Silma Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Świetne pluszaki:) Skąd bierzesz futerko na "włosy"? Przekopalam chyba pół Internetu i nic nie mogę znaleźć, mój pluszak siedzi łysy:/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zukori Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 kupuję w pierwszym lepszym tkaninowym. moim pierwszym sposobem było kupowanie futerka koło tagu w Gliwicach, białe i farbowanie go na kolor żółty. Ale po moich wielkich poszukiwaniach odkryłam że w M1 Zabrze jest takie żółte futerko no i problem rozwiązany ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pixelis Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Piękne pluszaki. Czekam na więcej! <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Śliczne te pluszaki szczególnie pony chociaż pokemony też słodkie. Ile bierzesz za chibi pluszaka, np taką Lunę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zukori Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 na 1 stronie jest napisane ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GamerLuna Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Widze pluszaki... Dużo pluszaków...To jest niesamowite... Takie słodkie... ekh ekh *atak cukrzycy* Ale tak na poważnie to jestem pod wielkim wrażeniem gdyż to co uszyłaś jest piękne i cudowne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Ehhhhh.... to może kiedyś zamówię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosia Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Małe pytanie: czym wypełniasz pluszaki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zukori Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 kiedyś kupowałam pluszaczki ze szmatexu i rozpruwałam teraz kupuję watę silikonową ( 80 zł, 10 kg, o wiele bardziej się opłaca niż te szmatexowe pluszaczki ) ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aziz Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Tee-hee ^^ Oj tak, to mi się bardzo podoba, chciałb.. oh wait. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruhisu Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Ta Luna aż się prosi aby ją nabyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalejdoskop33 Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 czy sprzedajesz je na ebayu? a jeśli nie to ile byś wzięła za Lily Blossom? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zukori Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 (edytowany) okay, wrzucam profilaktycznie trochę spamu oraz nowy cennik- z góry informuję że mam tyle zamówień iż kolejne będę mogła zacząć dopiero w październiku ;-; jestem kompletnie zawalona robotą http://www.zukori.webd.pl/?page_id=16 Edytowano Czerwiec 2, 2013 przez zukori Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 Ile by kosztowała pluszowa luna razem z wysyłką? 1. Cennik jest w poprzednim poście 2. Zukori odeszła z forum 3. Zamówienia są zamknięte 4. Gratulacje odkopania tematu sprzed miesiąca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts