Linds Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 To ja zrezygnuje, potrzebuje kasy m.in na nocleg w Malborku i wojaż. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donard Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 I tak nie wrzucał nikt informacji o tym na fb. Myślę, że sobota skończy sie zwykłym kfc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lanoklak Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Jak będzie ładna pogoda to raczej nie ma sensu siedzieć w kfc, lepiej się gdzieś przejść np. nad Wisłę albo do parku Skaryszewskiego sprawdzić czy już coś wyrosło z tych cebulek, które Thorus z Twitchy'm posadzili w marcu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donard Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Bulwary rozdupcone, nie ma co nad wisłe chodzić Meet w sobote o 14 na patelni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Na pewno nie ma co siedzieć w KFC przy takiej pogodzie... Udusilibyśmy się tam. Przydało by się w końcu meeta rowerowego zrobić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donard Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 To zorganizuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Mnie się wydaje, że o wiele lepiej było by w czasie majówki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donard Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Jak dla mnie to już jest majówka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 No to już praktycznie majówka poza 2 dniami jak dla mnie. Ja bym nie umiał zorganizować meeta rowerowego, ale chętnie wziął bym udział. Po prostu daje pomysł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Jakby ktoś nie ogarniał, ja to ten ze słuchawkami xd I jeżeli ktoś jeszcze raz wpadnie na pomysł by zapierdzielac do mlocin, a jak dotrzemy tam okolo 9-10 to nie wiem co mu zrobię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donard Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 To idziemy na kabaty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lanoklak Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Dzisiejszy meet był całkiem niezły. Były ładne plenery i ciekawe dialogi, Szedłem za wskazówkami Pitruzia od Łazienek do mostu Poniatowskiego, gdzie zdyszany i lekko przemoczony dołączyłem do reszty ekipy. Wojtek rozstąpił Wisłę, Pitruź szpanował parkourowymi skillsami, część grupy zjadła lody o smaku "Pinki Pie" (Sic!) Skończyliśmy wyprawę na pętli autobusowej na Bielanach przy kanałku zmęczeni i z obolałymi nogami. koncepcja na następne meety: proponuję, więcej ładnej pogody i ciekawych krajobrazów i widoków, a mniej męczącego trekkingu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLaCKTiGER Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 jak na pierwszy meet było naprawde hmm... ciekawie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 No trochę dużo było tego chodzenia, a ja osobiście nie byłem przyzwyczajony. Do tej pory mnie kolano boli... Mimo wszystko to jakaś ciekawa odmiana od siedzenia w KFC. Szkoda tylko, że pogoda nie dopisała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 RAVIN! Nie pożegnałeś się! Jakby ktoś nie ogarniał, ja to ten ze słuchawkami xd I jeżeli ktoś jeszcze raz wpadnie na pomysł by zapierdzielac do mlocin, a jak dotrzemy tam okolo 9-10 to nie wiem co mu zrobię Jest pomysł na wakacyjny challenge żeby zrobic sobie spacerek z kabat na młociny Zastanawiaj się już teraz, co mi zrobisz! A jak już jesteśmy przy pomysłach, to obiecałem, że się podzielę wymyślonymi. More or less dlatego, że ciężko było by się dzielić pomysłami na które nie wpadłem. Ale do rzeczy: Larp na kabatach, czyli wyzwanie organizacyjne; Wyżej wspomniany meet traperski - żeby zmotywować ludzi, żeby się nie okazało, że o 20:00 docierają dopiero na bielany, można by się podzielić na 2/3 grupki i konkurować. Ewentualnie nie, bo nie sądzę, żeby było wielu śmiałków chętnych na takie coś. Wspomniane struganie OCków można by połączyć z warsztatami artystycznymi, muzyka, rysunek, whatever, żeby niezainteresowany rzeźbiarstwem amatorskim osobnik mógł aktywnie uczestniczyć zamiast aktywnie siedzieć w KFC. Paintball, czyli wydawanie ciężko zarobionej krwawicy na kolorowe kulki; Sesje fotograficzne miasta - są ważne miejsca dla bronies w tym mieście jak na przykład Kino Luna... A będąc skrajnym optymistą odnośnie stanu psychicznego większej części naszej grupy ośmielę się zaproponować jeszcze spływ kajakowy, który pewnie zakończył by się mokro, oraz camping (to chyba nawet nie jest mój pomysł?) którego moja wyobraźnia nie chce lub nie umie ogarnąć. A w. w. pogoda wcale nie była taka zła, patrzcie, dzisiaj jest o wiele gorzej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Ależ ja się pożegnałem, jednak odbywało się to na tyle szybko, albo za cicho mówiłem, że może nie wszyscy zauważyli ... Odnośnie Twoich pomysłów to wszystkie wydają się ciekawe. A pogoda chyba podobna dziś, tylko rano lało... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Co do pomysłów to dobre, lecz nie podoba mi się idea rozdzielania :/ A pogoda nie jest taka zła, ja sobie właśnie na rowerze z niwodworow do McDonalda przy ulicy Sokratesa w krótkich spodenkach przyjechałem xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Wykonałem udaną próbę przezwyciężenia mojego wewnętrznego lenistwa, i... Wpisałem pewne hasło w google. A oto rezultat. http://reporter.pl/a/?c=2013-05-04 Myślę, że będzie szansa skorzystac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaleronKing Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 A pamięta ktoś może, że zbliża się Warszawska Noc Muzeów? Można by się wybrać jak rok temu i kulturalnie pozwiedzać warszawskie muzea. Co myślisz Linur? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donard Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Kulturalnie z gimbazą dotykającą każdego wystawionego eksponatu. Taaak, mów mi więcej baleron Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NightfallHeart Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Donard nazywa innych gimbazą i im to wypomina. Koniec świata. I widzę, że baleron jest już aktywny na forum no to Ślimak jak możesz zmień mi tytuł bo jest już nieaktualny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Dobry wieczór Baleronie. Pamięta? Baleron plz. Czeka z niecierpliwością od stycznia. Można by, a a propos tego, co pisze Donard, trzeba jedynie deczko bardziej ogarniętego teamu niż w zeszłym roku. Poza tym nie było takiej znowu tragedii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaleronKing Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 No, zatem ustalone. Pod bacznym okiem Twoim i Olafa (najbardziej odpowiedzialni) będziemy zwiedzać warszawskie ośrodki kultury. Tylko żeby znowu Fillerra nie zgubić w Muzeum Wojska Polskiego ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donard Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Meet dziś o 14 na patelni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donard Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Meet w piątek o 14 na patelni, wieczorem możemy sie przejść na pokaz do parku fontann. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się