Imka2000 Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 1. Ałć xD biedna Twilihgt xD 2.Biedna Lyra ;_; 3 Śmiecham xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Pewnie to już było,ale kurde już tak niedługo do świąt że muszę to wrzucić: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 To już chyba wiemy dlaczego Król Sombra miał byle schodów Zakończenie Royal Wedding wersja "Piła" http-~~-//www.youtube.com/watch?v=yn2DofXob6c&feature=related Biedna Derpy http-~~-//www.youtube.com/watch?v=fdezSL4Lazs&feature=plcp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 tak mi się przypomniało: ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Musiało do tego dość. Gra rzut Cadance. Tu macie link do gry http://futzi01.deviantart.com/#/d5l2sca Mój najlepszy wynik to całe 600 metrów Powinni dać na soundtrack walkirię, to by wtedy było epic:twilight5: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Musiałem... musiałem to tu dać, nie miałem wyboru. Oby Celestia mi wybaczyła. Uwaga obejrzenie grozi: -Spadnięciem z krzesła -Wybuchem mózgu -Niedotlenienia z powodu ciągłego śmiechu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Nie no, to wymiata:fluttershy4: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Możliwe że nie widziałem tej animacji Ja tam czekam na pełną animacje tej piosenki: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=ijzMnFr-8Tc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Oto wykres na którym są pokazane charaktery danych postaci To takie słodkie że nnhhhhhggg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De_Simon Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Pinkie: Zawsze daje coś specjalnego w środku dla ciebie. *po chwili rzyga do torby* Ja: HAHAHAHAHAHAHA *spada z krzesła* HAHAHAHAHAHA *robi się czerwony z powodu niedotlenienia* HAHAHAHAHA.... *kaszle bo się zakrztusił* uff.... to było dobre *patrzy ponownie na komiks* (powtórka) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Wilson Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 robi wrażenie, nie ma co! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Moja ulubiona :3 Jest to też cała prawda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Wilson Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Jak sie ogląda coś takiego, to aż duma rośnie, że jest sie Bronym ^.^ WHO'S WITH ME?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Ja jestem ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Statued Discord Replies - Friend Like Me Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Pinkie śpiewa Call me maybe... szkoda ze jej język nie działa przez czarci żart Ja się normalnie popłakałem ze śmiechu oglądając to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Witam trochę artów bo jakoś cicho tutaj I trochę mniej znane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Berrybolt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Witam Kolejna dawka wspaniałych artów Aurora Stranger Secret Santa Princess Papillon Navy Canvas Ave Wings Snowdrift Warrior Velvet Remedy Wind Whistler Cursed Scrab Dreamer Envy Cross Cursed Reaper Henosis Sonata Steel Symphia Alicorn Queen Irbis McGack Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 A ja tak skromnie : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 I trochę wspólnych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts