Kaziu Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Co proszę? Nie można tuningować wozów? Żadnych spoilerów, nowych silników ani nalepek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Umm.. Nie ma tuningu?! FTW?! Toż to na tym polega Need For Speed! Tuning to większość frajdy! A wracając do tematu NFS World... Kto by chciał kiedy ze mną zagrać (ale nikt nie będzie chciał ) to mój nick: Hippi19 (stare jeszcze sprzed kilkunastu miesięcy) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Rozumiem, że takie sceny mają prawo się podobać - życzę miłej gry. Ja jednak podziękuję. Wolę coś, co nie cuchnie kiczem i tandetą na kilometr od sklepu z grami. Policja i Matrix Nagła zmiana pory dnia i atak klonów Może partyjka kręgli? I prawdziwa perełka http://www.youtube.com/watch?v=YdnWwCcEo_Y Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teq Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Tuning jest taki, że po wygranym wyścigu odblokujesz np. nitro, opony, skrzynie biegów albo lżejszą karoserię. Nie ma poprostu tuningu wizualnego. @djsound wiem te filmiki są straszne, naszczęscie da się je ominąć więc nigdy ich nie oglądam. Widze, że bardzo lubisz Burnouta grałem w niego też bardzo długo gra świetna. Jak on Ci się tak bardzo podobał nowe MW też powinno przypaść Ci do gustu. Spróbuj w niego zagrać nie oceniaj go tylko po takich filmikach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Umm, czy możecie mi pokazać filmik, w którym jest ta wymiana opon w locie? Przeglądam filmy na youtubie, ale z moim szczęściem, to nie trafie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Podobno nowy Most Wanted jest tworzony przez studio, które wyprodukowało Burnout Paradise (Ten najnowszy)! I otwarcie przyznają się, że elementy, które były w ich poprzedniej produkcji (czyt. Burnout), takie jak rozwalanie bilboardów i inne takie są w MW. Więc dla każdego kto grał w Paradise, nowy Most Wanted może być po prostu nudny... Ale, że nie ma tuningu wizualnego, to nie mogę im wybaczyć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Ten "Most Wanted" (pisane w "" - bo to zaledwie chwyt marketingowy" ma w najlepszym przypadku to co przeciętne w Burnoucie Paradise. A reszta to, to co jest najgorsze. A żeby nie być gołosłownym do jednego z postów - czy można wygrać z bossem #3 jadąc (cały wyścig) na 4 flakach? No oczywiście że tak! Nie żebym był do niej uprzedzony, lubię szalone wyścigi, ale to... to już nadaje się do psychiatryka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Ale ten "Most Wanted" jest do kitu. Już po obejrzeniu tego filmiku stwierdzam, że NIGDY już nie zagram w nowego NFS'a. Forever stare Most Wanted, Carbon i Underground 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Ale ten "Most Wanted" jest do kitu. Już po obejrzeniu tego filmiku stwierdzam, że NIGDY już nie zagram w nowego NFS'a. Forever stare Most Wanted, Carbon i Underground 2 FORVER ! Łapcie filmik ze starego dobrego Carbona. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=twK5S0fjcs0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Listopad 6, 2012 Share Napisano Listopad 6, 2012 Nie ma tuningu wizualnego? ... Lece im wp lić! Gdzie jest studio które zrobiło starego MW i Carbona kiedy są potrzebni... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Listopad 6, 2012 Autor Share Napisano Listopad 6, 2012 Grałem w nowego "Most Wanted" Jak dla mnie ta gra powinna się nazywać Need For Speed: Burnout Paradise Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Listopad 6, 2012 Share Napisano Listopad 6, 2012 Ta gra to zuuuooo. Wydał kupę kasy na nówkę. Zepsuła mu komputer Szatańska produkcja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Wszystko ale tylko do Carbona... i bynajmniej nie dlatego, że nowsze mi nie odpalą na moim kompie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Fotki mojej nowej furki w Most Wanted. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Pograłem sobie w demo tego nowego Most Wanted. Niby grafika śliczna, audio rewelacyjne, modele aut piękne, udostępniony fragment miasta fajny, model jazdy świetny, ale całość jest jakaś taka bezpłciowa. Po kilkunastu minutach miałem dość. Niby jest co robić, ale gra sprawia wrażenie jakby było inaczej. Pomysł z porozrzucaniem aut po mieście to strzał w stopę. Nie ma żadnej motywacji do brania udziału w wyścigach. Wracam do Burnouta Paradise Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Od czasów Pro Street jakoś do nowych NFSów zbyt przekonany nie jestem... Nie wiem, może się mylę, ale raczej zatrzymałem się przy Carbonie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts