Brainiac Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Kupiłem soarina w cenie fleetfoot. Wiecie może jak zapraszać znajomych? Mi nie działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukal Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Gram trzeci dzień i jeszcze się nie znudziłem. Było troche problemów z ściągnięciem bo google play zarzekał się że gra jest nie kompatybilna z moim telefonem ( Sony Xperia Tipo) ale ktoś podał tu inny link i działa co prawda napisy niektóre ciężko przeczytać bo mam mały ekran i troszkę klatkuje ale i tak fajnie się gra. Mam 22 poziom i coraz trudniej wyrobić się z kasą ale myślę że tak do 30 poziomu dogram zanim mi się znudzi. Ocena ogólna 4/5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Z kasą jest cały czas problem :/ jak ją masz to nie ma miejsca a jak nie ma to jest popyt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Wiecie co mnie najbardziej denerwuje? To że non stop pojawiają się przeszkody terenowe. Oczyściłem je, przez kilka dni zbierałem kasę na jednego z kucyków... i gdy już je uzbierałem w miejscu w którym miał stanąć jego dom pojawiło się drzewo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Na to niestety leci najwięcej kasy Dzisiaj znów użyłem buga i kupiłem trixie. Zauważyłem, że soarin ma błędy podczas ruszania skrzydłami a podczas gry w zbieranie jabłek pod uchem octavii pojawia się biała plamka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Na to niestety leci najwięcej kasy Dzisiaj znów użyłem buga i kupiłem trixie. Zauważyłem, że soarin ma błędy podczas ruszania skrzydłami a podczas gry w zbieranie jabłek pod uchem octavii pojawia się biała plamka. Możesz mi opowiedziec o tym bugu Chciałam wygrac jakiegokolwiek kucyka ale zmarnowałam 25 diamentów i nie wygrałam nic ~~ OMG! Ale misje dowalili! Skąd mam wytrzasnąć tyle diamentów! Mam tylko 9! Kurde po co marnowałam je na Balloon pop :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Hmm obecnie mam 49 level. To skandal- Armor i Cadance są za 650 kryształów każdy. Po policzeniu wszystkiego wychodzi na to że jest więcej postaci za diamenty niż za złoto. Posiadam wszystkie kuce oprócz tych za serca, diamenty i snailsa który o dziwo nie zbugował się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Ja dałem sobie spokój przy misji z karmieniem Spike'a. Chcieli dobrze, ale wyszło jak zawsze. Cóż nadal czekam na MLP RPG game, która połączyła by Obliviona, Fable i innych. Wyobraźcie sobie to: Zaawansowany edytor postaci (wybór znaczka na początku lub czekanie aż dostosuje się do naszego stylu gry), możliwość rozmowy z większością napotkanych postaci, otwarty świat Equestrii (bez doczytywania co 10 minut), wiele misji pobocznych, możliwość zajmowania się przyziemnymi rzeczami (rolnictwo, muzyka, handel, rozbijanie chmur, projektowanie ubrań i inne), punkty doświadczenia, arena pojedynków magicznych, co najmniej dwa zakończenia zależne od charakteru postaci (będziesz Fluttershy czy Flutterbitch?)... W skrócie to wszystko za co kochamy RPG. Marzenia piękna rzecz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Przyznam się że troche czitowałem... ale! Przykre że levele kończą się na 60 i dalej nie zwiększają, nie dostajemy kolejnych diamentów czyli gry się nie da przejść. Żeby uzbierać punkty elementów magii żeby odblokować kryształ trzeba albo je kupić, albo czekać latami, bo po 1 roku gry uzbierałem ich nie całe 100. I to pod warunkiem że przypadkowo nie klikniemy na fioletowe parasprity bo w tedy je tracimy. Za każdym razem są te same 3 gry z kucykami, zero modyfikacji, są identyczne, przez co staje się bardzo, bardzo nudne. Gra jest chyba najdurniejszym pay2play jakim kiedykolwiek widziałem. Natomiast wykonanie grafiki jest piękne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Ja mojego Szajsunga Y musze zrootowac zeby w to grac -,-' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Gra jest chyba najdurniejszym pay2play jakim kiedykolwiek widziałem. Natomiast wykonanie grafiki jest piękne. Poprawka "Pay2Win" - grałem swego czasu w takie fajne wyścigi na PC gdzie każdy miał szanse, a dodatkowe części zwiększały szansę, ale nie oznaczało to że reszta była bez szans. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MICH007.PS Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Tu jest poradnik na nadpisanie gier by wygrywać GEMS STONE http://www.youtube.com/watch?v=kRYGahHemGY świetna sprawa mi to zadziałało mimo że aktualnie nie gram bo zmieniam telefon , jak by ktoś miał jakiekolwiek pytania proszę pisać na PW , powodzenia , do zrobienia tego wymagana jest odrobina chęci tylko i wyłącznie . Powodznia.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 ta gra to po prostu porażka. Dajcie znać na pw jak wyjdzie kucykowe RPG bo na to tak naprawdę czekam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Porażka?Czy ja wiem.Ja lubię takie gry...aż chce mi się zagrać ale nie mam odpowiedniego sprzętu .Muszę przyznać że sprawę z kamieniami spaprali,w dodatku postacie zrobione tak sobie.Co do kucykowych gier to ja znam (nie skończone jeszcze):"Legends of Equestria", i "Questria".Trudno jest znaleźć jakieś dobre kucykowe gry.Obecnie czekam na "Legends of Equestria".Jak dla mnie najlepsza kucykowa gierka.Edytor postaci,zawansowany (a przynajmniej lepszy) wygląd kuców,Online,3D,dużo lokacji + dalej pracują nad trybem walki (chyba) i akcesoriami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Nom masz rację. LoE będzie chyba najlepszą kucykową grą. Ale to temat od gry gameloftu więc nie róbmy niepotrzebnego spamu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MICH007.PS Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Brainiac bez przesady , tam zaraz spam RainbowDash123456789 dzięki za info , wcześniej nie słyszałem o tej grze wcześniej ,trzeba będzie się nią zainteresować. I jeszcze ponowię swoję pytanie ma już ktoś Lunę na składzie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Taki mały spam reklamowy: Jest już nowy numer Brohoofa, a w nim recenzja gry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Jakby ktoś się nudził to może mnie znaleźć na gamelofcie pod tym samym nickiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawii1 Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 ciekawe kiedy ta gra będzie na facebook'u...,bo za pewne będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yogobelle Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Gra nie do przejścia dla normalnego polaka.Przeszłam do zadania z Rarity,i teraz przydał by się jakiś mały hack czy coś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Finduilas Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Witam. Mam problem z gierą, jestem zalogowana na gameloft i wszystko na ich stronie chodzi, mam przyjaciół, ale gdy wracam do gry pisze mi ze nie mam przyjaciół i nie mam mi kto przysyłać serc a jak sami wiecie są one potrzebne. Czy ktoś wie w czym tkwi problem i/lub jak go naprawić. Bardzo byłabym wdzieczna,urzeram się z tym problemem juz od świąt. Pozdrowienia:aj: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Miałem to samo tyle że z facebookiem. Raz działało, raz nie... ot taka gra. Założę się, że jedno działa na 101% - mikropłatności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yogobelle Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Tak,święta racja,mikropłatności.Mi w ogóle też nie działa ni face ni gameloft,a wiem że moi znajomi grają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Pytanie jest wersja na pc albo windows mobile 8.5? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yogobelle Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Niestety nie (chyba xP) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts