FlutterFan Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 Czy na najbliższym meecie znajdzie się miejsce dla kogoś w wielu gimnazjalnym (ale nie jest gimbusem), kto nie był na żadnym meecie? Jasne! Na następnym będę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wprzybylkowski Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Czy na najbliższym meecie znajdzie się miejsce dla kogoś w wielu gimnazjalnym (ale nie jest gimbusem), kto nie był na żadnym meecie? Skoro ja byłem na ostatnim meecie (a jestem w wieku gimnazjalnym i był to mój pierwszy lokalny meet) to Ty też możesz. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Na meecie znajdzie się miejsce dla każdego, o ile jest się ogarniętym i nie robi się publicznej wiochy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Cóż.... Spam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Tak, cóż. Byłoby miło, jakbyś dokończył myśl, bo tak to nie wiadomo, o co Ci chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Na meecie znajdzie się miejsce dla każdego, o ile jest się ogarniętym i nie robi się publicznej wiochy. Mam na ten temat dość odmienne zdanie. O czym pisałem już w innym temacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Mam na ten temat dość odmienne zdanie. O czym pisałem już w innym temacie. Można prosić o link do postu? Chętnie się zapoznam z twoim zdaniem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azar Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 Najbliższe spotkanie najpewniej odbędzie sie w niedziele o 14 na kabatach i będzie ognisko ale istnieje szansa, że pogoda będzie kiepska i będzie tradycyjny meet na patelni o 14 ale o tym jeszcze poinformuje. Sprawdziłem prognozę pogody z co najmniej 3 różnych źródeł. Wygląda na to, że ten weekend będzie nawet słoneczny, nie będzie padać ale za to temperatura maks. 9°C, więc radzę się ciepło ubrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donard Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 (edytowany) W sobote o 14:00 zbiórka na kabatach i idziemy na ognisko (spotykamy sie przy wyjściu od metra w stronę tesco) W niedziele o 14:00 meet na patelni i tyle Zapraszam Fiotr Prączewski Edytowano Listopad 13, 2013 przez donard Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wprzybylkowski Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 Ja niestety nie będę na najbliższych dwóch ponymeetach, bo jadę na obóz. :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azar Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 Meet w sobote? Meet w niedziele? To oznacza... 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 Witam! Robimy projekt z tematyką bronies i kręcimy film na ten temat. Tak jak się doczytuje, w najbliższą sobotę będzie organizowane ognisko. Tak więc czy mielibyście coś przeciwko gdybyśmy pojawili się na meecie z kamerą? Ostatnio raczej nie było tutaj sprzeciwu. Film jest na pracę dyplomową mojego znajomego z filmówki, zatem Wasza pomoc byłaby dla nas bardzo cenna Z resztą, ostatnio bywam w Warszawie dość często i fajnie by było ogólnie się spotkać 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 Snif snif, Turoń nas odwiedza a mnie akurat nie będzie, smuteczek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 Witam! Robimy projekt z tematyką bronies i kręcimy film na ten temat. Tak jak się doczytuje, w najbliższą sobotę będzie organizowane ognisko. Tak więc czy mielibyście coś przeciwko gdybyśmy pojawili się na meecie z kamerą? Ostatnio raczej nie było tutaj sprzeciwu. Film jest na pracę dyplomową mojego znajomego z filmówki, zatem Wasza pomoc byłaby dla nas bardzo cenna Z resztą, ostatnio bywam w Warszawie dość często i fajnie by było ogólnie się spotkać Czy to przypadkiem nie chodzi o tego studenta, co kiedyś się ogłaszał na Bronies Polska? Był jakiś chłopak, wspominał, że to na festiwal, czy tam na zaliczenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 Czy to przypadkiem nie chodzi o tego studenta, co kiedyś się ogłaszał na Bronies Polska? Był jakiś chłopak, wspominał, że to na festiwal, czy tam na zaliczenie. Bardzo możliwe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 Mnie tam nie będzie to przeszkadzało, muszę w takim razie wyglądać jak człowiek, żebym mógł wystąpić przed kamerą. Aczkolwiek znając mnie będę jej raczej unikał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 Jak kamera, to się nie pojawię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azar Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 Praca dyplomowa? Już raz byłem obiektem eksperymentów psychologicznych do magisterki. Film nikomu nie zaszkodzi a jednej osobie może bardzo pomóc. Jak będzie wykorzystany TYLKO do pracy dyplomowej to mogę pokazać ryj. W przeciwnym wypadku jestem incognito. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 Jak kamera, to się nie pojawię Jeśli ktoś nie chce być kręcony, to nie oznacza, że ma ten ktoś się przez to nie pojawiać! Po prostu nie będziemy tej osoby kręcić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFan Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 Panie i Panowie! Kto chętny na oglądanie kuców w kinie? Sobota lub niedziela godz 11 cena ok. 15zł za bilet. Dokładna Data do zaplanowania. Piszcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maklak2 Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 (edytowany) Mógłbym się przejść, ale napisz coś więcej. Jakie odcinki, w którym kinie, na czym to dokładnie polega? Chcesz dla nas wynająć kino albo salę z projektorem? Chyba najlepiej byłoby zrobić w przyszłą niedzielę premierę pierwszego odcinka czwartej serii, żeby ludzie nie musieli na to jechac do Trójmiasta. Edytowano Listopad 15, 2013 przez Maklak2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFan Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 Odcinki jeszcze się ustali, Kino Atlantic, Bilet, siadasz, oglądasz. Sale kinową. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 Jak bedę miec czas, to czemu nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 Pisałam już na fb, ale napiszę też tu: bardzo chętnie bym się wybrała 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Listopad 16, 2013 Share Napisano Listopad 16, 2013 W sobote o 14:00 zbiórka na kabatach i idziemy na ognisko (spotykamy sie przy wyjściu od metra w stronę tesco) DZIŚ. przypominam i zapraszam, im więcej z was by będzie tym będzie pozytywniej^^ Uwielbiam ogniska 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się