donard Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 To jak rok temu, pierwsza sobota stycznia, ognisko na kabatach Zapraszam na 14:00 na polane przy powsinie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Może się pojawię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 (edytowany) Z powodu niemożności pojawienia się na kabatach Ja, Asia oraz Olga zagnieździmy się w godzinach 14~17 w centrum, w KFC DH Smyk. Jeśli ktoś jest chętny, to zapraszamy na wspólne spotkanie. Edytowano Styczeń 1, 2014 przez Vunlinur Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Niestety tego dnia jestem ograniczony do maksymalnie 15. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nevermore Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 To jak rok temu, pierwsza sobota stycznia, ognisko na kabatach Zapraszam na 14:00 na polane przy powsinie. Gdzie to? Mieszkam w Kobyłce, przeprowadziłem się tu pare lat temu i dalej nie ogarniam Wawy Z powodu niemożności pojawienia się na kabatach Ja, Asia oraz Olga zagnieździmy się w godzinach 14~17 w centrum, w KFC DH Smyk. Jeśli ktoś jest chętny, to zapraszamy na wspólne spotkanie. Tylko we 3 będziecie, czy może zwerbujecie kogoś jeszcze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Gdzie to? Mieszkam w Kobyłce, przeprowadziłem się tu pare lat temu i dalej nie ogarniam Wawy Tylko we 3 będziecie, czy może zwerbujecie kogoś jeszcze? Ten, no, piszemy tu po to, żeby obwieścić, że kto chce może przybyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donard Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 @Nevermore https://www.dropbox.com/s/zea6ve4ay8v4a2n/mapka.jpg masz mapke, mam nadzieje że sobie poradzisz. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wprzybylkowski Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Z powodu niemożności pojawienia się na kabatach Ja, Asia oraz Olga zagnieździmy się w godzinach 14~17 w centrum, w KFC DH Smyk. Jeśli ktoś jest chętny, to zapraszamy na wspólne spotkanie. A czekacie na patelni, czy już w KFC? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 A czekacie na patelni, czy już w KFC? W KFC raczej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nevermore Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 @Nevermore https://www.dropbox.com/s/zea6ve4ay8v4a2n/mapka.jpg masz mapke, mam nadzieje że sobie poradzisz. Dziękować za mapę. A jak wygląda sytuacja na miejscu? Do której to może trwać? Wiele może być osób? Jedzenie we własnym zakresie czy składka? Popularne napoje niskoprocentowe o złotej barwie występują? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donard Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Co kto sobie przyniesie ten to ma Trwa różnie, ale kilka godzin minimum. Koniec góra 21:00 Ludzi na ogół kilkanaście. A browary są czasem pite, lecz w ilościach przyzwoitych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azar Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Do której to może trwać? To ogół o tym decyduje. Czynników może być wiele np. pogoda, koniec żarcia, za zimno/za ciemno/za mgliście/za nudno (rzadko się zdarza). Może być też atak kosmitów, Godzilli, tornado, cygańskie koczowisko, nagłe zachorowanie dur brzuszny, epilepsję, grypę, rzęsistkowicę, odwalanie gimbazy, naruszenie legowiska Leśnego Koczkodana, homoseksualne rządze u Donarda, trzęsienie ziemi, atak nuklearny, atak bandy dresów, wkurwienie się entów w lesie itp. itd. etc. Jedzenie we własnym zakresie czy składka? Większość kupuje żarcie więc zawsze starczy dla wszystkich. Wiele może być osób? Raz 5-6 raz 10-15-20. Zależy od w.w. czynników, humoru i Donarda. Popularne napoje niskoprocentowe o złotej barwie występują? Jak najbardziej, przynoś śmiało. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donard Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 homoseksualne rządze u Donarda, Dafuq? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MysteriousStory Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 ja się pojawię ale to będzie mój pierwszy raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Z powodu niemożności pojawienia się na kabatach Ja, Asia oraz Olga zagnieździmy się w godzinach 14~17 w centrum, w KFC DH Smyk. Jeśli ktoś jest chętny, to zapraszamy na wspólne spotkanie. Może wbiję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nevermore Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Ma ktoś ochotę się spotkać w metrze Ratusz-Arsenał i wspólnie dotrzeć "na polanę"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MysteriousStory Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Ma ktoś ochotę się spotkać w metrze Ratusz-Arsenał i wspólnie dotrzeć "na polanę"? Jak chcesz ja mogę się spotkać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Ja być może dotrę później bo dopiero wstałem i muszę wysępić pieniądza od matwieje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFan Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Ma ktoś ochotę się spotkać w metrze Ratusz-Arsenał i wspólnie dotrzeć "na polanę"? Ja będę jechał z Centrum. Może na Kabatach się spotkać i dojść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Ee... Będziemy z Linurem w kfcu nieco później, niż zapowiadaliśmy (tak tylko ostrzegam) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Jest ktoś w ogóle w KFC? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 My jesteśmy już, przy smyku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Chciałem się pojawić do 15, ale nikogo nie wiedziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Death Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Gdzie, bo nie widzę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Hmm, to może i ja ruszę tyłek i podjadę do Smyka Ale wówczas dotrę jakoś na 16. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się