Chess_Tower Napisano Sierpień 28, 2014 Share Napisano Sierpień 28, 2014 Tak. Grasz na gitarze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Sierpień 28, 2014 Share Napisano Sierpień 28, 2014 Ta zabawa to masz czy nie masz, a nie tak czy nie, ale ok. Gram Masz tapetę(taką na ścianę) w domu Wysłane z mojego polskiego smartfona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chess_Tower Napisano Sierpień 28, 2014 Share Napisano Sierpień 28, 2014 No tak, nie doczytałem. Nie. Masz jakąś "kucykową" koszulkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Sierpień 28, 2014 Share Napisano Sierpień 28, 2014 Niestety nie Masz jakiegoś BB? Wysłane z mojego polskiego smartfona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Sierpień 28, 2014 Share Napisano Sierpień 28, 2014 Nope,ale ostatnio szukałem w Tesco o dziwo znalazłem tylko 2, ale nie miałem zbytnio kasy aby kupić. Masz kolumny Unitra-Tonsil? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Sierpień 29, 2014 Share Napisano Sierpień 29, 2014 Nope Masz jakąś grę na komórkę? Wysłane z mojego GoClever przy użyciu taptalka(pewnie mam tu błąd ortograficzny XD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Sierpień 29, 2014 Share Napisano Sierpień 29, 2014 Nie ma błedu Mam. Mass Pou? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Sierpień 29, 2014 Share Napisano Sierpień 29, 2014 Danke Nope Masz w suby na yt? Wysłane z mojego GoClever przy użyciu taptalka(pewnie mam tu błąd ortograficzny XD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 29, 2014 Share Napisano Sierpień 29, 2014 (edytowany) Mam. Nawet dużo. Bo Minikraft. Masz polskiego smartfona? x.x" Edytowano Sierpień 29, 2014 przez Hidoi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Sierpień 29, 2014 Share Napisano Sierpień 29, 2014 Nie. xD jesli chodzi o pochodzenie xD Masz.. stol 2 metrowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Sierpień 29, 2014 Share Napisano Sierpień 29, 2014 Nope mam 1.5 Masz zaplanowaną wizytę u lekarza? Wysłane z mojego GoClever przy użyciu taptalka(pewnie mam tu błąd ortograficzny XD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 29, 2014 Share Napisano Sierpień 29, 2014 Dziś miałam. Masz GoClever? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Sierpień 29, 2014 Share Napisano Sierpień 29, 2014 A co to? xD Masz telefon LG? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Sierpień 29, 2014 Share Napisano Sierpień 29, 2014 Tak (jeszcze KP 500). Masz butelkę wody mineralnej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Sierpień 29, 2014 Share Napisano Sierpień 29, 2014 Mam (i patrzy na mnie złowrogo) Masz pomysł co tu napisać? Sent from my Xperia SP using Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Sierpień 29, 2014 Share Napisano Sierpień 29, 2014 Nie Masz dywan ? Pozdro z tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreenFW Napisano Sierpień 29, 2014 Share Napisano Sierpień 29, 2014 (edytowany) Mam nawet dwa! Masz rysunek derpy? Edytowano Sierpień 29, 2014 przez GreenFW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 Tak.(jesli chodzi o swoj ) Masz gadzet szkolny z mlp? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsimena Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 Nie :( Masz koszulka z MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 Mam, ale jest już zniszczona. Czy masz przenośną konsole? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 Nie mam. Masz własnego konia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 Tak. Kilkadziesiąt kolorowych na półce. Masz obiad? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 No, właśnie zjadłam xdd Masz lodówkę? ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 Mam? ... Masz łóżko? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 No chyba mam... Masz TV? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się