Airlick Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Ironmare Rarcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Capitan Rainbow (Capitan America) Pinkeye (Hawk Eye) Spike Banner (Hulk) Future Twilight (Nick Hury) Applethor (Thor) Black Shy (Black Widow) Iron-Fasion (Iron Man) (Moja reakcja na Rarcie była taka sama Airlick) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Dat spike! Jako hulk wygląda przekomicznie. Gdybym tylko miał kawę... miałbym brudny monitor... Sam art przyjemnie się ogląda, chociaż nagłe kontrasty między jasnym a ciemnym kolorem dają troszkę po oczach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Wilson Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 Całkiem do przyjęcia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Lipiec 14, 2012 Share Napisano Lipiec 14, 2012 Uuuuu. Idealne na Nightmare Night Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Lipiec 14, 2012 Share Napisano Lipiec 14, 2012 http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTVB4hYiYYq2BRs_CsDd4KMywLKd3najd6jm9pnxitQZB585HtWBJ2tO-A0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 15, 2012 Share Napisano Lipiec 15, 2012 A teraz cicho bo kucyki śpią No oprócz Rainbow Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Lipiec 15, 2012 Share Napisano Lipiec 15, 2012 nie ma śpiącej fluttershy ;( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 15, 2012 Share Napisano Lipiec 15, 2012 nie ma śpiącej fluttershy ;( Już powinna być (...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Już powinna być powstrzymajcie się od postowania artów związanych z sezonem3 ;p są pewnie takie osoby które omijają tematy ze spoilerami by nie psuć sobie niespodzianki królewski pojedynek w przestworzach tymczasem bliżej ziemi: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Capitan Rainbow (Capitan America) Pinkeye (Hawk Eye) Spike Banner (Hulk) Future Twilight (Nick Hury) Applethor (Thor) Black Shy (Black Widow) Iron-Fasion (Iron Man) (Moja reakcja na Rarcie była taka sama Airlick) Chyba lepiej by pasowało Captain Equestria Pony games... Chciałbym to zobaczyć! xD Tylko trailer mam, ale nie ma za co :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Stwierdzam spoiler, bo komiks. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 CO JA PACZĘ @_@ znalazłem to na jakimś randomowym tumblr blogu ;p btw nie odpinać tego tematu ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Ten art jest nawet uroczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Pozwole sobie dodac takie cos, robione na potrzeby pewnego projektu... (grafiki nie sa moje. Moim wkladem bylo tylko laczenie w calosc) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 Stroje na następną gale? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Dis gon b gud... after a few more mugs. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Wilson Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Tadaa have some fun! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Rada dla Rarity: Niech nigdy nie robi pikniku na dużym serwie TF2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PhosiQ Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Jedno słowo: świetne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Odświeżyć temat trzeba: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Nie wiem czy ten filmik już tutaj był, nie chce mi sie przekopywać przez te tony postów tutaj Enjoy! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 A ja dam to. http://www.youtube.com/watch?v=EHkgO7mPdQs&feature=related Sądzę że RD by wygrała gdyby nie to że w jakiś "przypadkowy sposób" pojawiły się tam te kryształy a tak to remis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Wilson Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=asRbiskscXA , http://www.youtube.com/watch?v=RWOTlEIcgfw&feature=related nawet się uśmiałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PhosiQ Napisano Sierpień 8, 2012 Share Napisano Sierpień 8, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts