Guzik Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Przepraszam za mały offtop, ale mam problem z grą Carbon. Nie mogę ustawić rozdzielczości pod te szerokie monitory. Chciałbym uruchomić grę w zwykłym oknie, szukałem po internecie, ale nic nie znalazłem. Może mi ktoś napisać (nawet na PW), jak radzicie sobie z rozdzielczością na szerokich monitorach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Weź pod uwagę to, że Carbon jest już dość starą grą i może nie obsłużyć twojej rozdziałki Jeżeli niei mam racji, to niech mnie ktoś poprawi. Ja gram na 1024x768. EDIT: Gra nie obsługuje większych rozdzielczości niż 1024x768. Przynajmniej u mnie jest to max Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Na tej liście jest coś co nazywa się Custom Resolution Launcher v2. To narzędzie pozwala ustawić dowolną rozdzielczość. Nie wiem czy i jak działa, ale spróbować nie zaszkodzi... chociaż kto wie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Przetestuję ten link w najbliższych dniach (jutro albo pojutrze) i napisze czy działa, może ktoś będzie miał tez taki problem, to przy okazji pomogę. A jak już pisałem, Carbon to moja ulubiona gra z tej serii, ma wszystko co lubię: miasto, noc, tuning, policja, drag i drift. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 Przetestuję ten link w najbliższych dniach (jutro albo pojutrze) i napisze czy działa, może ktoś będzie miał tez taki problem, to przy okazji pomogę. A jak już pisałem, Carbon to moja ulubiona gra z tej serii, ma wszystko co lubię: miasto, noc, tuning, policja, drag i drift. Chyba troszke ci się pomyliło w Carbonie nie ma Dragów przynajmniej ja nie trafiłem. ;p Czekam na sprawozdanie z tego pliku bo Faktycznie rozdzielczosc na szerokich monitorach jest lipna . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 W Carbonie nie ma wyścigów typu drag. I dobrze, bo jeżeli miały by wyglądać tak jak w Most Wanted... Totalna kaszanka. To były najgorsze dla mnie typy zawodów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 Ktoś może mi przypomnieć na czym polegały wyścigi typu drag, bo nie mogę sobie przypomnieć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 Drag to po prostu wyścigi na 1/4 mili Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 Dzięki za informację. Zawsze tego typu wyścigi potrafiły napsuć mi krwi. Jeszcze jak w Pro Streecie w późniejszych fazach gry nie dało się tego wygrać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 O dziwo uwielbiałem wyścigi na 1/4 i 1/2 mili. Ale tylko w ProStreet bo wiele zależało od auta. Wiele czasu spędzałem na dobieraniu czasu tak by bić kolejne rekordy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Ups, faktycznie, pomyliło mi się z tym dragiem A plik testowałem, normalnie uruchamia się w okienku, czyli wszystko działa. Jest tylko jeden minus, mój antywirus avast krzyczał, że to wirus i musiałem go uspokoić. Poza tym, normalnie działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Listopad 1, 2012 Autor Share Napisano Listopad 1, 2012 Jest tylko jeden minus, mój antywirus avast krzyczał, że to wirus i musiałem go uspokoić. Poza tym, normalnie działa. Uspokoiłeś go... czyżby nasłałeś na niego Fluttershy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Uspokoiłeś go... czyżby nasłałeś na niego Fluttershy ? Chciałbym to zobaczyć xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Taka mała zmiana tematu. Ma ktoś z Was zamiar kupić Most Wanted 2? