłów, ale niestety właśnie łacina strzeliła hedszota wenie. Pozdrawiam i d zobaczenia wkrótce. dH Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 No to witam po mega przerwie Na początek dla Fendera Miał być taki mały żarcik z Blitzkriega 2, a wyszło poważnie. Randomowy ruski oficer z końca 1940 roku mówiąc po Blitzkriegowemu... I na koniec odświeżenie najstarszych postaci: Zośki Kunia i Zofii Cheval Trening z perspektywą powietrzną i szczegółami. Aparat zepsuł ostrość. No to wesołego jajka wszystkim! Odezwę się później jak będzie czas! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts