Husarz Napisano Sierpień 26, 2016 Share Napisano Sierpień 26, 2016 (edytowany) To samo co kolega wyżej . Edytowano Sierpień 26, 2016 przez Husarz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Add Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 Jestem szalony, sam to wiesz~na nana na nanana na na~ Jak tam życie xdehu? Wszystko dobrze? Wakacje ciekawe? Coś naskrobałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdeh Napisano Wrzesień 27, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2016 No tak, minął miesiąc i miałem się odezwać... ale znowu zapomniałem hasła do forum i mi się nie chciało. Dziękuję kolegom wyżej i w ogóle... Nie widać tego po moich działaniach, ale to niesamowicie poruszające, że nawet po takim czasie i mojej bezużyteczności ktoś jeszcze mnie wspiera. Niestety nie mam dobrych wieści, znowu. Na razie sobie przypominam o co chodziło w tym opowiadaniu i co miało być dalej (no, gdzieś to mam zapisane) a nowego rozdziału jak dotąd jest... jakieś dwie strony. Ale chyba tym razem nie będę ich kasować... a tak było już nieraz. Teraz mi się życie skomplikuje bardziej gwałtownie i w większym stopniu niż kiedykolwiek, to jest tak zwana dorosłość i realne obowiązki, ale może to mi pomoże? Doświadczenia pokazują, że im mniej mam czasu, tym więcej go znajduję na robienie tych wszystkich porzuconych rzeczy. Add: Nie, wakacje są raczej nudne, choć teoretycznie zdarzyło się trochę ważnych rzeczy. Ważnych, ale dla mnie nieciekawych. Ogółem nic nie jest "dobrze" ale nie ma dużych zmian na minus ostatnio. Dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Add Napisano Wrzesień 28, 2016 Share Napisano Wrzesień 28, 2016 (edytowany) Nie śpiesz się, poczekaliśmy dwa lata, to poczekamy i dłużej. Ważne, że o nas nie zapomniałeś 9 godzin temu xdeh napisał: Ogółem nic nie jest "dobrze" ale nie ma dużych zmian na minus ostatnio. Jakoś to będzie, wszystko się ułoży. zawsze się układa, tylko nieraz niestety inaczej niż byśmy chcieli. Edytowano Wrzesień 28, 2016 przez Add Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdeh Napisano Październik 26, 2016 Autor Share Napisano Październik 26, 2016 No jest problem. Faktycznie mam tyle zajęć że nie dałbym rady nawet gdybym nie był leniwy, a nadal jestem. Nie mogę teraz ruszyć z miejsca. Wyjdę z szoku i za parę tygodni dam znać czy dalej tak jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sweet Aurora Napisano Listopad 29, 2016 Share Napisano Listopad 29, 2016 Mam pytanie (no dobra kilka...): piszesz dalej? Mam nadzieję, że tak... Bo jak nie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomdober Napisano Listopad 29, 2016 Share Napisano Listopad 29, 2016 Ja też mam nadzieję że coś się ruszyło Fajnie by było żeby rozdział pojawił się na święta...za rok xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdeh Napisano Styczeń 4, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2017 E... nadal nie ogarniam życia. Nic a nic... Ale wierzę. ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomdober Napisano Styczeń 6, 2017 Share Napisano Styczeń 6, 2017 W co konkretnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się