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teq Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Graliście już w nowego NFSa Most Wanted? Gra jest genialna, model jazdy jest super tak samo jak drifty. Odnajdywanie samochodów na ulicy, parkingu jest bardzo ciekawe ponieważ od początku gry można mieć dużo samochodów. Bardzo zdziwiło mnie to, że policja jeździ sobie normalnie po ulicy i gdy nas zobaczy to nie odrazu nas ściga, dopiero gdy przekroczymy jakąś prędkość albo gdy w nią uderzymy. Polecam tą grę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Ja tego Burnouta Most Wanted odpuszczam. Zmiana opon w trakcie jazdy, policja spadająca z nieba no i to menu na pół ekranu Jako posiadacz Xboxa kupię Forzę Horizon (gdy stanieje) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 @Teq Jeśli chodzi o policję, to w Carbonie (i pewnie w Most Wantedzie też) już tak było. Nie kupuję tego Need for... A No tak. To nie Need for speed, tylko Burnout. Słyszałem, że nie ma tam kompletnie fabuły i wszystkie samochody są dostępne od początku (ja to uważam za minus). Jaki mam mieć cel grania, jeśli fabuły brak, a każdym wozem mogę pojeździć od początku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Ja odpuszczam, The Run'a jeszcze zdzierżyłem. Ale jak przyszło mi zagrać w Nowego Most Wanted to szkoda gadać. NFS się skończył już dawno temu. Jak dla mnie to z wprowadzeniem Pro Street'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teq Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 @djsound nie rozumiem o co Ci chodzi z tą "policją spadającą z nieba". Menu czyli ten easy drive mozna schować co widac na screenie który wam pokazałem. Opony podczas wyścigu troche trudno zmieniać to zajmuje kilka sekund i zaten czas reszta przeciwników cię wyprzedzi, więc nie jest to opłacalne. @Lukpik z tego co pamiętam w Carbonie i starym MW jak policja Cię zobaczyla to odrazu cię ścigała. Nie wszystkie samochody są dostępne od razu, na początku można ich znaleźć około 20 a te lepsze odblokowujesz dopiero po jeździe z bossem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 W MW i Carbonie, jeżeli miałeś poziom zainteresowania policji na pierwszym poziomie, gliniarze spokojnie obok Ciebie przejeżdżali. Pod warunkiem, że stałeś w miejscu. Wiem, bo tak już kilka razy miałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 @djsound nie rozumiem o co Ci chodzi z tą "policją spadającą z nieba". Menu czyli ten easy drive mozna schować co widac na screenie który wam pokazałem. Opony podczas wyścigu troche trudno zmieniać to zajmuje kilka sekund i zaten czas reszta przeciwników cię wyprzedzi, więc nie jest to opłacalne. Oglądałem filmik z gry na gryonline. Po dojechaniu na miejsce wyścigu okazało się, że to pułapka zastawiona przez policję. Niby ok, ale radiowozy DOSŁOWNIE spadły z nieba Nieco później po najechaniu na kolczatkę zmienili opony "w locie" używając menu Easydrive (pomijam to że zasłoniło pół ekranu - nie ma to jak jechać na pół ślepo) by na koniec po kolejnej kolczatce jechać jakby nigdy nic... na gołych felgach Ja rozumiem, że to tylko gra, tylko zręcznościowa, ale są chyba jakieś granice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teq Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Oglądałem filmik z gry na gryonline. Po dojechaniu na miejsce wyścigu okazało się, że to pułapka zastawiona przez policję. Niby ok, ale radiowozy DOSŁOWNIE spadły z nieba Myślę, że to był taki filmik który się pokazuje przed każdym wyścigiem. W normalnym pościgu coś takiego nie występuje. Co do gry udało mi się zdobyć takie cacko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Ja chyba zostanę przy starym MW, tam był prawdziwy klimat Co to za frajda jeździć nie stuningowanym samochodem? :twilight9: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teq Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Też na początku myślałem, że bez tuningu bedzie strasznie. Ale tak nie jest bo po prostu nie wiem co już miałbym zmieniac np. w takim Bugatti. Dla mnie wygląda doskonale i tuning już by nie miał sensu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Co to za frajda jeździć nie stuningowanym samochodem? :twilight9: Wybaczcie te ciągłe porównania do Burnouta Paradise, ale mówiąc krótko - PRZEOGROMNA. Każe auto należy wyczuć, a nie "Porsche jest za wolne = zamontuj silnik od Boeinga". Liczyły się umiejętności kierowcy. Nie wiem, być może się przełamię i kiedyś kupię na wyprzedaży tego NFSa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts